THIS IS IT - movie
Raspunsuri - Pagina 5

anka77 spune:
Citat: |
Pai da, ceva-ul ala care a mers prost a fost cocktailul de sedative si anestezice. ![]() ![]() ![]() |
Asa este...offff oricat ar fi fost de sanatos cocktail-ul ala luat destul de des i-a fost fatal

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me

www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

oana_n spune:
anka daca te referi la fetele care au flori si stelute si alte animatii, sunt de la dnatiile pe care le-au facut pt diverse cazuri sustinute de DC

motanik spune:
Pai nu, ca nu cred ca a mai luat combinatia aia inainte. Probabil ca luand tot felul nu si-au mai facut efectul si el a dorit mereu ceva mai tare ca sa poata adormi, sa nu mai simta dureri de muschi/oase. Cred ca a fost prima si singura data cu combinatia asta, fatala.
Anka, daca pui mouseul pe animatiile alea o sa apara scris donator DC. Sunt simbolurile campaniilor organizate de DC de-a lungul timpului, de ex umbreluta aia e simbolul campaniei organizate pt sinistratii din Ro cand au fost inundatiile puternice de acum cativa ani. Fiecare in parte reprezinta o campanie.
Scuze de off topic.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

anka77 spune:
Am inteles...multumesc ca m-ati luminat...nu tiam treaba cu animatiile.
Ca sa raman on topic uite ce declara La Toya ieri
De cocktail, eu am inteles ca il cam lua

poze si noi 2

motanik spune:
Pai lua medicamente, dar nu pe toate alea pe care le-a luat in noaptea aia nenorocita...
Am vazut interviul cu LaToya, trebuie sa remarc si anume ca e foarte draguta si imi aduce aminte de Michael mult, aceeasi voce blanda. Despre ce zice am retinut ca intr-o luna sau doua o sa avem mai multe amanunte legate de ancheta, ca restul se stiu.
--------------------
Andra si bebe Theodora

anka77 spune:
Ma uitam si eu la ea..desi nu pot sa zic ca mi-e foarte draga , are ochii mari la fel ca Michael, vocea blanda, pana si pielea ii este mult mai deschisa decat a celorlalti.
Sunt curioasa ce amanunte vor veni in luna urmatoare sau peste 2 luni.
poze si noi 2

motanik spune:
Asa e, e mai alba decat baietii si decat Rebbie si chiar decat Janet.
Ma intreb oare familia a urmarit cele 100 si ceva de ore filmate la repetitii?
Oare vor merge la film?
Copiii vor merge la film, oare?
--------------------
Andra si bebe Theodora

anka77 spune:
Da am inteles ca familia va participa la premiera filmului la Los Angeles....nu stiu daca au vazut inregistrarile inainte.Doamne , nu vreau sa ma gandesc ce va fi in sufletul copiilor
poze si noi 2

lisa-marie spune:
buna...mai voi ati citit pe site-ul this is not it???...eu sincer nu reusesc sa imi revin dupa ce am citit marturiile..... si scrisorile fanilor followers pe care i le-au trimis lui M si care se pare ca le-ar fi citit in noaptea de 24 iunie...pana si eu si-au dat seama de starea in care era M....
www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=RM0TlBjyM-4" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!

anka77 spune:
nu le-am citit, intru acum
poze si noi 2