Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
veronica75 spune:
Salut fetelor,
La multiiiii aniii Irina - un buchet mare de pt. tine si multi pupici. Sa fii fericita alaturi de cei dragi, sanatoasa si tot ce iti doresti tu sa dea Dumnezeu sa se indeplineasca.
la multi ani si sarbatoritilor zilei de zi in care se numara si taticul meu ;
Idaira - eu sunt de loc din Valea Lupului si soacra sta in GUG, iar pana sa plec din Romania am stat cu chirie in Podul ros ...cand vin in Romania binenteles ca trag la mama dar nici soacra nu poate fi ingnorata
NIci lui Alice nu ii plac fructele si nu prea reusesc sa le dau nicicum. Am incercat si compot si coapte si incalzite si cu branza si cereale, biscuite...nu vrea si pace...oricum chiar si legume mananca f putin.
Bebelusi - asteptam sa postezi sa vaz si eu pozicile ca imi era lene sa caut in cap trecut. He he tareee hazliu si frumusel foc Vladut un mare de la noi
Dark - off imi dau seama ce greu trebuie sa fie, nah, mai devreme sau mai tarziu toate incepem serviciul Pup pe Mister sa treaca repede bubuta
Noi am descoperit (de fapt pediatra ne-a indrumat) ca aici in Belgia exista locuri unde te poti duce cu copilul pt a socializa cu altii de varsta lui - super tare - Nu costa nik, dai tu ceva acolo sa fie de o cafea, ceai sau biscuite pt copil, o jucarie noua, etc.
Am fost azi e supeerrr, e ca o cresa - gradinita, au foarte multe jucarii, bucatarie, sala de mese, camera de schimbat/alaptat, gradina. Alice a fost ffff incantata .
Binenteles ca exista si riscul de imbolnavire....ca deh...e colectivitate. Dar chiar si asa cred ca se merita.
Mai au la etaj ceea ce ei numesc -Ludotheca- unde te poti duce si inchiria jucarii cu saptamana la preturi ff mici. Au de toate: de la caluti si triciclete pana la mese de fotbal sau ping-pong. Supeerrrr..
Bee- multumim pt link
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
alina2700 spune:
Anna asa e trebuie sa aiba stabilitate ,dar pina atunci poate sta in fundulet in fata si se poate juca.
Irina multumim de tort ! si uite asa vorba lui Dark nici nu mai stam cu gandul la kg +.
Bebelusi bucura-te ca sta cumintel...al meu chiar daca are tot felul de jucarii nu vrea sa stea singur mai deloc...el vrea sa ma joc si eu cu el
Veronica mi-aidat o idee...am sa intreb si eu de asa ceva...ca eu tare imi fac veacul singura....de fapt cu David.Prieteni nu prea avem...si cei pe care ai avem stau departe de noi,si ne vedem rarut.Deci nu prea socializam si nu e bine deloc.
Poze
Alina1976 spune:
Recunosc ...sunt o mama denaturata...
De dimineata cand am scris mesajul am uitat ca azi e 29!!
Asa ca, revin si multumesc mult pt urari fetelor!
Si vreau sa urez si eu gastii de pe 29
LA MULTI ANI!!!.... si sa cresteti mari si frumosi si destepti...
si cu mult noroc in viata puilor dragi.
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI!!!
IRINA SA TRAIASCA, IRINA SA TRAIASCA.
SI PE ANDREIT SA-L CREASCA....
LA MUUUUUUULTI ANI!!!!
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Anna, sa-ti spun sincer nu cred ca e suficient sa pui in Vit C sau in zeama de lamaie ca sa nu maroneasca dintii...eu asa am facut si sunt urati dintii Anei acum ...ne chinuim sa-i curatam.
Vit C sau zeama de lamaie ajuta la altceva...deci cred ca trebui sa faci cum a zis Dr ta....sa incerci sa dizolvi in ceai...macar in 2-3 ml de ceai pe care apoi sa-ltragi cu seringa gradata de la Nurofen si sa-i dai asa....dr intotdeauna sa pui o picatura sau doua in plus in lingurita pt ca dupa ce tragi cu seringa sigur mai ramane si in lingurita...nu ai cum sa iei perfect tot ce e acolo...sper ca m-am facut bine inteleasa
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Carmen, multumesc de intrebare. Printesa Ana e foarte bine...ne pregatim cat de curand de ziua ei...o serbam de 3 ani, pe 9 octombrie...UFFF ce fata mare am...
Si da,vreau sa ne vedem...noi stam relativ aproape una de alta. Sa vorbim cu Bee...Naty...Porumbita..IRA....IRINA...cine mai vrea, cine mai poate?!?
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
crisspy spune:
Buey...ce m-as mai intalni si eu cu voi, ca mi-e dor de toate si de bebei...da' nu poci
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
iuliacris spune:
Draga Irina, si din partea mea La Multi Ani, multa fericire si impliniri!
LMA tuturor licuricilor sarbatoriti azi!
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
flowerbee spune:
Alina, vreau si eu la intalnire!!!! Dar haideti sa ne organizam acum, cat mai e frumos!
Bebelusi, nu e musai sa ai jucarii performante pentru ca bebe sa se joace si sa isi dezvolte anumite abilitati. Noi avem o multime de plusuri (majoritatea primite la botez), un centru de activitati (mare inventie cand ai de facut cate ceva) si niste chestii gen cuburi care se pun in borcan, tobita colorata, telefon etc. Nu toate jucariile scumpe sunt si bune sau contribuie ceva mai mult la dezvoltarea copilului. Noi de ieri ne jucam cu o tobita si toata ziua fata bate toba si culmea...stie cum sa bata!!!!!!
Noi am dormit putin (AMANDOUA in patul nostru) dar iar s-a nimerit ca Alexiuta sa adoarma dupa masa de pranz. Nu am ce sa ii fac, daca asa s-a obisnuit si ii face placere...cum sa o impiedic sa doarma cand vrea ea? Asta chiar ar fi exagerat...nebunie chiar.
Veronica, ce frumos la voi acolo...imi e asa de dor de Belgia...cand ma gandesc ca acolo a fost ACASA pentru o lunga perioada de timp...parca e o alta viata.
Aaaa, fetelor, Alexia nu are loc in tarc si cred ca de aceea se enerveaza si se plictiseste. Cred ca ii voi comanda pe net un tac din lemn, din acelea modulare, hexagonale, ale caror parti pot fi folosite si pentru ca sa blochezi o usa, in fata sobei etc.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
Intru si eu foarte repede ca sa ii urez IRINEI un
LA MULTI ANI
din tot sufletul!
Sa fii sanatoasa draga mea si sa te bucuri de Ochila multi, multi, multi ani de acum incolo!
Si sa ramai la fel de saritoare si buna cum esti acum!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
deliafairais spune:
LA MULTI ANI IRINA!!!
cu alergia nu e chiar asa grav cum am crezut initial. panelul spune ca are alergie moderata la cazeina (80% din lapte) si alergie scazuta la lapte. apoi mai are ceva f putin la alune si arahide.
deocamdata scoatem tot ce e derivat din lapte pt a evita cazeina, si peste vreo 6 luni incercam sa le introducem iar f incet...sa speram ca ii va trece.
partea proasta e ca ii place f f mult iaurtul, cascavalul, smantana si unt in mancare...dar inlocuim noi cumva. e bine ca fiind asa micut nu stie ce si cum.
calciu oricum nu retine din alimente...i-a iesit lipsa de calciu. asa ca ii dam siropel 10 zile cu o injectie de d3 la mijloc.