Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Seara buna!

La multi ani puiutilor nascuti pe 29! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
La multi ani, Irina! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de sotul tau si de Ochila!
Multumim si noi pentru urarile de ieri cand am facut 8 luni! Avem copii mari :)

Ladi, ma bucur ca ati recuperat greutatea, dar imi pare rau pentru mucisori. Sa dea DD sa fie doar atat. Si noi avem de vreo saptamana si trec greu...Nici Filip nu sta sa-i scot cu batista bebelusului, urla ca din gura de sarpe..si mi-e mila tare de el, dar nici nu-l pot lasa asa...offf!
Noi am luat 550 gr luna asta, dar eu sunt multumita. Macar sa mergem asa si de acum inainte.

Dark, te inteleg perfect cu intoarcerea la munca, dar o sa te obisnuiesti, incet, incet...trebuie! Eu nu vreau sa ma mai intorc la vechiul job, asa ca mai stau anul asta linistita si dupa aia incep sa caut. Sper sa nu-mi dea criza asta planurile peste cap.

Filip inca nu are niciun dinte, il controlez in fiecare zi, dar nimic :). Sta numai in picioare, agatat de cate ceva. Zice 'mama' si 'mamam' incontinuu, iar azi a invatat sa isi acopere fatza sau s-o descopere cand ne jucam 'cucu-bau'. E asa de haios cand isi ridica paturica spre fata si o lasa jos si rade. Iti vine sa-l mananci. De-a busilea alearga aproape :).

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Seara buna!

LA MULTI ANI IRINA,Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Am ajuns si noi acasa de o ora,azi am fost plecate aproape toata ziua la o matusa si ne-a prins tare bine!am avut ce recupera cu cititul,nu gluma!Ainoa este f agitata de la dintisori are gingia saracuta f umflata dar tare greu ii mai iesdeja de 2 luni se vad dintisorii ,dar nimic!trecem noi si peste astea!

Dark_bravo pt Mister de doua ori:1 pt batutul din palmute si 2 pt coltisor,iar pt mamii ii trimitem un big big hug si un pupic si simtim una cu ea,dar din pacate asta este sistemul zilelor noastre si nu avem de ales!

Ariel_ca sa vezi este micuta Eva,ce mai face Danotino?ea dece nu ne mai scrie?iti doresc o noapte buna!

Idaira_asa am facut si eu ,i-am dat apiretal si cu gel si a dormit destul de bine!noua ne place si sticluta,este jucaria noastra!si nici noua nu ne plac fructele,ii dau acum din borcanas de la hero si parca mai merge dar altfel nu!tu ce iaurt ii dai?sau branzica?a ti-am citit povestea nasteri,foarte frumos o adevarata luptatoare!

Veronica_frumoasa fata ai!si idem si la noi cu fructele!da ce fain loc,mi-as dori si eu asa ceva fff buna inventie!nici noi nu avem cu cine sa socializam si asa ceva ne-ar prinde bine,profita ca se merita,mai ales daca ii plac printesei copii!Ainoa se uiita dupa ei pe strada tot timpul !

Alina2700_mama ce baieti frumosi ai!atat cel mare cat cel mic!bravo pt kg pierdute!

na gata am plecat sa o culc ca deja maraie de numa!pupici noapte buna!

Mami de Ainoa, darul lui Dumnezeu pentru mine!
21.02.09

http://community.webshots.com/user/Edinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

noi azi am stat cateva secunde bune singurele. s0a dezechilibrat pana la urma.
ahhh,ne-a revenit vocea,mama ce vocalize tragem,ne aud toti vecinii

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Fetelor, multumesc de incurajari ptr tatal meu. Din fericire nu are organele afectate, doar o gramada de oase rupte, a aut deja o operatie, si mai urmeaza inca una. Cum sistemul sanitar roman e la pamant, a trebuit mama sa cumpere pana si surubuile alea ce i le-au pus la picior sa-i tina oasele...Eu n-am mai intrat din weekend pe net ca eram cam depresata, dar am vb ieri cu el si e mai bine..ca ma gandeam la un moment dat ca imediat dau o fuga pana in Ro...dar poate mai incolo, in cateva luni.
Crisspy, asa e, 3 nunti am avut, una in India si 2 in state, in Chicago si Boston.
Nu am apucat s acitesc mare lucru din urma, ma duc acuma sa vad.
Ieri am iesit la piata, un fel de targ plin de tarabe, i-am luat sotului o haina de iarna din blana si piele pe deasupra, cred ca e de oaie, am dat echivalentul a 30 de dolari....ca sa nu mai zic ce ieftine sunt puloverele facute din lana de camila...o minunatie.
Si am luat o gramada de carne de miel, de am facut miel marocan ieri, cu 50 de mii de lei kilu.
LIsa, tu cum ia-i pregatit mielul ANutei?felicitari ptr statul in picioare, mama ce fata mare ai!!!!

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Am avut o noapte bunicica, trezit de cateva ori pentru papa, dar fara plansete. Dar iar a inceput sa se trezeasca definitiv la 6 Ajunsesem si noi la fericita ora de 7.15 si acum s-a reintors la vechila obiceiuri.

Bravo, Anusca Daca a reusit sa-si tina echilibrul chiar nu mai e mult pana sa mearga in picioare

Criss, ma bucur ca tatal tau nu este f grav, Doamne ajuta sa mearga totul bine in continuuare si sa se puna repede pe picioare.

Bebelusi, bravo lui Vladut ca e tare cuminte si ascultator Si felcitari pentru ridicatul in picioare . scumpicul mic

Alina, multumesc pentru sfaturi Ma streseaza asa de rau fierul asta pentru ca trebuie luat in timpul mesei sau imediat dupa masa si la el atunci e cel mai greu sa-i bag altceva in gurita Sper sa ne descurcam pana la urma.

Delia, ma bucur mult ca David are sanse sa treaca peste problema cu alergia

Naty, pupam fetele

Ce fel de centre de activitati aveti care ii incanta pe micuti la varsta asta? Va tot bat la cap, vreau sa-i cumpar ceva util si ma ajuta tare mult sfaturile voastre

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimiii fetelor!

Lachlan
Radu Costin
Alexandru
Victor Martin

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Raportam la 9 luni: 10.790 g, 75-76 cm (tre s-o masor, ca la dr i-a iesit 74 cm, dar nu se poate ca luna trecuta avea 75 si clar s-a mai inaltat).

Felicitari Vladutz si Ana pt performantze. Bravo si pt Razvi pt statul in funduletz.

Dark *big hug* O sa fie bine.

Va pup cu drag! O zi linistita!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

LACHLAN
RADU COSTIN
ALEXANDRU
VICTOR

Felicitari Anuscai si lui Bladutz pentru ridicari ...

Criss multa sanatate tatalui tau, sa-i dea Dzeu multa sanatate si recuperare grabnica

Ada felicitari pentru parametrii si multi

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

sarbatoritilor de astazi si mamei lui Mister pentru ca tare bine inteleg starile din perioada asta.

Felicitari celor cu noi achizitii. Hai ca acum fugim dupa ei.

Si noi am avut o noapte mai buna insa iar o dimineata dezastroasa cu Dori. Asa ca eu am niste dureri de stomac groaznice. Aveti idee de ce as putea lua cum inca alaptez??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Am trimis poze cu lighioana cum aproape tot timpul se hlizeste si cum sta el pe varfuri. Mai are si o miscare de rotatie a mainii, si si-o urmareste in timpul ala de zici ca e balerina din "Lacul lebedelor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu n-am apucat sa mai citesc ce ati scris. Am intrat repede sa ma plang.
Ilinca a racit pentru prima oara in viata ei. Are mucisori, putina febra si nu poate sa respire. Iar eu m-am culcat noaptea trecuta pe la 3, si am dormit oricum f. prost ca ea respira f. greu langa mine se mai trezea. Urla si Ilinca daca-i trag cu batista bebelusului, dar eu am si bonus: urla si Tudor ca de ce-i fac asa ceva Ilincai. Acum nici nu papa, plus un scaun apos (poate de la panadol?).

Dark, un big hug si de la mine. E greu acum, dar o sa fie bine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput