FIV244

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

puffy - esti pe lista de cand ai solocitat acest lucru. Este vreo greseala pe undeva?

fireyes, crystal, blanche - bai da sunteti fantastice. Carcotase de n-ai vazut, cum le stiti voi pe toate si daca nu le stiti vreti sa le aflati. Ete sa nu va tin in tensiune, soacra'mea e bine merci de intrebare,vreme frumoasa, lume la plaja, pestele excelent, reduceri la greu, mielutu fraged, prajiturelele buneeeee rau. Va pup ca tare-mi sunteti dragi.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Cora, Alrak, Daniela va doresc un beta maaaare .
Alrak sti doar ca pentru mine este o pista de lansare...spre ultima incercare. Si cu cat apar mai multe burtici cu "ungurici" cu atat ma stimuleaza mai mult.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

puffy - esti pe lista de cand ai solocitat acest lucru. Este vreo greseala pe undeva?
Catalina

coltul meu de rai

draguta, mersic. dar am vazut ca pe prima pagina apar tot doar cu FIV1, FIV2... fara alte detalii

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Draguta, iti trimit eu parola si fa tu ce completari doresti pt ca eu nu imi dau seama ce lipseste si nici timp sa fac analiza.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Draguta, iti trimit eu parola si fa tu ce completari doresti pt ca eu nu imi dau seama ce lipseste si nici timp sa fac analiza.

Catalina

coltul meu de rai

e ocupata cu socrela, ca si daca e bine sanatoasa, tot socroloasa e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristal1995

fireyes: schimba soacra
Catalina
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

recunosc, la asta nu m-am gandit... de aia va zic eu de toate cele, ca ma mai luminez si eu o leaca... si eu care-mi pierdeam timpul schimband medici, protocoale si solutia sub nas
pup Alinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fireyesmerci oricum,mi-am sunat io dr sa fiu sigura

multi

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor dragi,multumesc pentru gandurile bune si incurajari,intr-adevar pentru mine maine eeste ziua adevarului,la ora 15 fac beta ,sper sa primesc rezultatul cat mai repede si sa fie pozitiv
Ma rog pentru un rezultat frumos si o burta mare mare de gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

blanche25 eu am o cunostinta care a reusit acolo si asa am ajuns iar acolo acum un august cand am facut fiv-ul nereusit din pacate ,am cunoscut un cuplu din bucuresti care faceau cu dr.feldberg ei au reusit asa ca m-am hotarat sa incerc si eu cu dr fedberg daca vrei detalii cu placere.DOAMNE AJUTA FETELOR CARE CARE BETA IN CURAND SA FIE MAREEEEEEEEEEEE. VA PUP PE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

ALRAK-scumpa,tu ce mai faci,cum te mai simti,mai ai dureri de burtica?

Mergi la inceput