Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelusi spune:
La multi ani fericiti Jasmi
Koruccia, felicitari pentru intoarceri, si un de la noi
Naty wawww, 38 de ani, felicitari, cred ca sunt si fericiti daca au stat atat impreuna.
Lisa bine ca mi-a amintit Dark, am salivat la ce ai zis ca ai gatit, ia sari in schema cu retete.
Selene am castigat???Unde vad??Nu m-am uitat
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Selenuta am vazut, mersi ca mi-ai zis. Am castigat un Lenor, yupiiii, am participat din prostie o data cand nu aveam ce face, cred ca e prima oara in viata mea cand castig ceva.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee [ Ledi, nu te gandi la covoare prea groase pt ca o sa inmagazineze o multime de praf si altele. Bee Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Stiu,de aceea am cam renuntat la ele.Insa acum asa imi vine sa pun pe jos,pt ca fii-miu mai cade si se loveste..
POZE CU NOI
de David Christian
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Jasmi recunoaste ca Iulia doarme sau e foarte cuminte si te lasa sa te desfasori. Promitem sa nu fim invidioase |
mda..asa e
am facut mancare si am dat si cu aspiratoru'
pupici fetelor si multumim de urari!
Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
lisa79 spune:
deci noi in loc sa lungim noaptea o scurtam. de la 12-3.30 mi-a plans,degeaba tylenonl,medicamente homeopate...nimic nu a functionat,m-a mai si enervat Cristi,va ur ca imi venea la 2 noaptea sa ma iau sa pelc de acasa
boooon,acum ca m-am descarcat,urez tutror sarbatoritiolor de azi,La Multi ANi!!!
reteta: pt paine...eu o fac dupa ochi,faina+apa+un pic de sare si +1 lingurita de drojdie uscata. exista mici secrete la paine,apa sa fie calduta si prima data se lasa la dospit 1h,dupa care se scote aerul din ea,se mai lasa 30 de min,iar se scote aerulsi doar dupa aai se da la cuptor.asta ca sa fie moooooale bine. pt coaja croanta se aseaza un vas cu apa in cuptor.
Pasta de branza: 1 cutie branza Philadelphia,50 gr unt nesarat,se freaca cele 2,se adauga un pic de boia pt culoare,sare+piper,1 ,ingurita chimion si ceapa tocata marunt ,de preferat ceapa verde(pt aspect)
Snitele de porc: ou=faina+ 1 catel de usturoi pisat+sare+piper+boia+ lapte daca e prea graosa compozitia restul il stiti voi
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
crisspy spune:
Off Lisa sa de Dzeu sa iasa dintisorii mai repede ca ce se mai chinuie si Anusca...multi
Da' ce de mancaruri faceti...eu nu am mai gatit nimik-nimik de cand a plecat Razvi la mama...ba mai mult iau la pachet mancare gatita de ea...si in timpul sapt mancam fiecare la servici ce apucam...nu am nici un chef fara Razvi...
I-am luat tricicleta ...stiu, o sa ziceti ca sunt nebuna da' de-abia astept sa vina maine coletul... arata cam asa http://www.chic bebe.ro/products/242-jucarii_de_gradina/images-5073-smoby_bebe_maestro_5_in_1.mbsnumai ca eu am luat-o din alta parte cu 80 ron
Sper sa-i placa
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
crisspy spune:
Aaa, by the way...Razvi i-a pus interdictie mamei mele sa mai iasa din dormitor fara el...cum iese din camera cum se pune Tzumpi pe plans
Rad eu, rad...da' saraca mama mea...mare norok am cu asa o mama...sper sa fiu si eu macar pe jumatate cu copii mei cum este ea cu noi...
Mai am si eu putin si plec acasa...mi s-a luat de serviciul asta ca de pere acre...ma duc sa ma vopsesc, pensez...
Multi si ne auzim pe seara
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
cris30 spune:
Salutare la toata lumea si LMA licuricilor de astazi! .
Anna La multi ani! parintilor tai, frumos cadou ai ales, sunt convinsa ca o sa le placa .
Betty cand ai mai avut timp sa faci toate bunatatile acelea pentru Cristi????
Frumos subiect propune Bee. Eu am cumparat un safety kit de la Ikea, aparatori pentru prize si colturile de la mese,pentru manerele de le usi si pentru blocat dulapurile. In bucatarie ma gadesc sa cumpar o portita sa nu aibe acces mereu ci doar in prezenta mea. Medicamentele toate le tin intr-un sertar la inaltime, iar flori am doar un cactus pe care o sa-l asez pe biblioteca sus. Am sa prind si televizorul de perete, pentru ca au fost cateva cazuri aici in care au murit copii din cauza ca au tras tv-ul peste ei.In dormitor am o oglinda mare unde imi puneam eu toate bijuurile si smacurile de fata, acuma am cumparat cutii speciale si le depozitez acolo, cutiile au cheite.Cam la astea m-am gandit eu si binenteles pe parcurs ce v-a mai aparea.
Daria sta in casa cu un body cu maneca lunga si iegari pe care acum i-a imbracat prima data si sunt excelenti ca stau pe picior si nu se ridica in sus pana la genunchi cum faceau panatalonii normali.Binenteles si cu sosete pe care incearca sa le scoata dar fara succes .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
cris30 spune:
Jasmi cat mai multi ani fericiti impreuna.Petrecere frumoasa .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
Va dati seama ca Anei ii iese dintisorul de sus si al 3-lea de jos?? saracutacat mai sufera ea!
ahhh,cristina, ieri eram cu Ana in bucatarie,ba ii dadeam un biscuite,ba ii dadeam sticluta cu boabe de piper sa o zdrangane...uite asa am reusit...acum imi pare rau ca ma enervat tare azi-noapte,ufff si barbatii astia sunt niste destepti din cale afara
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!