Puiuti de Randunici 2008!! (314)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce dansator talentat e bubu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cu laptele praf nu merge... Azi-dimineata s-a trezit la 6, nu stiam cat e ceasul, a supt zdravan... si apoi nu a mai adormit... Am incercat pe la 8 sa-i dau lapte praf facut diluat, de 3 ori mai diluat, dar nimic!! Apoi a vrut sa doarma mai devreme (la 1 iese Stefan azi si nu l-am mai scos ca de obicei la 11 sa il adorm afara ca e rece si a plouat), asa ca l-am alaptat sa adoarma (alfel no way!).

Ma gandesc sa il alaptez NUMAI din brate, ca poate pozitia (culcat) e de vina ca se irita asa sanii (trage de sani tare uneori, ca este pielea intinsa la maxim!!), poate o mai lungesc pana incepe sa iubeasca si laptele praf... Si ma mai gandesc sa nu-l mai alaptez noaptea (ceva IDEI?)

Am o perioada proasta... of!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mama, ce viteza ati bagat!
Si cate urari , zau daca nu sunt coplesita! sunteti minunate, cata va multumeste mult, cu toate ca va stie doar pe cateva. oricum, eu ii povestesc de fiecare

Mai incolo ma uit la bubu mic de Cami, acum am supica pe foc.

Luny, imi pare rau de viermisorii aia...dar nu-i o tragedie...si eu si sora-mea am avut cand eram mici, cu tratament trece! eu zic ca incerci si naturale si vezi ce mai zice dr! Va tin pumnii sa se linisteasca puiul mic!

Nico, nu degeaba am intrebat , dar Cata imi face mereu surprize din astea ne primiti pe la voi la targul de Craciun?

Mama, am facut un tort, super-truper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nicoleta, parerea mea, am o veste proasta pentru tine. La varsta asta nu prea mai gasesti recipientul sau formula care sa faca alimentatie mixta (san si formula) posibila. Deja este suficient de mare ca sa stie ce este bun si de unde este bun. Daca nu iti seaca subit izvorul cam singura solutie de intarcare e cold turkey, adica pui tzatzele'n cui si nu mai alaptezi (ca la luny). Dar e dura metoda si grea daca nu ai o persoana ce sa te ajute.
Cu pozitiile de alaptare nu stiu ce sa zic. Nu cred ca pozitia e cea care iti determina problemele ci durata si suptul pe gol (caci la un moment dat sigur nu mai suge nimic ci doar suzeteaza). Eu in pat alaptez si nu am probleme. Dar e o data/de doua ori pe noapte si doar atata timp cat are ce...pe gol nu il las.

Mergi la inceput

Gecko, si tu cu vesti proaste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si completare pt nicoleta, cu siguranta nu va accepta de la tine formula in conditiile in care pentru el mirosi de la 2 poste a lapte bun bun.
La noi a mai reusit sotul sa-i dea formula cand am fost eu plecata toata ziua. Si a reusit dupa somnul de pranz si dupa ce in prealabil Patrick a controlat toata casa dupa MAMA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Va pupa invizibila , o sa mai fiu o perioada asa caci a venit sfarsitul lunii si e durere la noi cu inchiderea . Dar mai bag nasul pe crenguta cat sa citesc rapid ce se mai intampla. Sunt alaturi de toti, de Mufful mic cu viermisori ( de-acum o sa se rezolve, bine ca s-a descoperit problema ), de tatal Ioanei care este azi in operatie, de Nicoleta care este necajita cu alaptarea, de Bubu - multa, multa fericire in continuare si sa fiti mereu la fel,la multi ani lui Catalin, de Naty si Petrica, la fel va urez, numai, numai bine, sanatate, fericire, noroc si multa iubire.

pentru Ramo, Raluca, Gecko, Olga, Kya, Zozelici, Mimo, Stela, Ursuleata si pentru toate randunicile, fara nici-o exceptie.

Luny, eu vreau la cafeluta cu tine.

Kitzy, la multi ani.

Gata, ma intorc la actele mele...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Bubule, cum nu? Va primim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nico cred si eu ca o primesti pe Oana,mai ales ca e asa gospodina.
Oana,prin Bv nu treceti???

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata joaca! Am fost in parc,am aruncat cu pietre in apa,am adunat ghinde si castane si le-am plimbat cu(,) caruciorul de papusi,am facut echilibristica pe borduri si-am privit muncitorii cum monteaza noile banci,i-am administrat un castron de supa crema de pui cu crutoane,un copanel si-un pumn de cheerios,o tzatza-n bot si-un somn dulcic Aim frii!!

La multi ani kitzy!!

Mimo-EXACT despre pensiunea aia e vorbaSi familia de nemti a fost acolo in aceeasi perioada cu prietenii mei si s-au descaltat toti-pt.ca asa le-a cerut madame aia Familia de nemti era-de fapt-familie romano-nemtoteie.Prietenii nostri au patit la fel cu rezervarea,cu pildele..

Nati am luat-o asa pt.ca tocmai ce zisesem ca i-am luat ventolin,fara sa-mi fie prescris de medic..Tonul face muzica,stiu
Da-toata lumea se mira cand aude ca are 1,7 ani Intrasem la idei,numai ca am mai intalnit vreo 2 cazuri prin parc-doi baietei-2 Andrei,unul are 2,5 ani si arata de 4,celalalt are 1 an si-ai jura ca are 2 E cam cu juma de cap(cum zicea cineva) mai mic decat Mihai si are tot pe la 14 kile,mica,mica diferenta la kg.,pt.ca i-am pus in balansoar si acolo se vede ca Mihai e doar un pic mai greu-il tine cocotat pe Andrei
Cred ca-i doar un puseu de crestere pt.ca nici noi nu suntem uriasi-eu am cam 1.77m,Dan..pe undeva pe la 1.88..

Stela,Andreea,Raluca,Vio,Clau!

luny va tin pumnii sa scapati repede si usor de viermisorii aia si de toate problemele-nesomn,maraiala,ligaveala!!

Simo ti-am mai zis ca-mi place muuult,titulatura?!

Olga pt.linkuri si gecko pt.sfaturile profilactice!

Bestial Luca!!Mortal!!

Nicoleta mie nu-mi refuza biberonul/canuta,Mihai.Cand m-am medicamentizat mai puternic,am sarit peste supt si i-am dat LP. Nu s-a atins de bibe in pat/brate..Nu..I l-am servit in scaunelul pt.luat masa,ca pe un fel de mancare Acum-Mihai bea lapte cu cacao-direct din cana,a baut si lapte simplu din cana mea,nu cred ca ar avea probleme cu intarcarea.EU as avea!!
Ia incearca sa-i dai si lui Stefan o cana de lapte,in acelasi timp cu Matei..Poate il tenteaza.

Oana ce ziceai de tortul ala?!Ce tort,cum,din ce?!

Oare Valentina ce mai face?!Alice,Cristina,Sovi,Marina,Alina? Oooff..ce de randunici trag chiululMi-e dor de vremurile de demult!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput