Puiuti de Randunici 2008!! (314)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata! si La multi aniii
Ca azi e rost de bautura , zic sa incepem de dimineata!
La multi ani fericiti Naty alaturi de sot, zic sa va dati jos din Montagne Russ si sa va mutati la hidrobiciclete , pe lac Sa fiti sanatosi voi si familiile voastre , sa aveti serviciul si banii pe care vi-i doriti, sa creasca Iulia mare si sa va arate ea ce poate si sa se duca de rapa cele rele de pana acum!
La multi ani Bubulin , sot de Bubulina ! Bubu, sa-ti traiasca si sa fie sanatos, sa va plimbe si sa va rasfete ca si pana acum !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si Liviu a dus proba ptr coprocultura azi dimi si la el a iesit negativ...stiu ca trebuie luate masuri suplimentare de igiena, asa vom face..pisicile sunt deparazitate regulat, le mai fac o deparazitare zilele astea si lor..
nu va zic cum ii facea burtica azi noapte Mufarinului, parca bolborosea intr-una..si noi nu stiam ce sa-i facem..
cum se manifesta pruritul anal ca habar nu am?...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

In continuare vreau sa spun ca si aseara si azi m-am tot gandit la tatal Ioanei (Doru i se spune si tatalui meu , de la Teodor ), Dumnezeu sa-i ajute sa treaca cu bine peste aceasta incercare , sa se insanatoseasca si sa traiasca ani multi fericiti!
Ioana, fii tare si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

ptr tati de Ioana...
ma duc in butoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

pruritul anal = il mananca zona aia, vrea sa se scarpine, nu prea poate ca are pampers asa ca se agita. Puteti noaptea (dupa ce s-a culcat si apoi s-a trezit) sa ii puteti banda adeziva in regiunea perianala si apoi sa va uitati pe banda (posibil sa vedeti viermisorii). Si daca pompierul e "curat" eu tot l-as pune si pe el sa faca tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ah, si eu nu stiu ce inseamna pisici deparazitate. Imi inchipuiam ca inseamna curatate pe exterior, ceea ce in cazul de fata e fix albina, ca si la ele parazitul e in tractul digestiv...deci trebuie curatate pe interior

Mergi la inceput

acum citesc desre Zentel, Vermox si nu-mi prea place ce vad...se administreaza dupa 2 ani..parca as incerca tot tratament naturist, cu Hemiflores, seminte de dovleac...intai sa va d ce zice pediatra, si-s tare curioasa daca vor coincide rezultatele ..

Mergi la inceput

Acum sa va multumesc pentru complimente, pentru cuvinte, pentru aprecieri, pentru tot!
Ati remarcat bine ca in ciuda evenimentelor , starea mea de spirit a fost pozitiva. Mie tare-mi prieste la munte toamna, e un peisaj de vis si daca locurile nu-s prea aglomerate, am o stare de liniste ciudata care se instaleaza in suflet. M-am "umplut" de linistea aia, de pomi incarcati cu mere, de brazde de cartofi rascolite, de sunetul talangii, de apus de soare, de creste albite de ceata, de soare de toamna, de de de....Si am trecut de data asta incercarile cu brio, nu ne-am certat, nu ne-am agitat, ba chiar am facut haz de necaz.
Si acum niste lamuriri:
Porcusorii erau "proaspeti", cred ca aveau maxim doua saptamani N-am vazut in viata mea asa porcusori mici, erau atat de haiosi Dar sa nu va spun ce ne-au scaparat calcaiele cand a iesit scroafa de 300 de kg din cotet sa vada cu cine se joaca puii ei Si toata dandanaua era sus , pe-un varf de deal, intr-o gospodarie parca uitata de lume, intr-un peisaj divin...toate animalele erau libere, mosul cara niste fan in spinare, ne-a dat binete si nu si-a facut nicio problema ca ne plimbam pe "dealul" lui.
Schitul si Manastirea Sinca Veche sunt fenomenale (Simo, ce ochi ai ). La schit inca se lucreaza , se va amenaja frumos totul cu fonduri europene, nu stiu daca nu cumva trebuia lasat asa in linistea si simplitatea lui ...ma rog.
Ca despre Plaiul Foii nu va mai spun ...este magic locul ala Si acolo in mod cert se descarca toata energiile pozitive ale planetei
Pozele au iesit minunat, Teo a fost artista , dar din pacate onetruemedia a alterat mult din calitatea lor pentru ca se schimba imaginea inainte sa se clarifice poza ...asta e,alta data voi stii!
Intr-una din poze Dudel apare cu capul in jos, dar de fapt e poza stramba. Mi s-a parut mie mai interesanta asa si am lasat-o!
Despre compania celorlalti copii, numai de bine. Cu Damian am inceput sa ne petrecem minivacante sau weekenduri din iunie, de la 2Mai. E doar cu doua saptamani mai mare ca Vladutz desi pare mai mare cu un an, e mai inalt cu juma de cap si mai "dezghetat". Ei bine, daca in iunie nu se bagau in seama aproape deloc, fiecare era cu treaba lui, acum se recunosc deja ca niste prieteni vechi, se bucura cand se vad, se joaca impreuna, se iubesc (se strang in brate si se pupa) se lupta, se intrec,se ascund si se cauta, alearga unul dupa celalalt, fac prostii impreuna si se distreaza de minune. Din cand in cand mai apare si cate o fetita in grup : Smara care ii cafteste , ii inebuneste de cap cu vorbitul ei si le da lectii sau Mara, care-i mai mica si mai rasfatici si nu o baga deloc in seama decat daca le sta in cale. Dar au evoluat toti fantastic si e o bucurie sa-i privesti!
Mimu rade si el, rar dar stie sa si rada Era pur si simplu fascinat de lupta baietilor, probabil avea amintiri din copilarie
Si sa va mai spun ce descoperire majora am facut Exista un program TV numit DDTV, cred ca e mai nou, are numai desene animate de pe vremea noastra (Tom si Jery, Gasper, Woody,etc) absolut dementiale.
Dudelle chiar sta cateva minute,se uita fascinat si chiar se amuza. Sor'sa asteapta cu nerabdare sa apara Cecil Turtle ca sa vada daca se va recunoste singur la tv
Cred ca am asternut catamai cearceaful, nu mai recitesc ca n-am rabdare. Sper sa aveti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI KITZY

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

geckolina asa zic si eu, sa faca si el tratamentul, si eu! iar deparazitate, ma refeream in special intern, dar si extern...le deparazitez intern la 3 luni, asa se face, d-aia tind sa cred ca ele sunt in regula, mai ales ca fara nu ies..

Mergi la inceput