Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, fii serioasa. din contra, mi-a fost de folos ce mi-ai scris!!!!!!!! nu stiam c-ai avut si stresuri d'astea!!! cat despre griji, mi-am facut dinainte, ca pt. asta exista "google" !!!!!!!!!. oricum, sper sa fie totul ok.............

*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

intru si eu in mare graba, fara sa citesc mai nimic, asa ca imi cer scuze daca nu socializez cu voi la discutiile de curand, dar stiu sigur ca azi e ziua de nastere a surioarei lui Ines, febletea mea Sarah Marie pe care nu am cum sa o felicit altfel deocamdata.... asa ca iti doresc scumpa Sarah sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa primesti multe cadouri si sa stii ca in-afara de mama, tata, surioara si bunicii, mai sunt muuuuuuuuulte persoane care te iubesc si iti doresc "LA MULTI ANI!" .... .... as vrea si eu o feliutza de tort!

p.s. [...] mare graba pt.ca noi suntem inca in vacante... dupa Brasov si creierii muntilor Bucegi si Piatra Craiului acum suntem pentru alte cateva zile in Botosani si pregatim o iesire la Inima Bucovinei si cateva manastiri din nordul tarii... dar sa vedem cum e vremea ca azi si az'noapte a cam plouat...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Eu agitata rau, drept pt care am dat si toata casa cu fundul in sus, am spalat perdele si am demontata patut de bebe.

Michi, fii barbata! Iti tin pumnii si te imbratises din toata inima

Dana, ma bucur ca te citesc, succes la bb2. Sunt niste teste de ovulatie la farmacie, ca cele de sarcina, numai ca mai scumpe

Vivela, nu te las. Ai avut spor la cort sau nu a fost sa fie?

Karli, sa-ti fie de bine concediul prelungit.

Oaana, e mare lucru ca ai sustinere din partea soacrei in cresterea copiilor. Si e mare lucru ca iti respecta indicatiile. Tot respectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi,Multi Ani !!! pentru Sarah si Vladut. Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cafera i- ai facut pat mare printesei??? bravo
Si Daria e in pat mare din decembrie anul trecut, bine cu laterale mai mari si in fiecare noapte mai da o raita pe la noi. Asa pe intuneric, fara sa planga, vine sa vada daca suntem acolo si apoi se intoarce la ea in pat. Cateodata ma mai trage de mana sa vin cu ea in pat, dar nu se baga intre noi. Nu- i place.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Salutare!

M-a apucat harnicia, calc si noaptea

Dana, am renuntat la patut pentru ca nu mai dormea de mult in el. Fetele mele dorm impreuna acum, de regula la ilinca in camera. Cand sunt bolnave le separ, dar cu proteste.
Imi pare rau ca Dariuca inca nu s-a acomodat la gradi. Sunt curioasa sa-mi spui cum merge tratamentul pentru raguseala si cel de imunizare.

Valen, sa-ti traiasca fetele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Mihaela

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Michisoaro, cum esti?

Xerxe
, voi ce mai faceti?

E vreme urataaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Fug sa ne jucam de-a vanzatoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Buna fetele!

Vivela, nu te las. Ai avut spor la cort sau nu a fost sa fie?

Mamica de printese

Da-da, am avut un spor , aproape ca l-am montat si apoi impachetat singura .

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
ptiuu,cafera..mi-ar placea si mie sa fiu intr'atat de harnica si sa nu pot dormi...apropo de calcat,am cu varf,stau sa cada.

am trecut pe decaspet si antibiotic,acum ma gadila de tusesc continuu,tot fara voce...m-am trezit de n ori caci imi venea sa tusesc,noroc ca fii-miu doarme tun.

nu stiu ce sa ma gatesc,ieri am facut o mancarica de pui cu ardei copti,rosii,dovlecei si ciuoerci,un fel de ghiveci,iar seara am inventat eu ceva,super bun,lui fii-miu i-a placut:juma de avogado,cascaval,smantana si rosii date pe razatoare,toate bagate la blender...iese ca o pasta,tocmai buna de uns pe paine.

Mergi la inceput