[quote]citat din mesajul lui florentaz
[quote]citat din mesajul lui roxa_mami
cam putin sta la tine si pana la urma dc nu sterge nici geamurile ce face?doar baia si aspirator?eu stau la casa cu etaj.vine la 8 dim si pleaca la 5.face tot inclusiv geamuri,bai,aspirator praf...paturi etc ....ii dau 80 lei{ca asa mi-a cerut}si ii pun sa si manance.dar sunt multumita.eu zic sa mai cauti.
roxa
Buna, Roxa!
Tu locuiesti in Bucuresti?
Te intreb pentru ca in week-end, mai precis sambata innebunesc facand doar curatenie, de dimineata pana seara. Locuiesc si eu la vila, insa, din pacate, daca nu ma ajuta mama din cand in cand (uneori nu se prea simte bine), atunci mai toata treaba e pe capul meu.
Nu-mi permit sa dau milioane unei femei, insa, asa cum platesti tu, este ok.
La mine vine de 2 ori pe saptamana, cate 4 ore, si platesc 50 RON sedinta. Am 4 camere. In cele 4 ore face ce apuca, dar nu calca rufe.
eu stau in ilfov de fapt la 30 km de buc.iar femeia care vine la mine sta foarte departe.nu imi amintesc acum cum se numeste comuna ,dar stiu ca se trezeste la 5 ca sa ajunga la mine. de obicei vine joia.....si te cred .chiar si asa e munca multa.iar cele mai periculoase sunt jucariile lui eric....pt ca sunt insirate in toata casa
La mine activitatile sunt urmatoarele
Aspirator si sters praf in 3 camere
Spalat aragaz+chiuveta+bufet in bucatarie
Maturat + sters gresia cu mopul in 2 bai + bucatarie + hol
Intins rufe spalate la masina
Calcat rufe (max 11-12 bluze sau pantaloni)
Pentru asta platesc 75 RON, femeia sta intre 4 si 5 ore.
Cum vi se pare ca pret?
Eu cred ca ii dau suficient...