THIS IS IT - movie
Raspunsuri - Pagina 12
rall spune:
Aici foto cu dedicatiile:
http://i34.tinypic.com/34srm6f.jpg
si coperta interioara:
http://i38.tinypic.com/pcabp.jpg
CDurile:
http://i33.tinypic.com/xkztro.jpg
motanik spune:
Oana, e vorba de cd. Dvd-ul se va lansa dupa ce va rula filmul 2 saptamani in cinematografe.
Ca sa fie totul clar, pe primul cd sunt 16 melodii, Wanna be startin' something, Jam, They don't care about us, Human nature, Smooth criminal, The way you make me feel, Shake your body, I just can't stop loving you, Thriller, Beat it, Black or white, Earth Song, Billie Jean, Man in the mirror, This is is si This is it -orchestra version.
Bun, pana aici nici o treaba cu restul familiei, da?
Al doilea cd are asa: She's out of my life - demo, Wanna be startin' something - demo, Beat it - demo, Planet Earth - poem.
Nici o legatura cu familia.
Mai departe scrie pe dosul albumului:
Album produced by Michael Jackson and John McClain
Am dat o cautare pe google si acest tip pare a fi un compozitor.
Inca nici o legatura cu familia Jackson.
Mai departe daca analizam randul cu pricina:
Always great to sing with my brother
Sa zicem ca avem 2 ipoteze:
1. randul este un citat din partea unuia dintre frati care trebuie sa fi cantat cu Michael. dar ce ce nu ar scrie si numele acestui frate? si daca ar fi un citat de la unul dintre frati, vi se pare un citat atat de extraordinar incat sa merite a fi pus pe album??
2. randul este un citat care vine din partea intregii familii Jackson. dar in cazul asta nu ar trebui sa scrie Always great to sing with our brother?? Ca na, doar au fost mai multi frati care au cantat cu el si daca vine ca o chestie de la familie il puteau numi fratele nostru, nu fratele meu...
Hmmm...ce sa zic, sunt in mare ceatza. Astia oare alimenteaza fabrica de zvonuri intentionat, caci stiu ca atata timp cat exista indicii ciudate vor exista si discutii pe marginea lor si implicit si vanzari ale materialelor lor??
Edit: vad ca a pus Ral pozele cu albumul, vedeti pe spate textul despre care vorbeam. Deci...ce parere aveti?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
danat spune:
Nu are nici o logica textul acela acolo.....
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
purple_blue spune:
Am gasit. Despre This is It e vorba - filmul.
www.ziarulnational.com/stiri/Evenimente/1253632251--THIS-IS-IT-premier-n-peste-15-ora-e-simultan-" target="_blank">http://www.ziarulnational.com/stiri/Evenimente/1253632251--THIS-IS-IT-premier-n-peste-15-ora-e-simultan-
Compania AEG Live si Sony Pictures au semnat, la începutul lunii august, un acord pentru producerea acestui film ce va include imagini din timpul repetitiilor lui Michael Jackson pentru seria de 50 de concerte pe care urma sa; le sustina; la O2 Arena din Londra, din 13 iulie. Sony Pictures a platit 60 de milioane de dolari pentru a achizitiona drepturile asupra acestor imagini...
Si aici zice clar ca sony are drepturile si pt film si pt cd
www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=aPXP9Ck00JRM" target="_blank">http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=aPXP9Ck00JRM
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
danat spune:
asa e, parca citisem mai demult chestia asta....bey fetelor, parca totusi e ceva putred in danemarca...sony, dusmanii lui MJ, oare e posibil sa aiba vreun amestec in disparitia lui, urmand ca in colaborare cu aeg sa castige si ei partea lor??
nu stiu, dar prin disparitia asta a lui MJ au avut de castigat toti, inclusiv sacalii care i-au mincat nervii
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
purple_blue spune:
Ma credeti ca mi-e tot mai greata?
In alte ordine de idei: ce zic astia aici? eu nu inteleg cat e partea lui Sony.
"Jackson’s estate gets 90 percent of profit from the movie after Sony is paid for its role, including marketing and distribution fees, according to two people with knowledge of the arrangement. Concert promoter AEG Live, owned by Denver billionaire Philip Anschutz, gets the remaining 10 percent. "
www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=aPXP9Ck00JRM" target="_blank">http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=aPXP9Ck00JRM
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
motanik spune:
Ok, am inteles ca au cumparat drepturile. Ciudat insa dupa cearta lor publica...parca ar fi vrut Sony sa demonstreze ca tot ei sunt mai tari. Ciudat, foarte.
Asta nu rezolva insa si cealalta ciudatenie. Tu ce zici Purple?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
purple_blue spune:
Mesajul cu fratele? Parca si-a batut joc Jerkmaine. Dar cine il baga pe ala in seama sa tipareasca asa mesaj pe un cd din care vor scoate bani grei.
Nu are legatura cu nimic. Imediat dupa dedicatia pt. copii.
Cum ati spus, daca scria "brothers", tot gretos era, dar era o mica logica pt cine ar putea fi in spatele chestiunii.
Uitati un articol "romanesc"
www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/141671/Fanii-lui-Michael-Jackson-boicoteaza-documentarul-This-Is-It.html" target="_blank">http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/141671/Fanii-lui-Michael-Jackson-boicoteaza-documentarul-This-Is-It.html
Cica ce spune Ortega:
“Nu mi-a placut ideea de prima data. Gandeam ca este prea aproape tragedie, prea emotional. Dar ce e cu adevarat ciudat este ca ultimele cuvinte pe care mi le-a spus Michael, cu o seara inainte, dupa repetitii, au fost <Asigura-te ca fantomele alea or sa iasa de pe ecrane>”, a declarat Ortega, facand referire la proiectiile 3D pe care le pregatea Jackson pentru spectacol.
danat spune:
dar cine a scris dedicatia catre copiii lui? ca doar MJ n ustia ca va iesi acum acest cd...adica o fi avut el ceva lansari in cap, dar nu cred ca in forma asta.
Hobby
purple_blue spune:
Sa zicem ca fraza aia are sens..ca nu e ca si cum ar dedica el...spune "copiilor lui" nu "copiilor mei".
Abia la "brother" incep nervii si intrebarile.
Cat despre dubluri ma incetosez tot mai tare. Daca va uitati la breaking news, l-am gasit pe un jiji care cica e sosia "autorizata" care mai si canta. In filmulete "seamana, dar nu rasare", vorba aia.Dar filmuletele sunt din 2002..
Si Michael l-a intalnit, la fel ca si pe Cassanova...