Puiuti de Randunici 2008!! (314)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, KITZY! SA FII SANATOASA! ASTEPTAM O PRALINA, O MASLNA!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simo nu mai stiu daca am zis unde ma duc, traiesc cu impresia ca da dar n-ar importanta. Nu te-am provocat la o plimbare ( rau imi pare)) pentru ca stiam ca esti cu cerclaj , cu restrictii si ti-ar fi greu. Dar timpul nu-i trecut , pe 16 vom fi din nou in zona, de data asta la Valea Stanii (ocolul silvic Maneciu).Poate atunci dati o fuga Despre vaccinul de la scoala, eu stiam ca floricica aia e BCG si nu se face tuturor, doar daca reactia la IDR a iesit aiurea! Si totusi iti spun ca asupra acestui vaccin nu stiu sa fi fost discutii, e f vechi si f testat, iar epidemia de TBC prin Bucuresti e in floare chiar daca nu exista oficial date despre asta. Ideea e ca nu se mai cere "micro" nici la angajare, nici la scoala, nicaieri. Deci probabilitatea de depistare e mai mica, dar eu personal am auzit de nu stiu cate cazuri in ultimii ani dintre care unul de-a dreptul infiorator a fost al unei invatatoare care a intrat in concediu medical cu acest diagnostic dupa ce predase nu stiu cata vreme bolnava fiind. A bagat in sperieti toti parintii copiilor din scoala respectiva. Asa ca da-i bataie cu asta, nu e mare bai!
Mihutza frumoase poze, bine v-ati distrat!
Luny deci Muful avea ma virmisori in fund si la propriu si la figurat Sarmanul de el, sper asta sa-i fi fost problema si sa aveti de-acum nopti linistite Si sa stii ca de-abia astept intalnirea aia de mame libere la taclale!
Bubu cred ca i-a placut lui Catalin cum l-a intampinat familionul de ziua lui, familie model ce sunteti !
Gecko gluma gluma dar sa stii ca eu visez la un weekend cu voi candva!
Raluca copiii nostri au acelasi vocabular si acelasi marait ordonator, cred ca s-ar intelege de minune La capitolul cum fac animalele poate ar apare unele neintelegeri pentru ca in acceptiunea lui Dudelle, cainele face "oau-oau" si vaca "mmmmm".
Naty ce aiurea cu ochiul omului! De ce naiba n-a luat un taxi? Cred ca ai avut niste emotii
Cami ceva despre voi? Ca esti cam zgarcita la vorbe
M-ai terminat cu ghipsul Alexandrei mai cu seama ca uit mereu si tot il mai trag din reflex de mana, ori ca sa-l ridic , ori ca sa nu fuga
Zoze ups, n-am stiut ca ai o prietena patita la Poiana Marului! Ar fi culmea sa fi stat la aceeasi pensiune
Ramo sper ca ai ales o varianta de tratament sau de doctor pana acum...da-ne de veste cand ai rezolvat problema!
Gudinda pt reteta, mai cu seama ca erai obosita si totusi te-ai tinut de cuvant!
Clau cea invizibila, mai povesteste-ne de Rebe, mai pune poze!
Stela du "aluna" aia la plimbare, s-o vada un chirurg! Eu personal cred ca-i doar o cicatrice mai ciudata, ti-a cusut aiurea locul si e mai ingrosat. Ca daca era ceva serios cred ca pana acum a avut timp destul sa "coaca", sa se rupa, sa faca ceva.
Vio vacanta placuta si intarcare usoara!
Olgutza esti teribila la capitolul documentare, linkuri, vaccinuri!Ce face titza?
Gata, ca azi chiar am de gand sa fac si nitica treaba. Familia mea cred ca vrea ceva gatit azi

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

mimo pai se pare ca doar pe tine te-ar tenta o cafea cu mine...asa ca ar trebui sa ne mobilizam, pana nu vine iarna si da frigul peste noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare randunime....am citit ...sunt la zi cu temele...sper sa nu uit pe cineva din scrisorica...

in primul rand trebuie sa felicit sarbatoritii crengutei:

LA MULTI ANI NATY SI PETRICA, SA TRAITI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI SI SA DEPASITI CU USURINTA GREUTATILE !!!

LA MULTI ANI SI RANDUNOI CATA DE BUBULINA.....SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI!!!!!!

.....send ca trebuie sa plec...revin cu continuarea......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

No, inca ceva. Ca au inceput sa ma bantuie cele mai negre ganduri cu omul meu! Il doare capul, in spate! Dar il doare ingrozitor, nu cedeaza cu Ketonal, cu algocalmin fiola, cu antinevralgic, cu nimic. Il doare si daca n-are tensiunea mare, si daca o are mare. Si cand a luat pastile si cand n-a luat. Si nu-l doare zilnic , constant...Il apuca sa zicem o data la o saptamana doua si il tine toata ziua. Tind sa cred ca nu are legatura cu tensiunea, cu ochii (ca doar zilnic sta cu ochii in calculator si n-are ochelari si nu-l doare zilnic) , n-are legatura cu nervii, n-are legatura cu nimic. Nu stiu efectiv incotro sa-l indrum...medicul de familie zicea ceva de mese neregulate, de hipoglicemie....si totusi!
Va zic doar ca stiu doua cazuri de barbati in jurul acestei varste care in urma unor dureri din astea de cap au descoperit ca au niste tumori care le cauzeaza. S-au operat, sunt bine...dar gandul nu-mi da pace si nu stiu ce analiza sa faca sa-mi iau asta de pe suflet. Tomografie, RMN? Asta se poate face si fara recomandare? Sau analize de sange, sa nu faca vreun accident vascular?? Timpi de coagulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Va prezentam un www.onetruemedia.com/shared?p=99d2c455462d1acfd0c3f9&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">moment artistic

Mihu, poate aveti nevoie de un partener

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Va prezentam un www.onetruemedia.com/shared?p=99d2c455462d1acfd0c3f9&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">moment artistic

Mihu, poate aveti nevoie de un partener

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Vaaaiiii Genial, demential! Si ce grasut e el
Am vrut sa spun la un moment dat ca si Dudel abia acum a inceput sa se joace cu [] catelusul ala care vorbeste neintrebat , dar am zis ca mai bine tac ca sa nu ma fac de ras stiindu-l pe-al meu mai "copilaros" Acum m-am linistit, e in grafic inseamna
Si l-am vazut la Mihutza langa Andra , in masina ,si pe ELMO Si cu ala tare-i place sa se joace lui Dudelle, rade maaa exact ca Elmo si da din picioare Teo nu prea ii da voie , ca e al ei si l-a obtinut cu mare greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai mimo, n-o lua razna. Diagnosticele alea ce le zici tu nu vin asa singure doar cu cefalee, mai e o tulburare de vedere (nu la modul ca nu vede de aproape sau la distanta ci vedere dubla, deficit de camp etc), mai un deficit motor pe ici pe colo. Cum zici tu poate fi si o spondiloza cervicala...batranetea bate-or vina...dar cel mai bine e sa intrebi in stanga si'n dreapta de un neurolog cu capul pe umeri si ala sa faca o evaluare. Ca pana la urma si cefaleea poate fi un diagnostic de sine statator si nu neaparat simptom in cadrul unei alte boli si se poate jongla cu tot felul de medicatie. Tomografie, RMN, banui ca ii trebuie bilet de trimitere...ca trebuie precizat ce sa scaneze radiologul...Mana pe telefon si cauta neurolog

Mergi la inceput

mimo si al tau cu problemute?..of..oare tot la neurologie o trebui sa mearga si el?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am gasit butoiul, m-am reinstalat in el...

Bubu, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti! Pana la Viena am facut 2 ore (scria pe bilet, desi in avion au anuntat 1,40, or fi luat in calcul imbarcarea-debarcarea).

Naty, multi ani impreuna, fericiti si linistiti!

Vio, imi poti arata un link cu sticla pe care o folositi? Ca la noi nu prea are succes laptele, cred ca si din cauza recipentului din care il bea....

Mimo

Luny, viermisorii aia se vor elimina daca incepeti in tratament, mi-a povestit o prietena ca nu e prea placut...

Va pup pe toate. Sa aveti o zi buna!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput