Tarife pt. menaj
Cat platiti pt. menaj timp de aprox 4 ore, care include curatenie apartament 3 camere (fara spalat geamuri), calcat si intins rufe spalate la masina? As vrea sa mai aflu preturile din ultimul timp.
Multumesc 
anticipat pt raspunsuri
Raspunsuri
nma spune:
50 ron
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
natynic spune:
Mie mi s-a imbolnavit tanti care ma ajuta, dar ii dadeam inainte 70 ron si cunosc inca 3 familii (din care una cu 4 camere) care ofera acelasi tarif.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
nma spune:
Conteaza si in ce oras locuiesti. Eu stau in provincie. In Bucuresti probabil e mai mult. Aici sunt si persoane care pt o vila (150mp util) platesc 60.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
Rony spune:
Buna,
Am si eu o intrebare , doamna respectiva reuseste in 4 ore sa curete tot, adica aspirator, sters pe jos , praf , aranjat si calcat in 4 ore ? presupun ca face si baia si bucataria nu? si de cate ori vine pe saptamana;
intreb pentru ca am o sa vina o doaman la mine saptamana aceasta si vreau sa stiu cam cat timp si ce ar trebui sa faca pentru 60 RON. eu am un apartament cu 2 camere.
Multumesc
Noki_Lara spune:
Eu plateam pana acum o saptamana 50 de ron, dar de atnci am indexat-o pe tanti la 60 de ron.
Apartament tot de 3 camere, dar timpul estimativ este de 6 ore (9-15) si include si calcat rufe (daca sunt).
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ingridnen spune:
60 RON plus un pachet de tigari ![]()
Pentru 6 ore.
Vine doar cand si cand, in general spala geamuri, frigider, faianta... cam ce ii spun eu.
Ingrid si Cristi 6 ani
nma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rony Buna, Am si eu o intrebare , doamna respectiva reuseste in 4 ore sa curete tot, adica aspirator, sters pe jos , praf , aranjat si calcat in 4 ore ? presupun ca face si baia si bucataria nu? si de cate ori vine pe saptamana; intreb pentru ca am o sa vina o doaman la mine saptamana aceasta si vreau sa stiu cam cat timp si ce ar trebui sa faca pentru 60 RON. eu am un apartament cu 2 camere. Multumesc |
Depinde de cat de bine se misca doamna, de cate persoane locuiesc in apartament ..... Eu am avut una care era super rapida si facea si foarte bine. In general in 5-6 ore femeia reuseste sa faca curatenie si sa calce. Am doua camere si suntem 4 persoane (dar nu gaseste dezastru, mai calc si eu cand am timp).
roxa_mami spune:
cam putin sta la tine si pana la urma dc nu sterge nici geamurile ce face?doar baia si aspirator?eu stau la casa cu etaj.vine la 8 dim si pleaca la 5.face tot inclusiv geamuri,bai,aspirator praf...paturi etc ....ii dau 80 lei{ca asa mi-a cerut}si ii pun sa si manance.dar sunt multumita.eu zic sa mai cauti.