Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bebelusi, felicitari pentru Lenor!

Fetelor, aici, la mama, e zona de munte, si in casa e mai rece, inca nu am inceput sa facem foc... Daria este imbracata cu doua randuri de haine, in casa - ciorapi lungi, sosete, body cu maneca lunga, peste, bluzita de casa si pantalonasi de casa, gen trening. Chiar si asa, mai are manutele si piciorusele reci.

Afara au fost, ieri, 10 grade...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Crisspy, Cannes... waw, is verde de invidie!! sa aveti vreme frumoasa gresesc eu sau mergi si cu sotul tau?

Da, merge si sotul din dotare, numai ca io de luni pana joi sunt cu munca si el in vacanta...dupa aia, vineri, sambata si duminica pana plecam si eu in mini-vacanta...

Nasol ca e si sefu cu mine, sper sa nu-mi faca program

copilasii dulci

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anna La multi ani fericiti parintilor!

Fetelor, ai mei au 38 de ani de casatorie si sunt impreuna de 46 de ani!

Ioana pleaca azi cu ai mei la Targu Jiu, pana duminica asa ca avem o mini-vacanta, suntem doar cu Nadia!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Buna mamici,
sa va traiasca bebeii mari #351;i sanatoai!
Am si eu un bebe de aproape 9 luni(10.01.2009)
se ridica in picoare, merge tinand māna pe mobila sau pat,deschidem sertare sau apucam prizele #351;i firele gasite, dar nu avem nici un dinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Multumesc pentru toate gandurile frumoase! Si voi sa aveti parte de toata fericirea din lume si casnicii de peste 50 de ani!

Jasmi, la multi ani fericiti alaturi de tati si de Iulia!

Crisspy, saptamana viitoare petreceti si voi

Am fost si i-am cumarat vaccinul de 1 an, Infarixul. Am dat 290 lei pe el Astia l-au scumpit groaznic

Eu il imbrac in casa cu pantalonasi cu botosei si body cu maneca lunga. Afara tot in body cu maneca lunga si pantalonasi lungi, dar subtirei si sosetele. Doar dimineata si seara ii dau pe deasupra hanorac si gluga in cap. In Bucuresti am avut noroc de vreme calda

Astazi Vladut a fost extraordinar de cuminte si vesel, a si dormit bine, in plus mi-a mancat si cateva bucatele de morcov fiert. Cred ca asta e cadoul lui pentru mami si pentru tati

Korrucia, mult succes cu fizioterapia, sa mearga totul bine!

Naty, si parintii au fost prieteni 10 ani inainte sa se casatoreasca. Sper sa avem si noi toate noroc de astfel de relatii de durata!

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Am fost si i-am cumarat vaccinul de 1 an, Infarixul. Am dat 290 lei pe el Astia l-au scumpit groaznic

Ia uite cine e mama prevazatoare ...bine ca ai zis ca sa-l iau si eu sa nu raman pe ultima suta de metri.

Infarix hexa se face la un an? si de unde l-ai luat?

Vladutu' cuminte

Razvi

www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dragelor

Profit ca Mister e la childminder sa ies si eu la o poveste

LA MULTI ANI Arianna Timea

Noi suntem OK-ish... jupan s-a trezit ca de obicei la 2.30 pentru lapticul de noapte si la 5 si ceva cand l-am luat cu noi in pat (tot ca de obicei). De data asta i-am pus niste teething gel pe gingiute asa ca a adormit repede si in consecinta ne-am odihnit relativ OK.

Cris, felicitari pentru dintisor

Bebelusi, inteleg perfect ce spui ca si eu sunt la fel. Si uneori le mai si fac din tantar armasar... ma deprim toata ...noroc cu tati lu' bebe care ma pescuieste din caldare ...Dar bine zici tu, trec toate noi sa fim sanatoase, si bebeii si toata lumea Bun lucru salata de boeuf... papa bun cred ca o sa fac si eu in week-end.

Lisa, ce chestii faine faci tu Noi din week-end trecem (si eu si tati lu' bebe) pe dieta weight-watchers (maine aduce tati cartea cu reguli si retete de la o prietena de familie) asa ca ... doar salivez la bunatatile tale. Sau poate reusesti sa-mi trimiti azi o portie (mica-mica) la pachet ?

Flowerbee, sper sa treaca repede problemutele si la tine si la puiuta. Bun subiectul cu "securizatul" casei, foarte bun. Ce vom face noi: am pus deja "poarta" la scari si la usa de la bucatarie, vom "securiza" cu snur usa de la baie in asa fel incat sa ramana intre-deschisa pentru ca pisicile sa poata intra, bebe nu (acolo avem tavitele madamelor), prizele vor fi acoperite cu capac de plastic, colturile invelite, sertarele si compartimentele de jos de la bucatarie prinse cu "latch", cuptorul si frigiderul la fel. Florile sunt cocotate sus (din motive de madame), medicamentele sunt puse bine, obiecte fragile nu avem la nivelul lui bebe. Podele...avem mocheta in dormitoare si hol, laminat in living si sufragerie, gresie in baie si linoleum in bucatarie ... sa speram ca va fi bine. Singura MARE problema e dormitorul nostru, unde avem 3 pereti de rafturi cu carti (intre 2500-3000 de bucati) pe care literalmente nu avem unde sa le mutam. Plus calculatoarele lui tati (la alea cel putin sunt izolate cablurile din motive de... madame).Deci va trebui sa avem mare grija cu camera asta...probabil vom "securiza" usa la fel ca si cu cea de la baie (adica snur prins in 2 cuie, unul in tocul usii unul in usa) ...iar bebe va sta acolo doar sub supravegherea noastra pana invata sa nu traga cartile jos de pe rafturi sau rafturile in cap... alta solutie eu nu prea vad. Imi pare rau ca va avea acces (relativ) restrictionat in dormitorul nostru si in baie, dar deocamdata nu avem ce sa facem. Daca aveti voi idei, sunt binevenite

Andre_ea, sanatate multa la Ilincuta

Aalina, sper totusi sa se imbunatateasca situatia la voi... sa te poti odihni si tu nitel

Cristi, Mister poarta in casa body+bluza cu maneca lunga+pantaloni lungi+sosetute (a inceput sa si le dea mai rar jos). Iar cand am noroc, reusesc sa-l fac sa-si tina in picioare si papuceii de casa mai rar da' se mai intampla minunea.

Anna, felicitari parintilor tai, da' si tie! La cati mai multi ani impreuna cu partenerul tau de viata, ani multi fericiti cu familia ta Foarte frumos cadoul!

Jasmi, multe felicitari si tie, la multi ani fericiti, tot asa sa va iubiti si la aniversarea de 30 de ani si mai departe! Spor la bucatareala!

Naty , multumim frumos de sfaturi, s-a notat. Noi in afara de "porti" pe care le-am primit nu am cumparat inca nimic, dar am de gand sa iau o parte din "fortomente de securizare" week-endul asta de la Tesco... si completez cu ce gasesc la ebay shoppuri. Felicitari alor tai pentru aniversare iar tie si Nadiei, mini-vacanta placuta!

Crisspy, ce fain! O escapada la Cannes, si mie mi-ar place! Sa va distrati bine (chiar daca va fi si de lucru pentru tine)

Koruccia, sanatate multa Caterinei, sa ii treaca mucisorii si sa se poata odihni mai bine si ea, si mamica ei Asa avea si cumnata-mea din Italia, gresie peste tot, greu se incalzea casa. Mult succes la rostogoliri, o sa vezi ca repede-repede o sa se lamureasca Cati cum se "mananca" astea

Cris, vad ca la voi deja a venit iarna... 2-3 grade brrr!

Roxana, a iesit ieri buna varza a la Cluj, s-a papat toata Musafirii au laudat-o tare, neam de neamu' lor nu au mancat asa ceva ca-s localnici scotieni Multi la copilasi!

Selene, manute si picioare reci nu inseamna neaparat ca-i e frig Dariei... verifica daca e calduta la ceafa. 10 grade... si la voi e frigut...

Rody, bine ai venit la noi! Sa-ti creasca mare-mare licuriciul! Mai povesteste-ne despre baietelul tau Trimite datele tale la userul ianfeb09 daca vrei sa te treaca fetele pe listuta... si mai scrie cateva mesaje caci pana la 10 mesaje scrise esti sub moderare si nu te putem vedea in timp util

Aoleu ce le-am mai scris... deh... se vede ca nu-i bebe acasa ...da' in 45 minute ma duc sa-l iau

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis
vom "securiza" cu snur usa de la baie in asa fel incat sa ramana intre-deschisa pentru ca pisicile sa poata intra, bebe nu (acolo avem tavitele madamelor)

Super tare ideea cu snurul...si eu ma gandeam cum sa fac ca sa aiba si pisicul access la tavita

Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Ia uite cine e mama prevazatoare ...bine ca ai zis ca sa-l iau si eu sa nu raman pe ultima suta de metri.

Infarix hexa se face la un an? si de unde l-ai luat?

Vladutu' cuminte

Infarix Penta la 1 an. Eu l-am luat de la Farmacia 2NA.

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Anna, felicitari pentru parintii tai! Poate ne impartasesc si noua din secretele unei relatii de durata!

Jasmi, sa fiti fericiti si sa aveti o viata intreaga inainte pentru a va iubi si bucura de puiul/puii vostri!

Crisspy, vreau si eu la Cannes...Ma bate gandul de o escapada de un weekend la Barcelona sau la Bruxelles...Vise...

Dark, ce bine ca ai casuta cat de cat securizata datorita pisicutelor. Eu nu stiu ce voi face cu florile. Sotul meu e pasionat de flori, casa este o sera si nu am unde sa le mut iar de renuntat la ele nici nu se pune problema. Ieri i-am zis sotului ca trebuie sa faca ordine la cabluri si alte traznai de ale lui si mi-a zis ca mai bine da 530 ron pe un tarc mare din lemn decat sa renunte el la ale lui. Asta la prima strigare...ca il dau eu pe brazda.

Pupam baiatul si speram sa ii treaca repede indispozitia de la dintisori.

Cristi, noi in casa stam cu trening, sosetele si pe dedesupt un body cu maneca scurta. Sau ii pun pantalonasi din bumbac, sosetele, bodu maieu si o bluzita cu maneca lunga. La noi in casa e destul de racoare, nu stiu de ce.

Pe afara ii pun ciorapei lungi cu rochite/sarafane din jeans sau din material mai gros, body, bluzita si, in functie de vreme, un puloveras sau o gecuta subtirica. Sau ii pun pantalonasi cu sosetele cu bluzita si puloveras si/sau gecuta. Pe cap ii pun o caciulita din bumbac subtire sau daca bate vantul o caciulita cu urechiuse. Am tot timpul la mine alternative pt ca din casa nu stiu niciodata cum este afara.

Noi am facut mofturi la supa, a papat doar jumatate din ea. Sa fie de la ulei? Sa-i schimbat gustul?

Mobila noastra e colturoasa din pacate dar partea buna e ca nu sunt multe corpuri. In weekend voi merge la Carrefour sau la Ikea sa cumpar aparatori de colturi, capace de priza, niste chestii de pun la sertare si usi si mai vad eu ce mai gasesc.

Ledi, nu te gandi la covoare prea groase pt ca o sa inmagazineze o multime de praf si altele.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput