Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

OMG Cris, suna scary ce se intampla la voi acolo in Mongolia! Urasc frigul in casa:((

Iulia sorry pt laptop, barbatii astia:))Ce mare a crescut Iulia. Si eu tot la borcanase am ramas, A. are cateva feluri de mancare pe care i le fac si pe care le prefera, dar atat...Borcanasele sunt organice, usor de servit, foarte mare diversitatea, le combin cum vreau eu. Am incercat sa cumpar mancare organica (legume, fructe, carne) si ieseam mult mai scump decat cu borcanasele. El mananca acum vreo 3 borcanase pe zi, adica in jur de 3 dolari:))uneori le gasesc in sale 2 pt 1 dolar, foarte convenient. Ii dau Earth's Best, tu?

Sa va arat pe mohicanul meu drag:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3967235001/
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3968011812/
noi amandoi
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3968011396/
si restul de poze
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Rasuflu usurata, saptamana asta am stat in stress groaznic. Am mers la dermatolog pt ca aveam niste alunite care se cam transformasera in ceva mai urat si mi-a facut biopsie. Mi-a cam tremurat fundu'...Da' e totul ok, tb sa merg peste sase luni sa vada cum s-au vindecat locurile de unde le-a decupat.

Noi casa am aranjat-o weekendul acesta. In primul rand nu avem multa mobila, f minimalist asa ca a fost destul de usor. Cablurile bagate pe sub mocheta sau in perete, tot ce a fost pe rafturile inferiore mutat sus, scos etajere de sticla, televizorul e prins cu o ventuza si de abia putem sa-l desprindem noi, pus coltare, poarta la bucatarie (avem bucataria comuna cu living room-ul, fara usa si am pus o portita)legat toate cablurile intre ele, acoperit prizele, fixat sertarele, legat scaunele de la masa sa nu se rastoarne peste copil. Asta in sufragerie.
In dormitor nu am facut mai nimic pt ca nu a fost nevoie, mie nu-mi plac maruntisurile gen mileuri sau bibelouri, nu avem decat mobila si atat. Am mutat doar cartile care stateau deasupra patului, le-am dus in birou, unde va trebui sa aranjam cablurile weekendul asta.

Aaa, foarte important...perdelele, le-am inodat astfel incat sa nu ajunga copilul la ele si snururile de la jaluzele la fel. Pisica are cutia cu nisip intr-o baie separata (a sotului), eu am baia mea si doar acolo are acces copilul, dar toate rafturile sunt blocate.

E destul de safe, mai este un singur loc unde nu are acces, am incercat sa-l blochez cu un fotoliu, dar am vazut ca se strecoara pe langa el (e vorba de un colt unde este o lampa si o boxa de la home theatre system).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata de la noi,

Crisspy, frumos domeniul in care lucrezi, e greu acum, dar isi vor reveni lucrurile la normal la un moment dat. Si Alexia trece prin faza aceea in care plange daca ies din camera sau nu ma mai vede prin preajma. Deci, o inteleg pe mama ta.
Distractie placuta in deplasare!

Cris, uite ce bine ca discutam pt ca nu ma gandisem ca trebuie saa fac ceva si cu TV-ul fiindca nu e ancorat in perete si e super slim.

Lisa, ce mai faceti? Cum se simte Anuta?

Miere, bine ca Aidan accepta borcanasele. Noi am incercat fara succes. Era bine ca macar in deplasare sa le fi acceptat.

Sunt lesinata de somn, Alexia s-a trezit la 5:30 sa pape si apoi a mai dormit pana la 6:30 in conditiile in care m-am culcat la 12. Si nasul tot infundat imi e, iau Oscilococcinum poate scap fara altceva.

Azi vine mama pentru o saptamana. Abia astept sa ies putin din cartier.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Vazut poze cu Aida, baiat frumos si mamica frumoasa

Noi aseara am luat masa cu ai mei, dar pe fuga pentru ca barbatii aveau de vazut meciuri, offf, fotbalul asta Le-a placut mult cadoul alor mei, cand au vazut pachetul deja se suparasera ca nu trebuia sa le luam nimic, dar cand s-au uitat au fost f emotionati

Bebelusi, cum a fost petrecerea?

Lisa, Anusca e mai bine?

Anre_ea, cum se mai simte Ilincuta cu raceala?

Bee, sanatate multa. Poate reusesti sa te mai odihnesti si tu si sa te pui pe picioare daca vine mama ta.

O zi buna. mamici si licurici

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pupam lumea

Eu am un stres O astept pe mama sa vina ca diseara sa ramana cu baietii si noi sa mergem la Pheonix. Desi imi doresc tare mult sa ii vad pe cuvant ca as lasa-o balta cand ma gandesc ca e prima data cand ramane mama cu bb. Tare as vrea sa il iau si pe Dori la concert dar ma tot gandesc ca poate daca va fi si el cu Fabi acasa va fi mai bine pentru piticanie.
Is paranoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata

Dark mersi de urari ...bagajele le fac duminica dimineata cand ma intorc de la Razvi...

O sa am un week-end plin: in seara asta plec la Razvi stau pana duminica dimineata cand vin la Buc ca la 6:30 am avion spre Nisa...si mama e de servici in noptile de vineri si sambata asa ca o sa fiu aproape zombi...da' poate ma lasa Razvi sa dorm totusi ...

Off Criss sper ca sunteti totii cu bine si sanatosi ...cand se repara teava?

Iulia imi pare rau de laptop...asta va mai trebuia voua acum o cheltuiala in plus..multi

Miere bine ca e totul in regula cu alunitele...si mie mi-au aparut cateva dupa sarcina dar inca nu am probleme...felicitari pt securizarea casei...voi chiar aveati nevoie ca Aidan e baiat mare si plimbacios... ce mare s-a facut Aidan ...iarasi tu...belissima

Bee multa sanatate...las' ca vine ea mama si te mai relaxezi un pic si trece si raceala... fetele

Bebelusi asteptam impresii de la petrecere...

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Criss, mamaaaa, fara apa calda si caldura.. cam ca la noi acu 20 de ani... chiar ca e exciting . retete? Eva azi are la pranz rosii+dovlecel+ardei+pastarnac+morcov cu 2 linguri de orez integral, bagat la cuptor. cand e gata (cam 30-40 de minute) si o pasez pun cateva frunze de marar si patrunjel si o farama de unt pentru gust. ieri a avut cartof+pastarnac+dovlecel cu galbenus.
Andre_ea sper sa treaca de tot mucisorii azi!
Crisspy chiar ca e interesant domeniul tau. las ca trece criza si incepe din nou sa fie agitatie.
Anna, sunt sigura ca le-a placut mult cadoul parintilor tai, chiar a fost frumos!
Aalina distractie placuta diseara!!!
ma duc sa termin mancarea ptr pranz... ca nu apucam sa iesim de dimineata afara, mandra vad ca e cam pe somnel. poate si adoarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy daca nu-s prea indiscreta ce firma e? Da-mi pe PM daca vrei. Noi lucram mult media, avem un client care e una din cele mai mari firme si cam stim ce se invarte pe piata.
In alta ordine de idei ... Nisa

Chiar ca mi-e si mie dor tare de o iesire din tara. Anul asta am zis ca facem pauza dar la anu categoric plecam o saptamana undeva, probabil la Roma ca Ocatvian nu a fost si vrea mult sa mearga, iar eu ADOR orasul asta.

alina i-ai luat cadou Anei pt. ziua ei? Eu i-am luat ceva-ceva Ioanei dar grosul nu inca si nici nu prea am idee ce sa-i iau.

miere bine ca e OK cu alunitele. Eu am asa un stres cu ele, ca am o gramada!
Aidan e tare scump si tu tare frumoasa

iulia nasoala faza cu laptopul.

aalina sa va distrati bine! Las ca se descurca mama ta.

andreea ti-am zis eu ca e de la Panadol! Multa sanatate puiutei!

criss brrrr, ce groaznic!

Fetelor, Voi le dati ficat de pui? Ma gandeam sa ii dau si eu dar nu mai tin minte daca se poate sau nu.
Ce fel de carnita papa piticii?
Eu i-am dat pana acum numai pui si peste dar as vrea sa mai variez.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Naty eu i-am dat saptamana trecuta, in piureutul de legume. Animalul posesor al ficatului era din curte de la ei mei. I-a placut.
Eu am incercat pe langa carnita de pui si carnita de vita.
Peste inca nu ca aici se gaseste greu proaspat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Naty ai PM .

Eu i-am dat ficatel de acum o luna...provin din puiuti crescuti de bunica lui Adi la tara, deci sunt safe...

Mai mancam carnita de pui (piept, pulpe dezosate) si ou tot din productia de la tara...

Ii plac toate .

Aalina distractie placuta diseara la Phoenix

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, 10x
Miere, sa stii ca si eu in AMerica i-am dat din borcanele o gramada, si tare i-au mai placut..dar aici nu gasesc decat mar in combinatie cu alte fructe aduse din rusia, nu au carnita si legume, asa ca trebuie sa-i gatesc eu.
Iulia, nasol cu laptopul..bine ca macar ati gasit replacement..dar nu era in garantie?
Rox, super bune ideile de papa bun, eu inca nu i-am dat rosie ca mi-e sa nu fie prea acida, dar banuiesc ca e ok daca o fierbi.
Eu i-am dat carne de pui, piept numai, dar aici nu se gaseste asa ceva...doar pulpe aduse din america, nici ficat nu am vazut. I-am dat putina carne de miel si i-a placut, in combinatie cu cartof. Voi cand faceti pireuri din legume care cer si lapte, puneti lapte de vaca?
Inca nu avem caldura, si eu cred ca am racit, am o durere de cap de imi vine sa ma sui pe pereti.
Crisspy, bon voyage si distractie placuta

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput