THIS IS IT - movie
Raspunsuri - Pagina 2
oana_n spune:
eu vreau sa imi fac rezervare pe 2 nov la cluj, insa nu a aparut data, imi scrie ceva ciudat pe acolo....ori is eu nebuna ori au incurcat aia oalele. la zilele de rezervare e pus filmul cu MJ si sunt 29.09-1.10
. is total in ceata 
edit: am reusit. mi-am rezervat prin telefon. pentru 2 noiembrie, la ora 20.20
. abia astept. o sa fim 5 persoane, mai mergem cu inca 3 prieteni
motanik spune:
Si eu am rezervat pt 31 oct de la 5pm, abia astept, desi sunt convinsa ca o sa ies plansa rau de acolo.
La noi filmul o sa fie cam in toate cinematografele si biletele sunt la preturi normale de film, 8 lire. In Ro care sunt preturile?
Cory, la voi nu ruleaza? Daca nu il vezi la cinema probabil ca o sa-l iei f curand pe dvd, nu cred ca vor intarzia cu lansarea ca deh, trebuia sa bata fierul cat e cald, tot ce e cu Michael inca vinde bine.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
oana_n spune:
te-ai intors motanik!!!
si in Ro biletele au pret normal. eu am platit 14 lei, cam vreo 3.3 euro. eu ma asteptam sa fie mai mult, ca deh, asa e in Ro.
CRISMIR spune:
Si aici sunt preturi normale ca la oricare alt film,10$...voi merge si eu pe 29 octombrie,inca nu stiu ora,probabil 19...abia astept!!!![]()
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
albinutza spune:
Eu am rezervat pt. 31. oct., la ora 14.15, iar pretul este de 35 lei/bilet, la Liberty Center.
de ce oare o fi mai scump decat in alte parti?
oana_n spune:
si la celelalte cinemauri din Buc unde ruleaza e tot asa de scump biletul albinuta?
Medy6 spune:
In Timisoara, pentru data de 31.10. un bilet pentru adulti a costat 16 RON, iar pentru copii 13 Ron.
mj_girl spune:
albinutza la cinema din mall-uri in zilele de weekend biletul e mai mult cu 5 lei, in restul zilelor cred ca e 30 lei, mai sunt diferente de pret la premiere cred...daca poti schimba rezervarea intr-o zi din timpul saptamanii, faci economie de 5 lei/bilet.
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
albinutza spune:
mj_girl, nu pot schimba, in cursul saptamanii nu avem cum sa mergem fiindca fata merge la scoala
.
oricum noi abia asteptam sa vedem filmul .
danat spune:
Si eu ma tot caznesc sa gasesc un cinema in engleza sa fac rezervare on line. Nu de alta, dar zau ca nu vreau sa=l aud pe Michael vorbind in germana
Pina aici. Asta NU!
Si-asa, uitandu-ma aici la TV la filme, am ajuns sa nu mai stiu vocile originale ale artistilor
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson