Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Nu prea am apucat sa citesc nimic ...

Pe scurt:

anna si eu ii dau fier, cate 4 picaturi. I le dau direct cu lingurita, habar n-aveam ca ar trebui puse in ceva.
In alta ordine de idei acel tip de premergator zic eu ca e pentru mai tarziu, cand se tine destul de bine pe picioruse.

alina2700 eu o mut pe Nadia din scoica la primul drum fiindca e prea mare deja.
Noi avem scaunelul Ioanei care e inca foarte bun si il vom folosi pe acesta.

ledi offf, multa sanatate!

carmen eu o stiu pe profa cu care face fie-mea engleza, cred ca face si cu adulti. Numai ca sta cam departe de tine, adica langa noi, langa Marriott. Daca vrei o intreb totusi. Da-mi insa mai multe detalii.

Multumesc pentru urarile la adresa Nadiei.

Ca tot suntem la capitolul asta, sa ma iertati ca nu urez niciodata la multi ani la implinirea unei lunite dar pur si simplu nu tin cont ... pentru ca la mine Nadi e a doua Pe Ioana tot asa o serbam la fiecare luna dar acum nici nu-mi dau seama ca mai implineste o lunita decat daca imi spune cineva

Noi am fost sambata la Baby expo si am luat scaun de masa pentru Nadia care e tare incantata de noua ei "jucarie". In rest, slabuta miscare pe acolo, cum ma si asteptam.

Vreau si eu la intalnire dar nu pot decat in weekend sau seara!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Bebelusi, nu e musai sa ai jucarii performante pentru ca bebe sa se joace si sa isi dezvolte anumite abilitati. Noi avem o multime de plusuri (majoritatea primite la botez), un centru de activitati (mare inventie cand ai de facut cate ceva) si niste chestii gen cuburi care se pun in borcan, tobita colorata, telefon etc. Nu toate jucariile scumpe sunt si bune sau contribuie ceva mai mult la dezvoltarea copilului. Noi de ieri ne jucam cu o tobita si toata ziua fata bate toba si culmea...stie cum sa bata!!!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Subscriu

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Salutare!

La multi ani IrineC

la multi ani gastii de 29
la multi Ani ANUSCA,ciufulita mea te iubeste mami o gramada,iti multumesc Doamne ca mi-ai adus-o in viata

de noaptea noastra nu va zic,doar atat

razvanel,pupici multi

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dark lasa sentimentele aiurea deoparte; cand ne facem noi mari si ajungem milionari in euro stam acasa cu bbii ; pana atunci facem ce putem!!
nici robert nu mananca atunci cand il chinuie dintii (si il chinuie fir ar sa fie caninii de jos care de 2 sapt chiar 3 stau sa iasa da nu binevoiesc)

alina1976 de unde se ia viburcolul ala si cat costa? si cum e back to work?

bebelusi nu cred ca te consoleaza sa iti zic ca in afara de fasolea aia pt iarna am avut ieri acelasi program ca sitine + lucrat nspe ore (somn mai putin, da asta e...)

delia nasaoala faza cu alergia; da parca dupa un an poate fi vindecata; adica bbelusa unor amici a tinut regim pana la un an si o luna tot asa cu alergie la proteina din laptele de vaca si acum la un an si 3 luni e ok

cisspy eu refuz sa ma duc la cumparaturi pana nu mai dau jos din burtoiul asta imens (ca de obicei am deschis si un topic pe tema asta aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142948)

irina LA MULTI ANI!!!!!!!!!! si sa iti spun un secret: esti un doctor, o mamica si o sotie nemaipomenita (in ce ordine vrei tu)

roxanaz si tu ai inceput munca?

ledi fa o pauza; cheama pe cineva sa e inlocuiasca 1-2 ore si ori iesi si ia aer ori dormi; dc nu merge cu batista bebelusului (robert plange numai cand ma vede ca ma apropii de el cu ea) ia una din aia la care tragi cu gura pe furtunel (nu stiu sa explic);

flowerbee si eu sunt ffff interesata de un tarc de lemn; unde ai vazut? linkuri ceva? multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Uff nici noua nu ne place cand ni se iau mucisorii, plange ca din gura de saarpe
Avem o noutate - am papat pentru prima data o para intreaga nepasata, a ros la ea cu gingiile pana a terminat-o era mortal, si nervos cand s-a terminat ca mai vrea

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bebelusi nici noi nu cumparam jucarii scumpe...Stefan o are pe Sophie, si inca o girafa, roade la o mingiuta primita de la marca de iaurt..,cateva plusuri si unele zornaitori... numai ca pe el il atrage sticla de plastic de 1/2, pungile care fosnesc, si este foarte atras de cartile cu animalute, cu care se si joaca, bate in ele sau le roade...
Naty eu stau in Stefan cel Mare si as fi interesata daca se poate pentru meditatii seara in jur de 19.30.
Week-endul l-as lasa numai pt Stefan.

Fetele si eu vreau intalneala dar in week-end. Atunci il am pe Stefan acasa..

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

NE-AM RIDICAT IN PICIOAREstateam cu el in pat in fund si s-a catarat pe mine, eu il lasam jos si se ridica la loc si tot asa de vreo 10 ori.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sticla de plastic de 1/2 litri rulz si la noi Si telefonul jucarie cu care m-a cadorisit o tanti care vindea suveniruri la manastirea Sucevita, ca i-am cumparat o multime de traznai. Si telefonul e oribil, roz-aprins, cu Hannah Montana ... da' lu' Mister ii place la nebunie . Si bineinteles a nu se uita tastatura de la laptop, lu' tati i-a "cam" stricat laptopul ca i-a scos "enter"-ul asa de bine ca l-a rupt... nenea de la "reparatii" i l-a lipit provizoriu cu superglue da' l-a avertizat ca nu va tine. In concluzie Mister a primit o tastatura veche pe care bocane iar tati va trebui in curand sa-si ia laptop nou.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna!
am nitel timp sa vad ce faceti ca la ora asta copiii mei dorm amandoi (de, daca unul doarme putin si celalalt deloc... )
Patricia, subscriu la ce au spus Raluca si Flower - jucariile scumpe zac de obicei in colturi. cele mai bune is alea care pot fi hartanite. si a propos de asta ("de baie"), una e de la Disney, cu Winnie (sa gasesc si in carrefour) si alte doua sunt de productie romaneasca. au si chitaitori (cea cu Winnie), sunt ff frumos colorate si pot fi roaseeee la nesfarsit
Porumbita, eu lucrez de acasa tot timpul, cand e musai nevoie de mine ma duc la birou cateva ore. imi convine asta pentru ca nu ma streseaza nimeni cu revenitul la munca si pot face asa pana la sfarsitul anului.
Raluca, ai dreptate, am observat si eu ca uit cand implineste Eva cate o luna in plus...
o seara placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna,

Bebelusi, FELICITARI mamico!!! cate realizari azi! O para intreaga molfaita!!! WOW! Super,bravo lui Vladut cel papacios.

Delia, asa cum iti ziceam...stiu cum este si intr-adevar 6 luni am tinut si noi regim. Poti inlocui cascavalul si branzica cu branza de soia. Lapte este unul special de la Nestle...Alfare se numeste...si mai au si altii dar eu pe asta il stiu....sau mai este laptele de soia, foarte multe marci prin oras si multe imbogatite cu gust de vanilie sau cacao (insa puiul tau e mai mic...trebuie sa vb cu pediatrul sa vezi). Daca vrei iaurt, vezi ca se gaseste un aparat de facut iaurt din boabe de soia...daca vrei iti spun cateva modele si pe unde le gasesti.

Bee, si eu vreau sa ne vedem si cat mai repede...tie iti convine in week-end?

Porumbita, Viburcol-ul nu se gaseste in Romania. Eu l-am luat prin nasa mea din belgia. Am inteles ca este si in Germania si in Ungaria...cred ca si in Austria...Trebuie sa gasesti pe cineva care pleaca acolo si iti poate lua. Nu este scump deloc, este homeopat. Vezi sa-ti ia supozitoare.
Cu serviciul este OK...adica m-am reobisnuit ca sa zic asa. ce e bine ca plec pe la 9.30 de acasa dimineata si seara pe la 18.00 sunt acasa.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput