Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy capul sus, ce probleme are sotul? Ce simptom? Tu stii ca eu sunt mama ingrijorarilor, dar cel mai bine merge la doctor si faceti teste sa vedeti ce are.

Dana succes la ramas gravida.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Ma scuzati ca sunt asa telegrafica, mult de munca.

Mychy as vrea sa-ti dau o imbratisare ca stiu cum e sa traiesti cu sabia deasupra capului. Nu pot insa sa stii ca esti in gandurile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, sa stii ca la tine m-am gandit! pai, are scaun cu sange! prea multe n-am reusit sa scot de la el. ca si cauza, poate fi de la ceva banal pana la.......doamne fereste. sper sa fie doar ceva banal, dar pt el sa fie un semnal de alarma, pt ca nu s-a prea pastrat. sa mai tina un regim , sa mai slabeasca........of, cred ca albesc pana ma linistesc!

*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaela,ti-o spun eu din proprie experienta si a altora,ca nu e nimic grav cu sotul,insa trebuie sa respecte ce-i spun medicii.Capul sus,ia sedatiff Pc si ginko prim(tu mi-ai spus ce sa iau,acu iti spun io).Si eu saptamana trecuta eram jos de tot,am mai luat niste pastile din plante pentru depresie de la Daciaplant.Iti inchipui ce-mi vine mie sa palng,ca de luni merg la serviciu,de la 7-15.

Sa va mai spun ceva,Aaron bea lapte.Stiti ca el nu a baut deloc dupa ce l-am intarcat.Acum bea cot la cot cu Iosua,sunt nostimi tare amandoi cu biberoane.(spre disperarea maicamii).

Dana,eu temperatura nu am la ovulatie,am la menstruatie...eu am avut ovulatii si timpurii si mai tarzii.Stiu ca sunt nu stiu ce la farmacie pt verificarea perioadei fertile.

Mergi la inceput

Mihaela,sotul tau mananca piperat,condimentat,etc?

Mergi la inceput

Caferuto,cum de nu esti la raport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna
oaana, mercic de sfaturi! cu cine lasi zulufosii? te cred ca ti-e greu.........te intorci la vechiul servici? o sa treaca si asta! poate o sa-ti faca si bine iesirile astea, dupa atata pauza............
sotul nu mananca exagerat de condimentat, insa a tot rontzait saridon pt dureri dentare. cica si consumul de medicamente poate irita mucoasa de pe intestin , pana la sangerare.......om vedea!
*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*

Mergi la inceput

Mihaela,asa e cu,consumul de medicamente...sa ia ceva pentru refacerea florei,biotics,etc...dar cred ca medicii o sa-i dea tratament pt asta.Cel mare e la gradi pana la 12,cel mic o sa-l ia tati cu el,are atelierul in curtea soacrei,insa la sotul meu decembrie,ianuarie,februarie sunt luni moarte,asa ca o sa fie el mamica.Si in iunie iese soacra la pensie,asa ca nu o sa mai fie nici o problema atunci.Numai sa-i dea Dumnezeu sanatate sa se poata ocupa de ei.Sunt multumita de dansa,ca si educatoare ii invata cantecele,mai o activitate...si in general respecta ce-i spun eu in privinta copiilor.

Mergi la inceput

Oana de cand vroiam sa-ti spun dar am uitat, succes la readaptare la munca, o sa fie greu initial dar o sa te obisnuiesti. Felicitari lui Aaron pentru baut laptic.

Si Lis bea laptic seara din pahar, ii fac inaite de somn cu app o ora o tartina cu ceva si bea cu laptic, (noi mancam devreme, la 6,30 si pana seara la 8,30-9 cand se culca ii e iar foame) laptic din paharel si face mustata, si radem.

Mychy stiu ca poate fi mai grav insa poate sa nu fie. Eu la sangerarile la scaun (nu stiu daca iti mai aduci aminte ca avui si d'astea) aveam doar un polip pe anus exact la iesire care s-a spart. S-a vindecat de la sine insa mergeti la dr. La noi a fost si mai si cand a avut Cosmin scaun cu sange. Dar nu intodeauna iese rau.

Sotul meu isi face o data la 3 ani colnoscopie (parca asa se cheama, ii baga un furtunel cu camera in anus pana la colon sa vada ce e inauntru), la fel si fratele lui pentru ca tatal lor a murit de cancer de colon si sunt cu risc marit insa cred eu ca si daca nu e risc marit e bine de facut investigatia asta preventiv macar o data la cativa ani.

Mergi la inceput

Scuze Mychy probabil te-am speriat mai rau cu ultimul mesaj, nu te gandi la rau, sunt sigura ca va fi ok.

Mergi la inceput