Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
edinutza spune:
Aalina_eu il vad pe Fabian in dansul lebedelor!ce tare cum sta in varfuri,frumosul balerin!
Oxigen_este f expresiva Mariuca!ai o scumpete de fetita!ii dorim si ei sanatate multa!
Ledi_cum sunteti?
Mami de Ainoa, darul lui Dumnezeu pentru mine!
21.02.09
http://community.webshots.com/user/Edinutza
DarkBendis spune:
Seara buna
si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Radu, Alexandru, Victor si bien sur puiului mic si iubit al lui mami si tati
Mister are 9 luni! Wow... cand au trecut? Nu-mi dau seama! Parca ieri era micut de tot in cosulet... iar acum nu mai e bebelus, e baietel
Dragelor, multumesc frumos pentru urari si ganduri bune, si pentru Mister, si pentru mama lui cea momentan blegoasa si plangacioasa care nu s-ar da dusa de acasa
Acum jupan e cu childminder-a... iar eu fac varza a la Cluj ca avem niste musafiri deseara si vreau sa le servesc "ceva romanesc". Sper sa ajunga si tati lu' bebe acasa... sa dea cu aspiratorul Tare necajit a fost Mister cand l-am lasat la Lynn, dar asta este, nu avem ce face... trebuie sa se obisnuiasca...Zilele astea a fost destul de marait si amarat oricum din cauza dintisorului, deja a iesit coltisorul... sa vedem pe cand al doilea?
Anna, pupam puiutul, am mai patit si noi de astea, si tot asa, la patut. Al nostru are o chestie de plastic ce acopera "balustrada" cica-i pentru teething...sper sa mai amortizeze din lovituri.
Andre_ea, imi pare rau pentru scaunul apos, sper sa se faca repede bine Ilinca
Oxigen, faini papuceii. Sa-i poarte Mariuca sanatoasa . Foarte bine ca papa spanac cu ou, e bun ... si eu planuiesc sa-i dau lui Mister in week-end (dupa ce cumpar spanac).
Edinuta, Idaira, ati incercat sa le dati la copii iaurt simplu in care amestecati piure de fructe? Nu stiu cum e facut Danone la voi, aici nu prea il recomanda astia la copilasi... si stiu ca nici in Romania nu e cel mai apreciat ca iaurt pentru bebelusi. Eu ii dau lui bebe iaurt simplu (bio, nu contine altceva decat lapte ) in care pun piure de fructe de la Hipp si o lingurita de branza mascarpone. Ii place... de nu mai poate. Noi suntem mofturosi cu legumele si carnita, fructe, iaurt, cereale si branzica ar papa non-stop fara probleme.
Lisa , sper sa te lase Anusca sa dormi la noapte si sa-i treaca si mucisorii... si noi cam aceleasi probleme avem (culcat la 10, trezit la 2 jumate, apoi 4 jumate etc), astept sa vad cum va fi zilele urmatoare si sper la mai bine.
Ledi, cum se simte puiul mic?
Bebelusi , sper sa aveti si voi o noapte mai buna
Aoleu acum vad cat e ora... si eu inca nu am pus mancarea la cuptor... "see you later" ca fug la caracatita pardon la cratita
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Leditia spune:
La multi ani licuricilor ce au implinit azi anumite lunite.Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai frumos in viata.
David,sa zic ca ar fi mai bine,desi tot cu muci,tuse..Cand trebuie sa-i scot mucii ma ia groaza stiind ce urlete scoate si cum se zbate.Ta-su il tine si el ii scot.nu pot singura sub nici o forma..Se zbate,apuca cu mainile de furtun,de aia de plastic,da cu picioarele in mine,se impinge sa scape..Asa ca e musai sa fim doi oameni sa scoatem mucii la un bebelus..
Colac peste pupaza m-a apucat si pe mine..
Azi i-am luat immuno baby si niste med. homeopate..Sper sa se faca bine curand si sa-i intareasca imunitatea astea.
Fug,ca ma striga..va pupam si va dorim multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
cris30 spune:
La multi ani!! la toti licuricii de astazi, sa creasca mari si sanatosi .
Anna bomboniere lui Vladut sa-i treaca gingia mai repede.
Ada credeam ca numai Daria mea are 10kg la 9 luni,deci nu e singura .Doctorul mi-a spus ca arata ca un bebe de 15 luni .La inaltime avem 75 cm.Pupam fetele .
Delia sanatate multa lui David .
Edinutza frumoasa foc Ainoa.
Criss cum merge adaptarea? Sanatate tatalui .
Azi fata mea m-a surprins cu al doilea dinte care cred eu ca i-a aparut ieri dar eu nu mi-am dat seama .Singurul lucru a fost ca ieri a facut diaree si nu prea a papat, in rest noaptea a dormit foarte bine.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
Bai Cris,ti-am zis eu ca ai fata exemplera
La multi ani licuricilor de azi,sa cresteti mari si frumosi!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
bebelusi spune:
Cris felicitari pentru al doilea dinte, noi inca nu avem nimic, mai e cineva ca noi???
Dark, mersi mult, imi prind bine niste vorbe bune pentru ca se pare ca eu care sunt super optimista de obicei azi am o stare proasta, poate pentru ca sunt singura cu Vlad mereu si e tot mai agitat si Mircea vine asa de tarziu , uff, trece ea si asta. Chestia e ca asa bine ma pricep sa incurajez oamenii din jur dar pe mine nu ma pot incuraja cand sunt deprimata
Hai ca nu vreau sa va intristez ca nu imi sta in fire
Azi sa stiti ca am facut salata beof, nu mai mancasem de mult iar lui Vlad i-am dat iaurt cu cartof si cu ou, ia placut la nebunie. La gustarea d e 7 i-am dar cereale (orez) cu lapte si mar si pe astea le-a halit imediat
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cris30 spune:
Bebelusi or sa apara dintisorii ai sa vezi, poate si de aceea e mai agitat.Verifica gingia frecvent si s-ar putea sa ai surprize .
Betty cum se mai simte Ana??
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
mai bine,dar tot maraita. te-am sunat mai devreme
azi suntem cu suzi in gurita toata ziua.
am bucatarit si eu:snitele cu paine de casa ,pasta din branza cu chimen,clatite cu crema patisera...ce mai...il rasfat pe Cristi
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
flowerbee spune:
'Neata si de la noi,
Sanatate bolnaviorilor nostri! Ilinca, Anuta si David, sa va faceti bine repede!
Si pentru noi aseara a fost greut. Alexia a fost maraita si plangacioasa, nu stiam ce sa ii fac. E adevarat ca masa de seara a fost cam putina, i-am dat vreo 90 g de cereale si cateva lingurite de fructe coapte pt ca am uitat sa fac branzica, "desteapta" de mine. E clar, fata stie sa pape cu lingurita cand ii place ceva, insa nu pot sa ii dau cereale toata ziua, trebuie sa pape si fructe si branzica. Cand am pus-o pe perna a adormit instant, semn ca era super obosita fiindca nu a dormit in timpul zilei. Apoi a papat pe la 10 si la 5 dimineata mi-a dat un semnal de a trezit tot blocul.
Colac peste pupaza, m-am trezit cu nasul infundat si o durere de cap...Sper sa nu racesc, mai ales ca saptamana viitoare Alexia face Prevenarul si nu as vrea sa o expun la vreun virus.
Vroiam sa va propun sa vorbim putin despre securizarea apartamentului. Ce produce ati folosit? De unde le luati? Unde tineti medicamentele, substantele de curatat si alte subtante interzise? Ati lasat florile de apartament? Care ar fi cele mai periculoase piese de mobila, cabluri sau alte chestii ce exista in casa si care ar trebui ridicate sau ascunse?
Sper sa nu vi se para un subiect "prostut" dar ma tot gandesc la chestia asta si nu prea stiu de unde sa o apuc.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
Uitati si o lista cu ce ar trebui sa facem pt a securiza casa! Poate e de folos.
http://www.babycenter.com/0_childproofing-checklist-before-your-baby-crawls_9446.bc
Porumbita, uite tarcul pe care l-as vrea: http://www.patuturibebe.bizoo.ro/vanzare/109298/img/Tarc-din-lemn-pentru-bebe--hexagonal#1
La noi casa e plina de flori, cabluri etc etc si cred ca mi-ar fi de folos un tarc modular si mare. O sa sun sa vad daca laturile sunt din acelea mobile care pot fi folosite si pt a bloca usile.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!