Strumfi de iul-aug 2007 (156)
Raspunsuri - Pagina 3
mychydutza spune:
......te-a tras curentu.....si? nu ti-a dat nimic? sa nu te fortezi sa vorbesti ca cica poti face ceva rau pe la corzile vocale. fa-ti un shodou! daca ai galbenele, da-te bine pe la gat, si leaga-te cu ceva! o compresa cu spirt n-ar strica! eu cred ca dr ala e tampit ca te-a lasat asa! sanatate!
*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*
Vivela spune:
musso, incearca cu homeogene9 inainte de antibiotic, sunt pastilute homeopate, iei cate una pe ora (le tii sub limba, sunt micute). o sa vezi ca se simt efectele in cateva ore .
sanatate!
aaa, si eu mai luam strepsils intensiv, sunt f puternice, dar eficiente (cel putin la mine).
Mami de pui nazdravan
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
mychydutza spune:
...sau te uiti la www.apropo.ro/lol/galerie-video-foto/beyonce-are-fani-si-in-randul-bebelusilor-video-4943333" target="_blank">filmuletzu asta, si-ti trece starea de rau.........
*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*
nma spune:
Miki super filmuletul.
Georgi sanatate multa. La mine chiar au efect pastilutele astea hemeogene.
Vivela cat timp trebuie sa iau tratamentul pt dermatita? Dureaza cateva saptamani sau iau doar o tura din fiecare? Acum m-am umplut de cosuri .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
Vivela spune:
nico, tratamentul il faci o serie (adica 2 zile sulfur, alte 3-4 pauza, alte doua zile calcarea carbonica, apoi pauza, apoi lycopodium), ar trebui la finalul lui sa vezi imbunatatiri sensibile. daca nu, reiei.
nu cred ca are legatura faptul ca au aparut cosuri cu tratamentul, iar daca are legatura, e un lucru bun, inseamna ca se elimina din interior cauza, se "imping" efectele catre exterior - pielea.
Mami de pui nazdravan
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
musso17 spune:
nico,si mie dr mi-a explicat ca homeopatele scot "raul" din corp,nu e regula dar se poate intampla.
nma spune:
Vivela, Georgi . Asa stiam si eu dar arat ca naiba. Si trebuie sa merg la o sedinta. Nu mai spun de cum ma simt . Sincer nu imi mai fac mari sperante dar o sa il fac cat consider ca e nevoie. maine va fi prima zi de calcarea carbonica.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
jadi spune:
S-a dat cu bomba pe aici? Hai ca acu' se face octombrie si nu mai am timp de voi , basca nu am ce citit .
Asta in loc de cafea, ca inca nu am baut nimic!
Deni & Vlad & Tudor