Puiuti de Randunici 2008!! (314)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo nu tin minte sa fi citit unde veniti la munte,dar la cate uit ....azi de ex l-am dus pe Sam la buni cu tot bagajul facut pt o zi si ma suna mama sa ma intrebe unde am pus laptele,eu sustineam ca e in geanta sa se uite mai bine,ea zicea ca nu-i.. m-am uitat in bucatarie ,normal laptele era acolo
Cat despre cerclaj,atatea fac ca parca nu am nici o problema..........
Clau,eu te tzuc
Naty,cum e Ingi??
Ma duc sa fac papa bun ca mi-a facut Oana pofta de salata de boeufsi Gudinde de Clatite brasovene.In ritmul asta o sa cresc maaaaaare

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Zoze, de la mine.ma bucur ca iti place "titulatura",desiii al meu zice ca imi plange de pe acum nurorile

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

mimo pai se pare ca doar pe tine te-ar tenta o cafea cu mine...asa ca ar trebui sa ne mobilizam, pana nu vine iarna si da frigul peste noi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Duamna Mimo si duamna Luny si eu ma inscriu la cafeaua de mame libere,dar nu am apucat sa scriu.....stii ca am zis si de club si nu am glumit......numai ca faceti o propunere....din start va zic ca week endul asta nu....ca vrem sa mergem la Giurgiu...nu stiu exact unde...o prietena a laudat acolo un restaurant de fapt, hotel unde se mananca bine(bineinteles ca ma refer la peste) si zice ca se poate traversa pe jos un pod si se ajunge la Bulgari, ca sunt magazine cu incaltaminte faina si ieftina......mai multe detalii vi le spun dupa, daca reusim sa ne ducem......nus tiu cat de coerenta am fost

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, pai zapaceala ar fi si mai mare, ca la noi vaca face muuu, pisica un fel de mauuu, dar care seaman tot cu muuu, iar mielul meeee, totul e pe baza de mmmm. Iar legat de Mimu, eu as merge la un neurolog. Am avut si eu o perioada cu dureri de cap, mai spre spate, am facut tomografie si se pare ca avem inflamata coloana, cervical si din cauza asta nu se oxigena creierul f bine. Am luat antiinflamatoare si nu am mai avut probleme. Totusi nu ignora nici tensiunea

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

315

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

asa......sa vedem ce mai tin minte

am vazut montaj superb cu familia mimonixilor la munte .....is melodia idem....imi pare rau de patania cu gazda...ce chestie..si prietenii Zozelinei la fel au patit...aia nu sunt normali...vor sa ramana fara clienti????

l-am vazut si pe dansatorul Bubu
apropos...am resuit azi sa descopar de ce nu putea sa vad filmuletele de pe telefon....un coleg de la IT mi-a zis sa descarc real player...asa ca o sapun si eu cu Antonia filmulete.....yupiiiiii

Lunyce bine ca ati descoperit problema la Muffy...poate asta intr-adevar a fost cauza nemancarii si nesomnului

Ioanapentru tatal tau

oi fi omis ceva???nu stiu......vad eu....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

pot sa intru si eu in butoi???
Tocmai cand ziceam ca scapam de raceala, Diana a facut temp 39 asa ca am ajuns sa-i dau antibiotic. Bineinteles ca acum are diaree. Si tuseste, si-i curge nasul
Bineinteles ca eu inca tusesc ca magarul, nu mai stiu ce medicamente sa iau, deja ma doare capul de la atata tuse.
Mimo si eu am ajuns la Alexandrescu acum o sapt cu Diana, cu aceeasi luxatie de cot. Nu-ti spun ce jelanie a fost pe noi pana am ajuns acolo si in 2 min s-a rezolvat. Fara raze. Oricum dr de acolo mi-a zis sa ma mai astept la chestii de genul asta.
Si colac peste pupaza astia ne-au anuntat ca ne lasa fara carti de munca, tb sa ne ducem noi sa le depunem la Fortele de Munca, sa ne ducem la casa de pensii si de asigurari sa ne platim ce avem de platit . Frumos nu??? si totul ca cica e criza, mama ei de criza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

cleme imi pare rau ca si voi sunteti bolnavioare si multa sanatate

cami ti-am vazut dansatorul grasanelul blondin

mimo deocamdata merg cu eurespal 5 zile plus aspirat cu BB,deocamdata nici o ameliorare,l-a apucat pe la ora 12 azi noapte o tuse rau detot ,de dimineata la fel..acum la pranz i-am facut ceai de ceapa ,i l-am amestecat cu laptic si l-a baut ..sper sa rezolv problema..am mai spus am sa merg maine ,sper sa poata randunoiul sau daca nu vineri dimineata sa-l vada doctorita de la craiova sa vad ce zice dar o sa-i spun ca i-am dat antibioticul...sunt in cautare de pediatra..sper sa gasesc ceva bun,am discutat cu o colega si are ea pe matusa ei medic pediatru,colega mea are un baietel de 1 an si 2 luni deci as merge pe varianta asta in caz ca nu gasesc altceva...

bubu iammm ..

mihutza mare pentru mozolici

mstela si va doresc multa sanatate si voua...hai stai linistita ca o sa i se inchida si lui teo fontanela..nu este tarziu...andru zice si arata "pa" dupa ce pleaca omu' de langa el,cu noi nu are nici o treaba dar cu altcineva strain asa procedeaza...

simo spor la treaba

beiii nu vreau sa va suparati din cauza problemelor mele,am intrebat ,mi s-a raspuns si va multumesc din suflet.. pentru zoze,bubu si naty..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

vreau sa va mai intreb ceva... dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului se poate intra in somaj?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput