FIV244

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dandanutz multumim, numai cu beta mareeeeee.
cora azi, ca in ultimele 8 zile am stat la pat, burta ma mai doare putin, dar nu asa de tare cum m-a durut vineri si sambata. Tin pumnii stransi pentru maine

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

puffy o sa venim cu beta uriase, doar trebuie sa incurajam fata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Daniela tu ce mai faci , nu mai spui nimik? Cum te simti?

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Daniela tu ce mai faci , nu mai spui nimik? Cum te simti?

Doamne Ajuta!

Ce sa fac,dorm pe rupte mai ales ca este o zi urita.Ma simt bine,am doar o usoara durere de spate,asa ma doare pe mine cind vin uritii,dar inca nu am luat nici un calmant.In rest ma dor sinii,aseara nu am mai putut dormi pe burta cum dorm de obicei.Nu vreau sa caut nici un fel da simptome,ca le-as avea pe toate
Stau si astept,sper sa fie bine.
Tu nu mai ai mult,3 dodo si o sa afli rezultatul,pozitiv , cu siguranta la cit de cumintica esti,sa nu faci tu un test de urina,toata admiratia Eu miine merg sa-mi cumpar citeva teste
Te pup,noapte buna si somnic usor

Mergi la inceput

CORA ,Doamne Ajuta,sa fie asa cum iti doresti:beta mare pt.2 bebelasi.
Te imbratisez si tin pumnii strinsi,strinsi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela74
Ce sa fac,dorm pe rupte mai ales ca este o zi urita.Ma simt bine,am doar o usoara durere de spate,asa ma doare pe mine cind vin uritii,dar inca nu am luat nici un calmant.In rest ma dor sinii,aseara nu am mai putut dormi pe burta cum dorm de obicei.Nu vreau sa caut nici un fel da simptome,ca le-as avea pe toate
Stau si astept,sper sa fie bine.
Tu nu mai ai mult,3 dodo si o sa afli rezultatul,pozitiv , cu siguranta la cit de cumintica esti,sa nu faci tu un test de urina,toata admiratia Eu miine merg sa-mi cumpar citeva teste

Da , mai am trei zile si mi-am propus , de data aceasta , fara test de urina.
Am oroare de vesnica si unica liniuta rosie . Cand fac testul vreau sa apara doua liniute, deci dupa beta.
Este bine ca te odihnesti si stai linistita. Sa ai grija de tine

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74
Eu miine merg sa-mi cumpar citeva teste

La cate zile dupa transfer poti sa faci un test?
Am fost azi sa-mi iau calendarul, din pacate am ratat luna asta mi-a venit mai devreme cu 4 zile nu inteleg de ce, mi-a dat peste cap toate planurile.
Asa ca am sa incep e 27 octombrie, punctia va avea loc de ziua noastra, de Sf.Andrei (pe sot il cheama Andrei, pe mine Andreea)
incepe petrecerea ........transferul va fi pe 3-4 decembrie depinde de cum o sa decurga lucrurile.....iar pe 7 decembrie o sa fie ziua mea de nastere.....un test cu II ....asta da cadou
Cora cand faci testul , iti tin pumnii stransi.
Castelana cum te mai simti, ce face bebe ,

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

salut DRAGAICA ,
Eu am r-v pt.beta la 12 zile de la transfer,15 zile de la punctie.Am vazut ca in Rom. fetele il fac la 10 zile.Pt. ca la mine o sa pice ziua a 10-a duminica,cred ca o sa incep cu testele,daca rezist pina atunci .Deocamdata sint doar ziua a4-a post transfer
Nu te supara ca ai pierdut o luna,asa trebuie sa fie pentru ca sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta
Te pup,o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Buna fetelor dragi,multumesc pentru gandurile bune si incurajari,intr-adevar pentru mine maine eeste ziua adevarului,la ora 15 fac beta ,sper sa primesc rezultatul cat mai repede si sa fie pozitiv
Ma rog pentru un rezultat frumos si o burta mare mare de gemeni

Draga mea bafta azi!!!!!! sa vii cu beta mare, ca alfel nu e loc, ai inteles?
Hai cu betaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Doamne Ajuta!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25
Castelana sper ca e bine mami a ta si sa fie din ce in ce mai bine, ca doar vine nepotelul. Hmmmmm...nu stiu de ce am scris nepotel si nu nepotica. Sa fie oare un semn? Pupici dulci

****A la tercera va la vencida!****

mercic mama omida Blanche! mai stii ca tu de la inceputul procedurii mele ai zis din prima ca reusesc sa stau linistita? si asa a fost!
Da si eu vreau baiat (parca se chinuie mai putin in viata), ca sa semenene cu mine, mama mea deja a visat saraca la spital dupa o operatie ca a venit nepotul la ea si era frumos (ca mine of course) si cu parul cretz (inutil sa mai zic tot ca mine).
mama mea, multumesc mult de intrebare, ... sa zicem ca e bine, sper ca ceea ce i s-a zis ieri sa nu se adevereasca adica sa fie nevoie de o alta interventie..., dar e asa vesela si fericita la telefon, de nu zici ca e cu trei interventii in ultimile 10 zile, spune bancuri, face un misto cras de mine ( ca de obicei) doar e leoiaca si-mi spune ca nu moare capra cand vor ei, daramite un leu...deci imi ridica de fapt ea mie moralul, daca se poate asa ceva...

tu? ce mai faci? sper ca esti bine!
te pup si bafta, sanatate!!!!!!!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput