Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.............
jadi, da' ce faci tu in octombrie? pleci in Bahamas?
eu sunt cam .....in butoi. sunt ingrijorata pt niste probleme de sanatate ale sotului. de fapt sunt niste semne, care ar putea insemna de la ceva banal pana la ceva la care nu vreau sa ma gandesc. cred ca am picat intr-un soi de depresie plangacioasa.....ceea ce nu mi se intampla prea des. ma rog, sper sa fie totul bine
andrei vorbeste tot mai mult, inregistreaza tot ce se intampla in jurul lui.zilele trecute eram in masina si el ii zice sotului: gabi semnalu!!!!! ne uimeste pe zi ce trece! cu raceala e mult mai bine, doar usoare urme de tuse productiva.
eu mi-am dat seama ca pe lumea asta exista cineva care ma iubeste cu toata fiinta si neconditionat.fiimiu m-a vazut ca dau apa la soareci, a venit la mine, mi-a luat fata in maini, m-a privit cu niste ochi de nu va pot spune, si a inceput sa ma pupe. m-am simtit ca ultimul om si am zis ca "no matter what" , trebuie sa ma abtin de dragul lui. cam asta.....v-am impovarat cu problemele mele dar simteam nevoia sa ma descarc, pt ca vreo doua zile am tinut in mine si nu e bine.....

*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi ce repede trece timpul. Mai ieri dansa si Daria mea ca si bebelusul din filmulet. Sunt scumpi rau cand dau din fundulet.Acum si-a schimbat stilul, roata, roata, sus-sus

Musso sanatate.

Eu vin de la farmacie. Mi-a prescris pediatra pentru Daria ceva pentru imunizare. Sper sa-i foloseasca ca am dat 150 ron. SE numeste Colostrum with probiotics.
Mi-a dat si comanda pentru o schema de homeopate pentru raguseala. Daria, in continuare, raguseste extrem de repede. Iar acum cu plansul asta la gradi . Luni si marti nici nu am dus-o din acest motiv.
Ca si progres marcat de gradi, e ca in doar o saptamana a inceput sa ceara pisu la olitza. E fantastic.

Despre mine
Vroiam sa va intreb si eu pe cele mai cunoscatoare in toate cele....
Tot incerc sa mai raman gravida si nimic. Luna asta mi-am luat temperatura in fiecare dimineatza, in ureche a fost zi de zi 36,3.
Stiu ca atunci cand ovulezi ai temperatura mai ridicata. Deci??? sa inteleg ca eu daca am avut temperatura constanta, nu am ovulat? sau nu e o regula stricta?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Mychysoaro pai ia-l de manutza pe sot si la analize cu el. Incertitudinea alimenteaza tot felul de scenarii care mai de care mai sumbre. Cat despre depresia ta, vad ca, in ultimul timp, tot iti revine starea asta mai plangacioasa. Ia si tu niste pastile de ulei de peste pentru omega 3 plus pastile de sunatoare. Te mai intareste, sunt bune pentru depresii usoare. poti sa mai adaugi si sedatif PC, homeopat pentru stari de anxietate, 2 pastilute de 3 ori pe zi.

Mergi la inceput

dana, eu te-as sfatui sa te duci la ginecolog sa faci un control! habar n-am cum e cu temperatura aia la ovulatie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu arat ca asta cu cana de cafea langa el, am ochii cat cepele de somn.

Acasa e bine, Cosmin creste pe zi ce trece, Adelise vorbeste deja in fraze, cel mai mult imi place sa ma uit la ea cand se joaca cu papusile si nu stie ca e privita, le spune la papusi "come, lay down" sau "don't do that baby" "whatcha doing daddy?" (asta il intreaba pe tac-so evident, plus ca a inceput sa zica ce face, ce a facut, daca o intrebi ce face zice ca picteaza sau coloreaza daca asta face.

Mi-e somn...

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,capul sus..o sa fie bine.
ddanagh,io cand am ramas insarcinata,programat,aveam ciclu regulat,iar in momentul in care mi-am facut calculul cu ovulatia citisem ca pe chilot trebuie sa urmaresc aparitia unei gelatine...cu temperatura,stiu ca se ia,jos,intern..dar probabil e acelasi lucru si in ureche,am o prietena care la fel a patit,la ovulatie nu-i crestea temperatura,dar a ramas insarcinata.succes

io tot ragusita,nasol,ma ustura,tot nu pot vorbi.

Mergi la inceput

dana, pai ce crezi? l-am trimis la doctor de urgenta! i-a dat o caruta de analize si ecografie! acu sa vedem ce iese!
cat despre starea mea plangacioasa, ai dreptate. chiar nu-mi dau seama ce e cu mine. de fapt am devenit mai "slaba" dupa ce l-am nascut pe andrei. dar parca ma prea apuca asa , chiar si din nimik. iar ultima data chiar mi-am facut de cap........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Neatza'
Dana temp bazala conteaza care eu stiam ca se ia dimineata inainte de-a te da jos din pat. Nu stiu daca te ajuta: www.askbaby.com/charting-your-bbt.htm" target="_blank">1 & www.patient.co.uk/health/Temperature-Charts-for-Ovulation.htm" target="_blank">2

Noi suntem ok doar ca sunt ocupata cu feteel si nu prea am timp de scris, de citit citesc toooot cat timp o alaptez pe micutzica.
Michy sper sa fie doar ceva banal si sa fie bine sotul tau
Mi l-am si imaginat pe Andrei cu ochisorii lui negrii si frumosi...

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

hai c-am vazut-o si p-asta, mychy plangacioasa ... hai bre, capul sus, de ce sa-ti faci griji peste masura dinainte? in cel mai rau caz, cred ca ai timp dup-aia. iar in cel mai bun (asa cum o sa fie!!!) te alegi doar cu stres inutil si suparare.
o sa fie bine

dana, pt tine, poate te ajuta:

http://www.woomb.org/bom/index_ro.html

si

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

la asta din urma iti faci cont si iti tin ei graficul, e f ok, l-am folosit cu succes , am priceput multe.

si da, temperatura cel mai fidel o iei intravaginal, la aceeasi ora, dimineata inainte sa te dai jos din pat (eu puneam ceasul sa sune fix la 7 inclusiv sambata si duminica, luam temperatura si abia apoi imi vedeam de ale mele - eventual ma culcam la loc in we...).
plus ca alte semne sunt mucusul cervical (ala ca albusul de ou cica e cel mai cel- dar iti spun din experienta ca nu e obligatoriu sa il ai ca sa ramai insarcinata), plus verificarea colului uterin + alte semne personale. eu dupa vreo 2 luni puteam sa spun dinainte cam cand ovulez, deja incepusem sa ma cunosc, si asta fara sa-mi mai iau temperatura.

bafta pt un fratior/surioara pt Daria .

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Multumesc

Mergi la inceput