Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Hello gagice,

Dark, cum a iesit varza a la Cluj!! Hmmmmmmmmm...o iubesc!!...mi-ai facut o poftaaaa. Au fost incantati oaspetii?

Crisspy, e super tare masinuta aia (ca eu asa ii zic...). I-am luat si eu una Sabinei aproape identica numai ca are niste melodii si niste jucarele in fata pe ghidon. Este fff incantata de ea. SIGUR o sa-i placa lui Razvy! Si de ce zici ca esti nebuna??!! Acum e momentul sa o iei...se poate folosi de la 6-7 luni. So, s-o stapaneasca si calareasca sanatos!
Auzi? Am si eu o curiozitate...bolnava daca vrei...ce muncesti tu la birou? Adica ce job ai?...

Jasmi, FELICITARI si la cat mai multi ani impreuna! Sa va dea D-zeu tot ce va doriti.

Bee, si eu as plecaaaaaa....OFFF. Mi-e un dor sa ies din tara...unde sunt zilele alea cand plecam sa vizitam in concedii diverse tari/orase...ce vremuri. Acum ma gandesc ca o sa revina da tre' sa mai am nitica rabdare. Nu ma plang pt ca am cele mai averi din lume langa mine.

Andre_ea, pup Ilincuta bolnavioara. Cum ii mai e? A mai facut febra?

Bre cuscra, bre...da matale chiar nu mai intri deloc???
ALINUK-uleeeeee!!!! ne-ai uitat??

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumim de urarile de sanatate!
Dimineata i-am dat din nou Panadol si din nou a facut moale. Deci, legatura e clara. Pare sa respire mai bine, sper si la noapte sa fie la fel.
A mancat f. putin azi. Si a inceput din nou sa vomite. A vomitat acum cele cateva lingurite de cereale, desi n-am fortat-o in vreun fel sa le ia.

Lisa, lasa mama bucataritul si odihneste-te.
Roxana, la serviciu? Si e si program scurt, nu? Te invidiez. Eu din pacate n-am cum.
Crisspy, nu mai zic nimic de vacanta, e clar ca-s geloasaaaaa. Zi-ne si noua de unde ai luat trici asa ieftina.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
Andre_ea, pup Ilincuta bolnavioara. Cum ii mai e? A mai facut febra?

N-a mai facut febra. Sper ca suntem spre bine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ma duc sa imi recreez creierii, ma duc la petrecerea burlacelor la o prietena , dezmat in seara asta. Va pup

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Alina1986 eu credeam ca chestiile astea se folosesc mai tarziu...desi acolo scrie clar ca sunt de la 6 luni in sus...da' io mai stiu ...

La munca ce fac?...da' ce nu fac? ...lucrez la o firma care vinde programe TV (telenovele, filme, documetare, etc)...si eu sunt pe vanzari si relatia cu clientii (Acasa TV, PRO TV, ANT 1, PRIMA TV, TVR, etc) si pe partea financiara (si pt reprezentanta din Romania si pt compania mama si filiala ei)...

E frumos domeniul si foarte interesant, numai ca acu' cu criza asta s-au cam linistit treburile si nu-mi mai place...plus ca eu trebuie sa ma ocup si cu auditul firmelor (amandoua off-shor-uri una in Cipru si alta in British Virgin Islands) si faza asta ma seaca tare rau ca io nu prea ma pricep si trebuie sa ma descurc singura ...absolventa de lb straine dehhh ...plus ca tre' sa fac in asa fel incat sa nici nu plateasca impozit pe profit mare si tot asa...te doare capu'...

Andre_ea trici am luat-o de pe dino land.ro (scoti tu spatiile) da' era ultima ....mai au un model la 100 de ron (http://www.dino land.ro/p-1789-masinuta-initio-ii.aspx)...

Si...bey...va rog nu ma invidiati da?? in primul rad ca ma duc la munca (si asta inseamna alergat de dimineata de la 10 pana la 7 seara + cinele de business care se lungesc de regula pana pe la 11-12 noaptea) ...

si in al-2lea rand ca io anu' asta nu am avut vacanta din cauza de husband paranoic care nu vroia sa plece cu kinderu' in vacanta ...si voi ati fost ...

Bebelusi distractie placuta la petrecere...

Va las acum ca ma bag la calcat de haine pt deplasare

O noapte usoara la toata lumea si somn usor licuricilor

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Spor la bagaje, Crisspy. Chiar ai un servici interesant!

Bebelusi, petrecere faina sa te distrezi bine!

Lisa, inca un dintisor la Anusca? Wow.. saracuta de ea... dar asa o sa scape mai repede... la noi... 1 a iesit... 19 to go...uuufff

Alina, varza a iesit SUPER! Amicii mi-au cerut si ei reteta...iar sotul zice sa mai fac cat de curand...si o sa mai fac

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

pe mine ma roade ceva...ma streseaza faza cu mancarea lui bebe, nu mai stiu ce sa-i gatesc. Nu deschidem iara subiect la bucatarie sa punem idei si retete acolo, sa ne mai inspiram de la una-alta? PArca aveam deschis ceva de cand eram gravide, ia sa ma duc sa-l caut.
Dark, buna idee cu varza a la cluj, ca am varza si aici...dar oare merge fara s-o bag in cuptor? ca e teroare cuptorul ala, mi-e sa nu explodeze.... Azi noapte s-a spart o teava undeva si n-am avut apa calda si nici caldura la calorifer..nici acum nu avem, am stat toti infofoliti sub plapuma de camila, ca afara erau temperaturi de speriat. Exciting in Mongolia asta

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Criss,da fain Welcome aveti in Mongolia. Vezi ca ai PM!
AHHHH,imi e o groaza sa ma pun sa dorm,nici nu va inchipuiti.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, o noapte cat mai usoara iti doresc!

Criss, draga mea, eu cred ca as lua-o razna in locul tau...eu nu prea gatesc pentru pitica, mi se pare mai comod sa-i dau din borcane, adica mai coc cate un mar sau mai fac cate un pireu de legume, dar in mare parte folosesc borcanele, mai ales ca ea e mai mica un pic si n-am introdus carne, oua, iaurt, abia ieri i-am dat un pic de branzica. Anyway, eu ma mai uit pe wholesomebabyfood.com (desi sunt destul de sigura ca ai studiat si tu site-ul asta) ca mi se par ca au multe info, si au si ceva retete, insa daca stati asa prost la capitolul legume/fructe, nu stiu zau ce sa zic...

Despre filme, Lisa stie niste site-uri, poate ti le-a trimis deja. Eu ma mai uit pe abc, nbc, daca mai pierd cate un serial care-mi place si cam atat, altfel inchiriem dvd-uri.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

In alta ordine de idei, am fost neagra de nervi, de nici nu mi-a venit sa mai scriu nimic pe forum, acum mi-am mai revenit. Cipri a reusit sambata trecuta, cand il lasasem singura cu Carla, sa se impiedice de cablul de la laptop, care a cazut de pe canapea si i s-a stricat ecranul. Mentionez ca e un laptop de $1300 si are frumoasa varsta de 2 saptamani. Pana la urma am cumparat un screen de pe net cu $250 si mai costa vreo 100 sa ni-l schimbe. Sper sa se rezolve. Partea buna e ca laptopul l-a cumparat dintr-un grant, dar va trebui sa platim noi cei 350 dolari, sper sa fie doar atat. Se pare ca nu ne-a fost dat sa primim ceva gratis...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput