Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 21
DarkBendis spune:
Cris, eu i-am dat la bebe calcan/sole...a papat dar nu a fost foarte incantat. Maine o sa mai vad ce alte tipuri de peste gasesc la borcanele si o sa mai iau.
Lisa, imi pare rau ca e bolnavioara Anusca. Da' acu' intreb si eu... exista vaccin impotriva roseolei??? Ca de asta nu am auzit ( drept ii ca nu am auzit eu de multe...)
Bebelusi, ce sa-i faci... asta-i partitura... acu' 4-5 luni cuvantul de ordine era "colici"... acum e "dinti"... ma gandesc ce o sa mai urmeze
Vladutul mic si pe mamica lui.
Crisspy, sa ai un week-end fain cu Razvi 
Miere, asa-i, tare faine-s jucariile de la VTech, avem si noi cateva (ursuletul, telefonul, carticele). Unul dintre unchii lui Niall l-a cadorisit pe jupan cu un voucher de 50 de lire de la Debenhams si ma gandeam sa-i mai iau niste jucarele. Eu vreau sa-i iau lui Mister Sit-to-stand Walker -ul asta http://www.vtechkids.com/product.cfm/Sit-to-Stand_Learning_Walker/479/#
Partea aiurea e ca si la noi il gasesti la acelasi pret...29.99...da' in lire sterline 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Lisa, nu exista vaccin impotriva roseolei, cel putin nu in schema de aici. Ori nu ai inteles tu bine ori asistenta e dusa...Either way, roseola nu e o boala grava si in afara de tylenol nu prea ai ce sa-i dai Anutei. Mai are febra?
Dark, da si mie imi place walker-ul ala, pt noi e cam tarziu ca A. deja a deprins tehnica, sa zic asa, cred ca l-ar bulversa si mai tare. El acum se deplaseaza din punct in punct, tinandu-se de marginile obiectelor si facand 2-3-4 pasi fara sprijin. Dar pt bb care de abia incep sa mearga chestia aia e super, mult mai buna decat premergatorul.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
lisa79 spune:
secretara aia nu a inteles bine

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
IRINA.C spune:
Cred ca a inteles rubeola..si oricum nu e inca vaccinata :(
Andrei urla de o ora si nu adoarme...a vrut san i am dat..altceva nimic

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Irina
, ai incercat sa-i pui un pic de teething gel pe gingiute (daca ai)? La noi a functionat...
Miere, ce fain ca ai deja flacau umblaret (desi ma gandesc ca Tzitzi nu e de acord cu mine)
!

Dark Bendis
Our Goblin Prince
dobreclaudia spune:
fetita mea a mancat tare bine peste si anume caras si crap...mai putin salau...
poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/
lisa79 spune:
pt filme traduse:
www.filmeonline.org
ma uit si eu la Twilight
ca e cuminte Anusca
.![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
Lisa, sa-mi spui cum ti-a placut Twilight (eu l-am vazut acum 3 zile)

Dark Bendis
Our Goblin Prince
flowerbee spune:
Lisa, imi pare rau ca Anushca e bolnavioara! Virusii astia...Mai incearca sa vorbesti cu medicul pt ca secretare a cam zapacita, din cate am citit.
Irina, nici nu stiu ce sa mai zic de copiii astia ai nostri, mofturici de prima clasa. Hai, fii tare ca va fi bine!
Eu am tot citit de herpangina asta si nu inteleg de unde a luat-o Alexiuta pt ca eu ma spal pe maini de cel putin 100 ori, musai inainte de a o schimba si inainte de mese, la fel cei din familie, cu alti copii nu prea a luat contact...nu stiu. Am citit pe net ca e contagioasa, dar banala.
A fost la mall si am baut o cafea decafeinizata si un fresh de portocale (impreuna) iar acum am niste crampe de nu pot dormi...Mi-am facut-o cu mana mea...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Alina1976 spune:
Naty, eu i-am dat ficatel de pui de acum o luna si mai bine chair. Fiert cu apa si o ceapa sa-i dea gust si separat legume (cartof si morcov) si apoi blender cu putin unt. A papat ff bine.
Cris30, eu i-am dat Sabinei peste de pe la 7-8 luni. I-am dat salau si pastrav. Salaul i-a placut tare mult. Sa-i dai si tu ca pestele este ff sanatos, contine grasimile alea bune.
Bee, FELICITARI Alexiei pt performanta!!
...de acu' o sa se tot ridice. Sa stii ca mie sucul de portocale (fresh-ul mai exact) imi produce dureri de burta si balonari...cred ca de la asta te simti asa....It dau un sfat...foloseste din medicamentele pe care le dadeai Alexiei contra colicilor
...ca este fix aceeasi chestie (eu luam Espumisan si Sab Simplex si imi trecea)
IRINA, e de la dinti cel mai probabil....lasa-l...o sa pape pana la urma. Da-i cat mai mult lapte daca asta vrea. Sabina mi-a facut greva vreo 2 sapt de credeam ca ma sui pe pereti. Apoi am facut rost de medicamentul minune si am scapat! Acum suntem linistite, fericite si papam de rupem. PUP Ochila mic si dulce!!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA