Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Tot cautand variante de meniu pentru Alexiuta, am gasit urmatorul link in care o tipa posteaza schema de diversificare a dr Culcer. Pe mine m-au interesat mai ales variantele de meniu pt lunile 8-12 (in josul paginii). Par ok, cu exceptia siropului de zahar (dupa parerea mea umila).

Poate va e de folos.

http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/reguli_de_baza_in_diversificarea_alimentatiei_sugarului-534/

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, de regula eu nu recomand nici medicamente, nici nu dau sfaturi referitoare la sanatate sau la conduita pt a asigura copilului o sanatate de fier pt ca nu sunt medic iar experienta mea e insuficienta, mai ales ca fiecare copil e unic. Cu toate astea, ti-as recomanda niste vitamine pt ca sa ii cresca imunitatea puiului. Noi le-am luat timp de 3 luni si ne-au ajutat enorm. Se numesc Infant formula. Bineinteles, consulta-te cu pediatrul copilului, insa cred ca ceva ii trebuie pt cresterea imunitatii. Pe de alta parte, ma gandesc ca poate, pe undeva, exista si o alergie ceva.

http://www.cali.ro/28-infant-formula-multivitamine-pentru-sugari-100-naturale.html

Si multa multa sanatate.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Flowerbee nici eu nu recomand, dar si eu i-am dat lui stefan infant formula.. si cand am fost eu racita dr mi-a zis sa-i dau osciloccocinum...
Ledi multa sanatate puiului.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am observat ca se vorbea de branzica Fagaras la copilasi. Stiu ca branzica asta are si smantana...avem voie sa le dam smantana?

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Helau pipal!
LA MULTI ANI LA TOATA GASCA DE LICURICI CARE AZI IMPLINESC LUNITE!
LA MULTI ANI IRINA!MULTA SANATATE TUTUROR DORESC,NOROC SI MULTA FERICIRE!
Eu sunt ametita rau,imibeau si sper sa-mi revin.David azinoapte aveachef de joaca...si uite asa ca de la 3:20 pina la 4:30 am stat de veghe...plus ca s-a trezit camla fiecare ora jumate sa suga .
Bebelusi chiar harnica esti!Dar unde sta Vladutz cat tu faci atata treaba?
Anna jucarie preferata???Pai ce sa zic ...se joaca cu toate dar cel mai mult ai plac cele care canta si fac lumini!Noi sambata i-am luat astea:

http://www.intertoys.nl/speelgoed/winnie-de-poeh-baby-walker-558536.html?PathCatalog=nl_alles&Refinement_Leeftijd=6-12Maanden

http://www.intertoys.nl/speelgoed/vtech-baby-radio-880140.html?PathCatalog=nl_bape_alles&Refinement_BabyPeuterLeeftijd=6-12Maanden
Jucarii sunt o gramada ca eu una as fi plecat din magazin cu un sac...

Dark desi nu trebuie sa plec la munca te inteleg perfect...cunosc sentimentul acela ...de la primul meu bebe...Dar in tot raul exista si un bine: acela ca bebe nu va mai fi asa dependent de tine, se imbunatateste starea materiala, atat tu cat si Lachlan veti avea un program variat ceea ce face bine la "pisic".Eu una acum ma simt nasol ca stiu ca nu am unde sa ma duc la munca...Asa ca ia si tu partea buna a lucrurilor
Arriel multumim de aprecieri!Si Thea e dulce foc ...parca si seamana un pic cu David eu asa vad!
Ledi sanatate multa lui David ,o sa treaca ai sa vezi si ai sa gasesti solutii pentru toate.Multa rabdare !
Poop gasca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fetelor va multumesc! ma simt emotionata sa fiu atat de urata astazi, nici nu am apucat sa pap sau sa mi fac toaleta, inclusiv vecinul de palier al carei fetita am ajutat-o de cateva ori noaptea mi-a adus flori si eu eram in camasa de ..alaptat

Va multumesc din suflet, sunt fericita si multumita cu ce am realizat pn acum, chiar dc se putea mai mult eu nu m-as schimba pe o alta sau pe o alta viata.Sunt extrem de norocoasa ca il am pe Radu, chiar este si pn anul trecut era cea mai importanta realizare a mea, familia noastra, iar de anul acesta nimic nu egaleaza momentele noastre in 3.Va multumesc si voua pt ca existati, pt ca m-ati suportat de-a lungul vremii cu bune si rele , pt incurajari si vorbe bune si iertati-ma pt lipsa nominalizarii din ultima vreme dar e o per fff grea si alergata.Sa fim cu totii bucurosi si sanatosi aceasta este marea mea dorinta.

Eu nu gatesc prajituri asa ca va invit la un tort virtual si va multumesc inca o data.

edit: nu mi se incarca emoticoanele...tortul este fff virtual acum...dar totusi iata:

MULTUMESC!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, pune-i niste ser fiziologic in ochisor ca sa iasa firul de par.
Multa sanatate, sa treceti repede peste raceala asta. Trebuie sa faci ceva sa-i intaresti organismul, poate stie pediatrul vostru

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Alina, stiu ca sunt multe jucarii, are si el o gramada, dar vreau sa-i cumpar ceva sa-l ajute la dezvoltarea abilitatilor, ca altfel mai e o jucarie in plus de care sa ne impiedicam prin casa. Ma uitam si eu la permergatoarele alea cum i-ai luat si tu, dar cred ca ar trebui sa-si tina singur echilibrul pe picioare, nu? Sau au stabilitate? Uite, de ex asta http://www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/jucarii-bebelusi/premergator-geanta-postasului/

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi: Alexandru, Sabina, Nadia, Carol, Karina, Ana, Victor si Matei ... ce gasca mare! La multi ani la toti

si inca o data, LA MULTI ANI Irina! Si sa stii, mamico, tu esti frumoasa oricum ai fi imbracata! Multumim pentru tortul virtual, tare bun, si nici nu se "depune" pe solduri si popou

Mai, asa nu-mi mai place.... de colici scapasem noi, da' uite ca de "teething" nu. Jupan s-a trezit la 5 jumate, si dupa o ora (!!) de alaptat si incercari de adormit baietu' ajunsese sa chiraie si sa vrea la joaca. Asa ca l-a luat taica-su in camera de zi si s-a jucat cu el vreo 2 ore (!!)... apoi somn de voie la amandoi pana la 9 jumate. Iar mami a reusit sa doarma ...dragul de tati merita un pupic mare-mare si o cafea buna. Da' acum nici mancare nu vrea bebe, din micul dejun a mancat doar cateva lingurite de piure de fructe cu iaurt, ofofof....iar acum se joaca in activity station si bodoganeste in bebeluseasca

Cat despre mersul la servici si a avea mai multi bani... heh! ... de fapt mergand la servici voi avea mai putini bani dupa ce-i platesc child-minder-a (care ma costa mai bine de o treime din salar)... dar alternativa e sa nu am deloc bani (caci aici concediul platit se termina dupa 9 luni) asa ca...nu am de ales, asta e! Cat despre socializare...am gasca de prieteni cu care ma intalnesc oricum des...cu colegii nu prea am treaba, in afara de "legaturile de servici" si ce e strict necesar in afara lui eu nu socializez cu ei.
Da' vorba Alinei , bine ca am unde sa ma duc la servici...ca in ziua de azi nu e chiar usor sa-ti gasesti un loc de munca... deci ar trebui sa nu ma mai plang atata, nici nu e genul meu...asadar "chin up"!

Alina, o sa ma uit dupa supozitoarele astea, dar ma indoiesc sa gasesc, aici ff putine medicamente sunt "over the counter".

Ledi, tare rau imi pare ca bebe e iar bolnavior. Chiar, ai vorbit cu pediatrul pentru ceva sa-i mareasca imunitatea? Cred ca te-ai saturat si tu de atatea medicamente, pilule, siropele ...d'apoi dragul de el! Sanatate multa

Arriel, eu ii dau lui bebe cereale de la Hipp cu fier inclus, nu mi s-a spus sa-i dau "extra".

Crisspy, aici am vazut borcanele cu papica ce includ smantana (Hipp are "pastarnac cu cartofi, conopida si smantana) si chiar nu vad de ce ar fi exclusa. Poate stie Pyc ceva, daca mai intra si citeste

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina de obicei sta si se joaca singur in timp ce imi fac treaba. Sta in tarc in living si il vad, dar ieri am avut ajutor pe verisoara lui Mircea. Uneori tai un cartof mai vb cu el, iar mai tai unul, iar ma mai duc la el si tot asa, ca se plictiseste repede acum, nu mai sta f mult singurel. Ce-i drept eu nici nu am jucarii performante care sa ii ocupe timpul, avem plusuri si jucarele normale, trec printr-o perioada mai naspa cu banii si chiar nu ne permitem sa ii luam desi mi-as dori.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput