Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimi fetelor!

IrinaC sa fii sanatoasa, fericita, bucuroasa. Sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata si sa te bucuri de baietzii tai.

Si acu gastii de pe 29:

Stefan
Carol
Nadia
Sabina
Karina
Matei
Anushca
Victor

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!! Sa ne umpleti zilele cu bucurii!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

LA MULTI ANI, IRINA! Iti dorim ca toata viata sa iti fie asemenea unei zile de nastere perfecte, insorita, linistita, plina de voie buna, alaturi de familie si de prietenii dragi. Dumnezeu ti-a trimis deja cadoul suprem, pe Andreita, tot Dumnezeu te-a inzestrat cu multe calitati si te-a indrumat catre o cariera nobila, perfect potrivita pentru tine, ti-a scos in cale sufletul pereche, deci daruri ai o multume. Noua nu ne ramene decat sa iti transmitem toate gandurile bune, toate urarile de sanatate, fericire, viata de familie ca in povesti si vise implinite!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

La Multi Ani si licuricilor sarbatoriti azi: Stefan, Carol, Sabina, Nadia, Karina, Matei, Ana, Victor!Ce mai sarbatoare! Si cat tort o sa mancam...Mmmmm

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani pentru toata gasca de pe 29

La multi ani Irina!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata mamaici si licurici,

LA MULTI ANI!!! IRINA, sa fii sanatoasa fericita si sa ai parte numai de bucurii!
Pentru tine special
LA MULTI ANI!!! LICURICILOR SARBATORITI AZI, LA CAT MAI MULTE LUNITE!!

Edinutza multumesc pentru ganduri, noi suntem bine, Stefan e fericit la mama, soacra este ignorata total... asta e fiecare primeste ceea ce merita.
Selene multumesc pentru implicare, dar copilasul este baietel, daca ai body si salopete care merg si la baiat, le poti trimite.
Bee pai bine bre... tu vrei tort si esti trecuta pe listuta de slabit!!! lasa ca pap eu..ca nu vreau sa slabesc..
Alina1976, Naty ce fac printesele?
Alinuk baietii sunt bine?
Cadia, Porumbita

fetele cat este timp frumos nu mai tragem si noi o intalneala, dar daca se poate sambata? sa vin si eu...as mai sta si eu cu voi... macar cele din zona..
Am si eu o rugaminte: daca cunoasteti pe cineva care face meditatii la lb. engleza si-mi puteti recomanda, trimiteti-mi si mie un PM. Trebuie sa fac ceva meditatii ca nu am mai vb de mult timp si la noul job se vb foarte mult.

Va pupicesc pe toate..

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani licurici de 29, ne si imbatam azi si mancam si mult tort.

La multi ani Irinucxa draga noastra, iar a spus Mona tot prin urarea ei catre tine de m-a si facut sa plang. Multa sanatate iti doresc, si mult mult optimism iti doresc, o sa te ajute mult in viata, de altceva nu ai nevoie la cate comori ti-a daruit viata.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
azi nu puteam sa nu imi fac timp sa i urez Irinei la multi ani fericiti, sa fii sanatoasa, fericita, plina de optimism si compasiune ca si pana acum! sa ai parte de tot ce e mai bun!
si lma licuricilor de azi!!
Delia, e alergic la proteina de vaca sau la lactoza? ca daca e prima varianta macar poate bea lapte de bivolita/capra. daca nu.... laptic de soia si variante. e important sa se deosebeasca asta. curaj, trebuie sa fie ok!
Patricia, prietena ta poate incerca combinatii mai neobisnuite, sa puna ceva fructe in legume, sau iaurt, sau lapte... ce ii place. asa poate se da pe brazda. iar tu ia-o mai usor... sunt legume congelate la supermarket.... zau ca nu trebuie sa te chinui atat. relaxeaza-te putin
Andra, uff, deja servici.. o sa fie totul bine! nu te invinovati, te rog, numai de asta nu ai nevoie!
fug si eu la servici, va doresc o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Irina! Multa sanatate si putere, sa ai parte de fericire alaturi de Andreiutu si tati si tot ce-i mai bun pentru voi sa se intample! multi pupici
La multi ani, Alexandru, Sabinuta, Nadia, Stefan, Karina, Anusca, Victor, Matei! Sa cresteti mari si sanatosi! petnru domnisoare si domni

Delia, imi pare rau pentru David, sper ca se poate rezolva intr-un fel

Multumesc Porumbita, Alina pentru sfaturi.
Alina, daca dizolv fierul in lamaie sau vitamina C este suficient ca sa nu pateze dintisorii sau trebuie dizolvat in mai mult lichid?

Arriel, Vladut papa numai laptic si nu prea are de unde sa ia fier suficient

Dark, curaj, trebuie sa privesti partea buna a mersului la serviciu, finante mai multe, socializezi, pui neuronul in functiune Iar Mister o sa se bucure si mai mult cand o sa te vada

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

LA MULTI ANI IrinaC , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Andreita si de tati pui...si daca vrea Doamne Doamne un fratior sau o surioara pentru Andreita...

Si LA MULTI ANI si gashtii de pe 29:

ALEXANDRU-STEFAN bb de Stefanial
SABINUTZA bb de ALina1976
NADIA bb de Naty
CAROL bb de Cristi2003
KARINA bb de Ada
ANUSCA bb de Lisa
VICTOR CRISTIAN bb de Aresa
MATEI CRISTIAN bb de Cristina_27

Si pentru Anusca cu dediccatie speciala de la Razvi:

O zi frumoasa si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina
La multi ani sanatosi si fericiti!

Alexandru
Nadia
Sabinutza
Carol
Karina
Ana
Victor
Matei Cristian

Noi suntem de ieri muciosi si bolnavi..incredibil!!!Imi vine sa ma arunc de la etaj de nervi..Si nu sta sa-i trag mucii,nu poate bea laptic ca e plin de muci si acum il aspir,acum e plin iar..Urla cand ii dau medicamentele,urla cand il sterg la nasuc ca-i curg de-i ajung la gurita,urla in ultimul hal cand vreau sa-i trag mucisorii cu batista si nu reusesc,e o lupta intre noi doi..de groaza...Eu nu pot intelege cum poate copilul meu sa se imbolnaveasca asa usor..Imi vine sa-l tin numai in casa,eventual sub un clopot de sticla..ca m-am saturat.Abia a trecut o luna jumate de cand scapasem..acum iar dam din una in alta..Colac peste pupaza,are un fir de par in ochisor pe care nu reusesc sa i-l scot,ca-si inchide ochiul..si se zbate si plange..si face ca toate alea..In plus sa fie totul ca la carte,ca deja mi s-a luat,dar mi s-a luat,toata noaptea mi-a fost si mie rau..si am dormit max 2 ore..facand ture intre fii-miu si baie,bucatarie..si tot asa.
o zi faina tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput