Puiuti de Randunici 2008!! (314)
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
salut.
Azi am cumparat prima cutie de Aptamil. Nu stiu ce inseamna asta: ca nu mai rezist psihic cu ranile astea... ca vreau sa intarc incetisor... ca vreau sa fiu sigura ca daca nu mai am lapte nu-mi moare pruncul de foame... ca a venit timpul sa taiam acest cordon... Mi-au dat lacrimile in magazin. Si sotului meu i.au dat cand i-am zis ca m-am decis... Ziua deja nu mai alaptez, ca altfel trebuia sa intarc brusc (asa tare suge noaptea ca am sanii varza peste zi) (el adoarme in carucior cand il iau pe Stefan)... doare asa de tare... Am cumparat o canuta noua, Nuk. Nici nu a vrut sa o vada! Nici apa sa bea din ea... Ma duc in butoi. Uf!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Olgutzika spune:
Nico, Intarcarea nu inseamna ruperea unei legaturi speciale, e numai transformarea ei. Va veti iubi la fel de mult, si tot piticotul tau va ramane, tot va avea nevoie de tine, numai ca in alt fel. Cu cat iti e tie mai greu sa il intarci, cu atat mai greu se va desprinde el. Da-ti voie sa simti acum tot ce simti, te vei obisnui cu gandurile astea. Momentul asta al intarcarii va veni oricum, pentru toate, dar fii mandra de voi ca ati reusit atata vreme, impreuna, sa mentineti o relatie speciala.
Hai, ai incredere ca o sa fie la fel de minunat si dupa intarcare
Cleme, sanatate multa !
Ariel, cat ma bucur ca Oana e bine ! Doamne Ajuta!
Eu ma pregatesc de o vizita la dermato, si pe urma as da o fuga cu Sku pana la Miniprix...
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
bitza037 spune:
Olgule ...m-a terminat Ho-i cum isi spune numele si cati ani are...imi venea sa o mananc cat de scumpa era!!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Bubule .....chiar nu-mi dau seama ce as putea sa-ti recomand ca sa iei cadoul sotului tau......daca-mi sclipeste mintea la ceva...scriu
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Kya, multam pt. link, cred ca i-ar fi placut, dar mie nu , ideea adica, sunt eu panicoasa Oricum si-a luat singur cadou, adica bilete la concert
Si am si rezolvat cazu', l-am chemat pe socru sa stea cu piticii, ei dorm, si am dat o fuga in Mall si i-am luat o super camasa, e innebunit dupa camasi, de la Zara si de la Sephora ceva frumos Sper sa nu citeasca pe-aici
Nico, ce ma emotionez cand citesc prin cate stari treci Sigur va fi bine, cu toate ca iti e greu acum, si e de inteles dupa atata timp de alaptare
Blanka, m-am bucurat si eu mult cand am citit ca a reusit Marc sa pape titi, dragul de el
Nici sora mea nu a reusit s-o alapteze pe prima nepotica, tot asa avea sfarcurile nu stiu cum si f. mici, iar acum o alapteaza cu succes si are laptic si ma bucur enorm pt. amandoua!
luny spune:
maine ma duc cu Matei sa-l vada pediatra...ii duc si kk sa facem un copro sa vedem ce si cum...eu una sunt ingrijorata, ca prea nu se leaga nimic in ultimul timp, sau poate de ce s-au strans prea multe si-s eu epuizata...dar de mancat, nu mananca(azi a mancat cateva cerale cu lapte, 2 linguri de supa, si 2 prune, plus strugurii de rigoare), de4 dormit, nu doarme bine si se trezeste plangand mereu, se scarpina peste tot intr-una, nu stiu de ce, inclusiv la buca, maraiala e grupa mare mai mereu si nervisorii de rigoare, la fel...ma mai gandeam si la adhd..ma intreb oare cand se poate face o diagnosticare ptr asa ceva, de la ce varsta?..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Luny,eu zic sa fi linistita ca nu cred deloc ca Mufarinul are adhd!E adevarat ca are multa energie,ai vazut ca a si mers mult mai repede ca alti copii,ca a inceput sa urce si sa coboare scari cand altii habar nu au dar asa e el,nici gand sa fie ceva rau.Hai,capul sus
Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM
lyvy spune:
Maia, condoleante, si multe putere sa treci peste toate.
Blanka, wow ce m-am emotionat, e unica senzatia care o ai cand alaptezi.
Am si eu o problema, poate ma sfatuiti.
De sambata seara, Iris are ceva la piciorusul drept, o doare cand il atinge de podea, adica merge, dar schiopateaza, m-i se rupe sufletul cand o vad,am crezut ca trece dar nu a trecut.
I-am pipait toate incheieturile, muschiuletii si toate si nu da semn de suferinta la nimic. Are un singur punct la nivelul gleznei unde mai icneste, dar nu de fiecare data cand o ating, nu stiu ce poate fi, dar cand o vad cum schiopateaza mi se rupe sufletul.
Nu a cazut, nu a patit nimic care sa-mi dea de gandit, nu stiu ce sa fac si in orasul asta de k... nu am unde sa o duc, tre sa o duc la Tg-mures , si nu stiu ce sa fac, oare sa mai astept...cred ca v-am zapacit cu totul.
Aveti careva vreo idee ?????
ATI PATIT CAREVA ASA CEVA CU PUII????????
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Luny, crede-ma ca si eu m-am gandit la ADHD, nu o data , de multe ori, dar m-am calmat, nu cred ca poate fi vorba de asa ceva la varsta asta, nu?????
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:
ma uit iar la So-i cum vorbeste de bine, jur ca-mi vine sa o iau in brate s-o rontai, ma termina!!!
..si imi dau seama cat de in urma e Mufa, care abia repeta cate ceva simplu dupa noi, si rupe cateva cuvinte doar....in schimb, e la nivel avansat de chineza si engleza, na!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!