Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Miere, da sunt superbe jucariile de la Vtech! Are si Ana o groaza...acum le-a pasat surorii mai mici .

Sabina a papat azi un castron de ciorba de gaina a la grec si cu o juma de felie de paine in ea!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multum de incurajari...a adormit acum 5 min dp nurofen si iar san.Nici vb de cereale nimic..azi a mancat putina supa si f putina piers cu branza la 6 si san la 9 si la 12.Ce naiba are???Care e medic minune Alina?
nu vad febra muci sau dinti......sunt atat de obosita si sfarsita..nici nu stiu cand a inceput ziua de azi.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

IrinaC,pupam Ochila sa fie cuminte. trebuie sa ne incurajam noi pe noi de acea suntem aici.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, cred ca e vorba despre niste supozitoare de care pomenise Alina la un moment dat (mi-am notat undeva cum le zice da' nu mai stiu unde ). Am inteles ca le-a primit din strainatate, sunt homeopate si foarte bune.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Vai Irina,asa de bine te intelg,pt mine nu mai e diferenta zi si noapte,sunt rupta de oboseala,dar asta e,incerc sa ii fiu aproape si sa o consolez,chiar daca cu 2 seri inainte nu mai aveam mult si plecam la 2 noaptea din casa. e ffff frunstrant sa fi mama si sa iti vezi copilul in chinuri fara sa fi capabil sa faci ceva. sa fie bine!
Dark,vin cu reviews despre film maine

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitolul 55

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Alina, lasa iubita ce scrie in buletin, arati de parca te-ai fi nascut in 1986.
Bee, off, pupam Alexioara mica. E pacatoasa rau herpangina asta. Si stiu ca ea reapare atunci cand copilul are imunitate scazuta. Sper sa va treaca repede.
Crisspolis, mie mi se pare foarte interesant ca v-ati mutat in Mongolia. Sper ca pana acum sa se fi reparat teava aia.
Cris30, peste de apa dulce trebuie dat copiiilor. Cica cel de apa sarata si fructele de mare au metale in el si de aceea nu sunt recomandate.
Lisa, sanatate multa Anuscai. Greu e cu bebe bolnavior.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput