Puiuti de Randunici 2008!! (314)
Raspunsuri - Pagina 3
bubu05 spune:
'Neata!
Olgutel, shhh, ca nu maine, poimaine e ziua lui dar multumesc din suflet pentru urari!
Vlad zice: nu maine, maine e ziua lui tati! - adica poimaine
Si va astept cu idei!!!
Kya spune:
Bubu daca ii plac zborurile, uite asa ceva ar merge.
Asta ii planuiesc si eu randunoiului:
http://www.aventuracard.ro/
Si vezi ca era candva un subiect cu cadouri pentru sot - pagini intregi de idei.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
blankar spune:
salutti!
Olgu ce faina e Sophie!
sa va povestesc ce am patit!
de jumatate de ora se tot misca Marc in pat
se apropia ora mesei
eu asa de bine stateam
am zis hai sa ii bag titi in gura
si ce credeti? am reusit fara mamelon de silicon
a supt vreo 5 min
ce va invidiez pe cele care ati putut alapta!
asa fericita am fost ca l-am putut alapta cateva
minute ca mai ca nu m-a apucat plansul
bineinteles ca dupa 5 min nu a mai vrut sa munceasca
din bibe curge mai usor
oricum m-am simtit super!
http://community.webshots.com/user/blanka75
Olgutzika spune:
Blanka, draga de tine!!! Pune-l la san, atat cat suge el, cinci minute...cat de des poti, pune-l la san. Face minuni, si pentru tine si pentru pisicul mic Mi-au dat lacrimile citindu-te !
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
natynic spune:
Luny, nu un ortoped ci un neurolog in primul rand ar trebui sa-l vada, Pt radiografia de coloana, de asemenea, potrivit e un neurochirurg care il poate consulta (neurologic) si pt mana. Deci eu as zice sa mearga la un neurochirurg impuscand toti iepurii.
Habar n-am, ar putea fi o intindere de ligamente (e taaare departe de domeniul meu asta) insa cred ca intai de toate trebuie eliminata din calcul o problema neurologica.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
wau, ce frumos, blanka, asa-i ca-i faina senzatia? cum a spus si Olgu, mai pune-l la san, si cateva minute!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
maia, condoleante !
luny, amortesc si ultimile 2 degete? eu am avut asa ceva acum cativa ani si era sindromul tunelului carpian. scuze, nu am reusit sa citesc cu atentie, poate am citit aiurea...
habar n-am ce s-a mai scris in urma, voi recupera eu candva. acum sunt la iasi, tocmai am "alaptat" pe ilinca, caci oana si marcel sunt prin oras cu treburi si eu si alex am ramas ca baby sitter . vai cat de minunat e sa stau iar cu bebe asa mic!!!! mi s-a facut o poftaaaaaaaaaaaaa!
normal ca nici deplasarea asta nu a fost lipsita de peripetii, ca asa se intampla mereu, dar va povestesc eu la intoarcere, ca acum scriu in graba, ca daca scanceste "sefa" trebuie sa sar sa vad ce vrea . oricum, pe o parte ma bucur ca am venit ca mi-am cunsocut si eu nepotica si am revazut-o pe Oana, am stat cu ea la povesti, i-am spus de voi cum i-ati fost alaturi si v-ati rugat pt ea si a fost tare impresionata cum niste fete care nu o cunosteau au facut asta pt ea si va multumeste din suflet. eu sunt fericita ca e bine, ca se simte bine, ca e optimista si ca "monstrul" ala nevazut a fost invins.
miha, iti multumeste in mod deosebit pt tot ajutorul tau de atunci, pt cat de minunata ai fost ca ne-ai sprijinit pe mine si mai ales pe cristi.
acum fug ca alex are nu stiu ce nevoi urgente. mai vorbim miercuri, cand ma intorc sau cand mai reusesc sa intru iar. azi vrem sa mergem la Mitropolie si sa o inchin pe alex la moastele Sf. Paraschiva, apoi la Trei Ierarhi. ieri am fost in Gradina Botanica si am vrut si la Palatul Culturii, dar este in renovare, din pacate pt noi.
fuggggg.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
cleme spune:
Sal'tare fetele!
Maia condoleante pt tatal tau!
Am reusit cat de cat sa ajung la zi. Am vazut poze frumoase din Egipt, cu Sebul care bea lapte direct din cutie si multi puiuti raciti, carora le urez multa sanatate.
Si noi ne luptam cu o nenorocita de raceala (eu sunt deja in a 3-a saptamana, am o tuse oribila) iar Diana tuseste la greu si-i curge nasul. In rest vb toata ziua, cam ca Sophie, alearga si vb toata ziua
luny spune:
naty multam..cautam atunci neurochirurg...
ariel nu mah, nu amorteste pana la degete, ci jumate din brat si jumate din antebrat, cu cot cu tot..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!