FIV244
Raspunsuri - Pagina 6
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK Da , mai am trei zile si mi-am propus , de data aceasta , fara test de urina. Am oroare de vesnica si unica liniuta rosie . Cand fac testul vreau sa apara doua liniute, deci dupa beta. Este bine ca te odihnesti si stai linistita. Sa ai grija de tine Doamne Ajuta! |
Draga mea, faci foarte bine, fara teste pishacioase, bani aruncati, nervi consumati si bebe mic, adica nepotelul, nu are nevoie de asa ceva. Cum se spune pe la noi, numai maine nu-i poimaine si, si si rabdare si... sucutz ca avem de sarbatorit, odihna ca urmeaza perioada plina, cand laboratorul vietii lucreaza.
Nu e usor, dar pentru o cauza nobila trebuie sa stai tot la canapeloasele nostre, daca vrei ca Josefina, cu sau fara deget in ureche.
Te pup si fii barbata surioara, ce ne doboram noi asa una cu doua? ce leoaica esti daca lasi emotiile sa joace sarba in sufragerie....
Doamne Ajuta!
castelana fericita 13+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui Dragaica Am fost azi sa-mi iau calendarul, din pacate am ratat luna asta mi-a venit mai devreme cu 4 zile nu inteleg de ce, mi-a dat peste cap toate planurile. Asa ca am sa incep e 27 octombrie, punctia va avea loc de ziua noastra, de Sf.Andrei (pe sot il cheama Andrei, pe mine Andreea) incepe petrecerea ........transferul va fi pe 3-4 decembrie depinde de cum o sa decurga lucrurile.....iar pe 7 decembrie o sa fie ziua mea de nastere.....un test cu II ....asta da cadou Cora cand faci testul , iti tin pumnii stransi. Castelana cum te mai simti, ce face bebe , http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica http://tt.lilypie.com/87KXm4.png |
Draga mea, hai sa gandim ca nu e o luna pierduta ci se asteapta momentul potrivit, sa fie corpul pregatit, ca nu suntem [precum masinile, sa fuctionat standard, avem si noi emotii care mai schimba un pic lucrurile.
asa ca mergi linistita in Romania, parca asa intelesesem, apropo cand mergi?, si te intorci cu forte proaspete, incarcata de amintiri tomnatice, calde, struguroase cu parfum de gutui amarui, ca dupa avem treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, calm si sa ai incredere in tine, in voi in sansa voastra!
Asa ca fara regrete, mergem cu speranta inainte!
Bebe, e bine, sta acolo cuminte, nu face figuri, semn ca seamana cu mine,mergem saptamana viitoare la control sa-l vedem.
te pup si ai grija de tine, nu te stresa inutil.
drum bun acasa!
castelana fericita 13+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui daniela74 Eu am r-v pt.beta la 12 zile de la transfer,15 zile de la punctie.Am vazut ca in Rom. fetele il fac la 10 zile.Pt. ca la mine o sa pice ziua a 10-a duminica,cred ca o sa incep cu testele,daca rezist pina atunci .Deocamdata sint doar ziua a4-a post transfer Nu te supara ca ai pierdut o luna,asa trebuie sa fie pentru ca sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta Te pup,o seara frumoasa. |
Daniela74, eu ca sa te mai consolez sa zicem, am facu beta la 14 zile de la ET, gandeste-te!!!! Aveam toate dar toate semnele de la CM, cu dureri de cap, de burtica jos, cu o stare de usoara oboseala (sau moleseala) cu scurgere parca rozalie, ca inainte de CM. Dupa test iti jur ca nimic din toate astea nu am mai avut, ba chiar acum am dubii daca scurgerea aceea nu era inchipuirea mea.
Deci gandeste-te ca nu trebuie sa faci testul peste 12 zile ci peste 14 asa mai pasezi emotiile si mergi direct la test.
Rabdare si sucutz si tie, ai grija sa stai cat mai mult in repaos fizic.
te pup si putere maxima sa rezisti pana la test, o sa fie bine si cu beta mare, ca la toate fetele!!!!!!!!!
Doamne Ajuta!
castelana fericita 13+
bytzi spune:
buna dimineata fivoaselor
cora,doamne ajuta pt astazi,ne vom gindi la tine,trebuie sa fie bine
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
puffy10 spune:
Buna dimineata!
Cora mai e putin si o sa te topesti de bucurie... la un beta asa de mare cum o sa ai.... o sa vezi... bafta multa. Te asteptam cu marea bucurie.
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
puffy10 spune:
Catalina tu ai dreptate , ma trecusei pe lista la ultima pozitie, numai ca eu mai sunt trecuta si pe la jumatatea listei cu asteptari....pe langa rubia... si acolo era varianta doar cu fiv1 si 2 nereusite....
ai inteles de ce eram eu nelamurita? nu ma mai uitam mai jos...
mersic...dar nu am stiut sa intru, poate iti faci tu timp sa stergi pozitia aia incompleta...
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
catalina2307 spune:
puffy -si eu nu ma uitam mai sus :)).
cora - haide cu beta mare .
coltul meu de rai
iana_mari spune:
ALRAK ABIA TE ASTEPT CA REZULTATUL POZITIV.
CORA MULT SUCCES.
CASTELANA.
FETELOR IA PRIVITI LA SEMNATURA.
iana
21+ si
Looana spune:
Iana felicitari pt carucioare,iti sta bine ce poate fi mai frumos decit ce ai tu acolo.
Cora,Daniela,Arlak tin pumni,si ma rog sa aveti ceea mai frumoasa bucurie in suflet ,astept un beta mare de la voi.
Eu sunt un pic zapacita daca pot spune,nu prea mai gasesc locul unde as mai putea scrie pe la ce subiecte....dar va citesc din cind in cind.....In rest saptamana asta i-mi vin rezultatele la clinica unde am facut o lista de analize (genetice,hormonale,tiroida,trombofilie ereditara,anticorpi) asa ca dupa aceia vedem ce mai facem ...asa a zis nea Dr. la mine e o cauza pt pierderea sarcinilor si ca beta nu sa mai dublat la ultimul fiv .
O zi buna va doresc la toate.
Looana
brunadria spune:
salutare...
cora , arlak , daniela pt voi sa reusiti..
va tin pumnii stransi ..mult noroc!!!
bytzi