FIV244
Raspunsuri - Pagina 7
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iana_mari ALRAK ABIA TE ASTEPT CA REZULTATUL POZITIV. CORA MULT SUCCES. CASTELANA. FETELOR IA PRIVITI LA SEMNATURA. iana 21+ si |
Iana FELICITARI PENTRU FETITA SI BAIAT, mi-au dat lacrimile d bucurie, stiu cat de mult iti doreai pereche.
Dumnezeu ti-a ascultat ruga. Multumim Doamne
Sa ai in continuare o sarcina usoara si asteptam langa carucioare si NUME
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
citat din mesajul lui castelanaC Draga mea, faci foarte bine, fara teste pishacioase, bani aruncati, nervi consumati si bebe mic, adica nepotelul, nu are nevoie de asa ceva. Cum se spune pe la noi, numai maine nu-i poimaine si, si si rabdare si... sucutz ca avem de sarbatorit, odihna ca urmeaza perioada plina, cand laboratorul vietii lucreaza. Nu e usor, dar pentru o cauza nobila trebuie sa stai tot la canapeloasele nostre, daca vrei ca Josefina, cu sau fara deget in ureche. Te pup si fii barbata surioara, ce ne doboram noi asa una cu doua? ce leoaica esti daca lasi emotiile sa joace sarba in sufragerie.... Doamne Ajuta! castelana fericita 13+ |
castelana surioara mea de peste mari si tari, pai nu-i mai bine asa, fara teste pi....?
Imi mai toc nervii si cu astea. Astept cumintica pana in ziua a 10-a, cu toate ca dna dr mi-a spus ziua a 14-a, aici sunt putin neascultatoare si fac testul beta.
Ma bucur mult de vestile pe care ni le-ai dat despre mamicuta ta. Un leu niciodata nu-si pierde simtul umorului,indiferent cat de greu i-ar fii, asta il face puternic.
Doamne Ajuta sa se insanatoseasca cat mai repede.
pentru tine si pentru BB
Doamne Ajuta!
carmelly spune:
Cora, Alrak, Daniela va tin pumnii pentru beta mari si in crestere!
Cu testele de urina nu va stresati, mai multe necazuri aduc, eu facui testul de urina dupa testul de sange ca nu credeam .
Iana_mari am zis eu ca poate ai fetita si baiatel. Sarcina la termen si bb sanatosi.
Pupici la toate fetele
7+ Multumesc Doamne!
ALRAK spune:
citat din mesajul lui Looana Cora,Daniela,Arlak tin pumni,si ma rog sa aveti ceea mai frumoasa bucurie in suflet ,astept un beta mare de la voi. Looana |
Looana mutumesc mult.
Sa ne dai si tu vesti bune despre analize si apoi sa va ajute DD sa luati decizia cea mai buna pentru voi.
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
citat din mesajul lui brunadria salutare... cora , arlak , daniela pt voi sa reusiti.. va tin pumnii stransi ..mult noroc!!! bytzi |
brunadria multumesc pentru gandurile bune, Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ajute pe toata lumea.
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
citat din mesajul lui carmelly Cora, Alrak, Daniela va tin pumnii pentru beta mari si in crestere! Cu testele de urina nu va stresati, mai multe necazuri aduc, eu facui testul de urina dupa testul de sange ca nu credeam . Iana_mari am zis eu ca poate ai fetita si baiatel. Sarcina la termen si bb sanatosi. Pupici la toate fetele 7+ Multumesc Doamne! |
carmelly asa o sa fac si eu testul dupa beta.
Asteptam sa vii si tu cu vesti, ca cele date de Iana, si sa afisezi si tu la semnatura un carucior roz si unul bleu
Sarcina usoara in continuare.
Doamna Ajuta!
luck spune:
cora
Doamne Ajuta pentru un beta mareeeeee!!!
alrak , daniela
sa va pregatiti pt ca voi urmati !!!
Alrak , oare ai zis ca afinele pot fi patrate si la frigider?
bytzi
dupa cum vad a inceout numaratoarea inversa , spune-mi te rog pentru ce faci un progesteron in 15 oct?
ALRAK spune:
luck da, afinele si murele pot fi pastrate la congelator.
Initial eu am zis ca fac dulceata de afine, mure si prune, iar dna dr a zis ca nu mai au aproape nici un efect. Ele trebuie sa fie consumate proaspete sau decongelate.
Vezi ca eu i-am dat si sotului acest "coctail" de fructe +sfecla rosie, foarte bun pentru.
Seara de seara pana la ET, ne luam portia de "molotov" cum ii spunea el, le mixam pe toate impreuna, cateodata mai adaugam pepene rosu, piersici sau orice alt fruct.
Doamne Ajuta!