Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE AZI SARBATORESC IMPLINIREA LUNITELOR!
Noi am intrat la capitolul nopti nedormite.Nu stiu care e cauza ...probabil vin alti dintisori...Toata noaptea m-a tzocait si dimineata la 6:45 era in picioare mai fresh ca oricand ,iar eu.... beata de somn
Edunutza multumim de aprecieri!Ainoa e super dulce!Si am vazut ca si ei ai place apa si parul

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

[quote]citat din mesajul lui edinutza

Idaira_asa am facut si eu ,i-am dat apiretal si cu gel si a dormit destul de bine!noua ne place si sticluta,este jucaria noastra!si nici noua nu ne plac fructele,ii dau acum din borcanas de la hero si parca mai merge dar altfel nu!tu ce iaurt ii dai?sau branzica?a ti-am citit povestea nasteri,foarte frumos o adevarata luptatoare!

Mami de Ainoa, darul lui Dumnezeu pentru mine!
21.02.09
http://community.webshots.com/user/Edinutza

[/qEu am o mare retinere privind borcanasele iar cind i-am dat prima oara a fost pe avion si era de la Hipp,am probat eu intii intr-adevar bune si ce era mai important ecologice. Iartul e Mi primer Danone,care efectiv il rade, e preferatul ei...am mai incercat si cu iaurt normal La fageda,nu cred sa ai in Malaga, ca e o cooperativa catalana ,dar te poti uita.Am tot intrebat in stg si in dr daca are vreo importanta iaurtul sa fie normal sau asta de la danone si mi s-a spus ca nu...acuma eu am vazut clar care era preferatul ei... Asa ..branzica i-am dat cutiute de alea mici de Burgo de Arias fara sare din Mercadona. Pup fetele si drum bun acasa!
uote]

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Andre_ea imi pare asa de ra de voi, nu stiu ce sa zic de scaunul apos de la panadol. Ai citit prospectul?scrie ca da asemenea reactii?Poate intra doctorita noastra sa ne lamureasca, sau Rox.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ufff, s-a lovit la gingiuta de i-a dat sangele Se tine de leagan in picioare, pune gura pe el si topaie, pai normal ca s-a lovit Si eu eram langa el

Ada, foarte bine sta Karina cu masuratorile Asteptam poze sa mai vedem printesa

Alina, nu stiu ce sa-ti recomand pentru stomac, imi pare rau si sper sa treaca repede. Si am vazut poze cu dulcele de Fabi Ce scumpisor e cum rade el

Sanatate multa, Ilincuta! Ufff, saracuta, o sa treaca repede

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Buna.Cu intarziere urez si eu un calduros LA MULTI ANI ! Irinei, scumpa si inimoasa mamica, sa fi iubita de cei 2 barbatei din viata ta si licuricilor care incet incet se apropie de 1 anisor.
Am vazut ca scriati ca a facut scaunul moale de la Panadol.Eu un-i dau Mariei de mult timp si nu are nimic.Nu cred ca e de la el, poate de la mancarica.
Fetelor uitati ce mocasini frumosi, din piele, moi si cu blanita i-am luat fetei mele pentru toamna.Sunt super frumosi si buni la pret.

http://www.lolipop.ro/botosei_ro--m278/sortby-price/min0/max100/pagina-1.html

I-am luat rosii.Ma mai tenteaza si astia dar nu stiu ce model sa aleg.

http://www.lolipop.ro/botosei_ro--m278/sortby-price/min0/max100/pagina-3.html

Toate incaltarile sunt superbe.Si imbracaminte au frumoasa.
Noi iar avem mucisori desi luam cate un oscilo pe saptamana.Ieri am fost la dr. si cu cel mare ca tuseste rau.Eu am o durere groaznica de urechi, deci suntem toti bolnaviori.
Am vazut pozici si filmulete frumoase, cu pletosimici, cataratori, ochisori albastri si numai frumuseti.
Mai avem putin si facem un anisor si mie una nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.Ieri seara ma uitam pe pozele de cand s-a nascut Mariuca.
Maria roade tot ce prinde, geanta mea, lemn, plastic, telecomanda, telefon, tot, tot.
Sus e umflata gingia pentru 4 dinti dar nu cred ca-i dau prea curand ca inca nu se vede alba gingiuta.
Si o noutate.I-am dat spanac cu galbenus de ou si a mancat de a rupt, fata mea.Nu s-a deranjat, dar a facut mai moale.
Si alta noutate, refuza sa mai bea apa, ceai, suc.Nu stiu cum sa o hidratez, mai ales acum ca-i racita.
Pupam bolnaviorii ca sa se faca mai repede bine.
Mamicutele care lucrti sau urmeaza sa incepeti munca, stiu ca e foate greu si e firesc sa simtiti tot ce spunea si Dark, dar ganditi-va ca oricum la un moment dat trebuie sa o facem si pe asta.Sunt etape din viata noastra pe care le depasim ceva mai greu, dar o facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Sunt fff suparata,pe langa faptul ca nu am dormit mai deloc azi noapte,Ana a avut febra,muci...tot tacamul. toata ziua e cu limbuta pe dintisorii de jos asu pe gingie,nu stiu,ca nici nu ma lasa sa vad. sa aunga odata sa vorbeasca sa imi zica ce o doare si ce nu,ca nu se mai poate.
chiar nu stiu cat mai rezist,am o luna de cand nu am mai legat 5h de somn,daca nu ii trece dupa ce ii iese dintisorul de sus merg la doctor,poate nu stiu eu ce e cu ea sau poate are fata atlceva

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa draga mea stiu prin ce treci am avut si eu 2 luni in care mi se trezea din ora in ora si nu mai suportam si colac peste pupaza nic nu i-a dat nici un dinte inca, nu stiu ce s ate sfatuiesc, acum vad ca are momente cand se trezeste de 2 ori sau de 3 ori pe noapte. Si pe mine ma termina, dar incearca sa fii tare, e foarte important ca sa treci peste asta.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

rabdare,rabdare...unde am fost eu cand s-a impartit???

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

andreea Ioana face kk moale de fiecare data cand ii dau Panadol. Cu siguranta poate da aceasta reactie.

bolnaviorii

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Lisa_hai inspira adanc si expira,fa de cateva ori si ia-o de la capat!cum si eu am chiulit de la imparteala rabdarii,am invatat sa inspir si sa expir mai bine ca la yoga!ii dorim multa sanatate ,sa treaca repede!nici noi nu dormim bine si am facut o mare greseala :doarme cu noi,dar asa macar ne odihnim si noi nici nu vrea sa ma gandesc ca poate va ramane asa!

Idaira_o multumesc fff mult!da noi aici nu avem marca asta de iaurt,defapt eu nu am vazut-o!am sa incerc si eu cu mi primer danone,sper sa ii placa!nici eu nu am fost de acord cu borcanasele ,dar cum cele naturale nu le vrea nici cum am apelat la toate marcile si singura ce ii place este hero macedonia de frutas con cereales si cea cu banane si portocale!ce fel de papilla ii dai?pupam si noi fetele,multumim de urare!

Alina2700_multumim de apreciere!si va dorim noapte buna,matinal mai este!eu am norocul ca Ainoa se trezeste cand ma trezesc si eu,are niste senzori de ma infioara!daca ma trezesc la 9 si ea,daca la 10 si ea daca la 11 si ea!ma refer la trezirea definitiva!

Anna_pupam baietelul scump si bucalat!saracutul!of ca accidente din acestea tot o sa mai avem din pacate ori cat de atente incercam sa fim!multumim de incurajare,trebuie sa fie bine pe avion

Mami de Ainoa, darul lui Dumnezeu pentru mine!
21.02.09

http://community.webshots.com/user/Edinutza

Mergi la inceput