Puiuti de Randunici 2008!! (314)
Raspunsuri - Pagina 16
gudinde spune:
La multi ani Naty si Petrica!
Sa fiti sanatosi, fericiti, sa va iubiti ca-n prima zi si sa aveti mereu protectia Divina asupra casei si familiei voastre.
La multi ani Catalin, sot de Bubu!
Multa sanatate si fericire alaturi de bubulina si baietii vostri.
Ioana,
Un gand special si o rugaciune se indreapta catre tine. Doamne ajuta sa treaca cu bine tatal tau peste acest hop al vietii. 
raluca2107 spune:
LA MULTI ANI FERICITI PLINI DE IUBIRE SI INTELEGERE NATY SI PETRICA!!!
LA MULTI ANI SOTZ DE BUBU, SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII!!!
Mimo, super week-end ati avut dupa poze cu peisaje minunate si multe zambete. In sfarsit ai fost si tu pe acolo, dovada pozele
. De pensiune ce sa zic, fa-le "reclama" la greu ca si-o merita.
Mihule, am vaut si pozicile tale, imi imaginez ce mult i-au placut animalutele Andrei. Si eu cu durerea mea....nu pot sa nu ma mir cand vad ce cuminti stau ai vostri in scaun. La noi mersul cu masina inca e o adevarata provocare, nu sta o secunda intr-un loc, vrea sus, jos, in fata, pe cotiera...
Ioana,

Am vazut si ursuletul mic
, sa se faca mare si sa fie sanatos!!
Gecko, noi cu vorbele la fel. Nu le numar ca ma apuca plansul. Zice mama, tata, papa, caca, pipi, tutu (adica cucu), Ana (Briana), face ca animalele, deci esentialul, in rest de ce sa se chinuie daca vine totul pe tava. E de ajuns o maraiala si ne aliniaza pe toti.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
gecko spune:
fuga cu inceputul...
Naty, multi ani
fericiti, cu dragoste si intelegere!!!
stela, eu nu imi dau cu parerea ca ce soi e aluna aia a ta
, caci am vazut cicatrici postcezariene care au avut o evolutie cel putin surprinzatoare
daca nu socante de-a dreptul
. Asa ca sfatul meu este sa iti faci musai timp sa mergi la medic. Eu nu stiu pe cine tot numesti tu "medicul meu", dar daca este obstetricianul ce ti-a urmarit sarcina atunci uita-l, caci aluna ta nu trebuie nascuta si el cam asta stie sa faca. Cel mai bine este sa mergi la un chirurg generalist cel putin, plastician ar fi ideal.
raluca, mi-a placut aia cu maraiala si alinierea
. Cine spune ca nu stiu copiii astia sa se exprime
.
Bubu,
sa-ti traiasca barbatelul caci tare bun si romanticos este.
luny spune:
neatza!
a fost Liviu de dimi cu kk la inca un laborator si i-au dat pe loc rezultatul: viermisori..enterobius vermicularis..de unde, naiba sa-i ia?..am citit despre ei si cica pot da insomnie..nu va zic in ce hal a fost noaptea noastra, cum iub a cedat nervos, cum eu am ramas pe baricade, apoi a revenit si el in dormitor, si per total s-au dormit vreo 2 ore..

dupa masa mergem la pediatru sa luam si rezultatul de la laboratorul de acolo, sunt curioasa daca e la fel...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
LA MULTI ANI, CATA, SOT DE BUBU! FATA, SA-TI TRAIASCA SI SA VA IUBITI LA FEL TOATA VIATA!!
Naty, inca o data aniversare fericita si voua, la multi ani! saper ca e bine ochiul lui Petrica
vio, eu nu mai stiu ce inaltime are Mufa..poate il masoara azi pediatra daca reuseste sa-l tina..
am vazut poe cu andra scumpa si animalute
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI SOTIOR DE BUBU!!!SA FII SANATOS SI SA-TI RASFETI BUBULINMA PANA LA ADANCI BATRANETI
pentru tatal ioanei doamne ajuta
luny imi pare rau pentru mufarina...iti dai seama ca acei viermisori ii provoaca dureri la burtica..off
sa va faceti bine...
beii nu vreau sa va suparati din cauza mea...va multumeswc din suflet pentru sfaturile date dar sincer nu vreau sa va suparati ...
pentru zoze si naty si bubu care mi-au zis ce fac ele in cazul meu...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Simo27 spune:
La multi ani,Catalin!
Sa-ti traiasca sotul,Oana
Poze cu burta ,nu am
.Am facut la nunta de sambata dar inca nu am primit cd-ul,iar la copii nu le-am mai facut de cateva saptamani ...poate vom reusi sa ne tragem in chip saptamana asta
.
Aoleu Cuscra cate vin pe voi.du-te neaparat la un dr si nu mai astepta.Sanatate tuturor
Luny,ma gandeam eu ca-s viermusori..ti-am zis ca si David a avut si noua ne-au spus ca a luat de la copii deoarece au impartit jucarii,eventual mancare
.Cu tratament trec.David lua cu constiinciozitate sticluta aceea,cred ca era bunicica la gust.
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Olgutzika spune:
Doua articole care mi-au placut:
http://www.babycenter.com/0_parents-say-getting-past-no_11981.bc?scid=momstodd_20090922:2&pe=2UuAno3
http://www.babycenter.com/0_how-to-raise-a-happy-child-12-to-24-mo_1492315.bc?page=1
Luny, wow! E ok, se rezolva, stai linistita! Bietul Muf
! ofofofof!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
mstela spune:
Mercic,gecko..da,de cel care m-a si operat ziceam ca altul nu stiu...dar ia sa googalesc eu pe la clinicile particulare poate dau de un plastician.."aluna" e ceva mai bine totusi fata de cum era,tot dau cu alcool iodat si carpicon,si intregeste imaginea frumosului si grosului colier-adik cheloid...of,mama.
Luny,of,imi pare rau..partea buna e ca ai aflat ce are si i se va da tratamentul adecvat sa scape de viermisori..
Mimo,super poze,super peisaje,tu intr-o forma buna.
mami de TEA (1.04.08)
gecko spune:
luny, enterobius vermicularis sunt oxiurii de toate zilele. Vermisorii albi ce apar in regiunea anala cam la o ora dupa ce copilul adoarme. Nu cauzeaza insomnii ci faptul ca femelele devin plimbarete "in timpul somnului" face ca (,) copilul sa aiba prurit anal si sa ii fie deranjat somnul.
Tratament exista si iti va fi prescris de medic. Trebuie sa faceti toti din casa tratament si sa repetati tratamentul la 2 saptamani pentru ca tratamentul actioneaza pe oxiurii adulti si nu pe oua.
Trebuie luate cateva masuri suplimentare de igiena:
- maini spalate bine dupa toaleta si inainte de masa (pentru a evita autoinfectia fecal-orala)
- unghiile taiate cat mai scurt (inclusiv la voi pentru ca ouale se pot "cuibari" acolo)
- dus in fiecare dimineata (nu baie)
- lenjerie de pat, pijamale spalate la temperaturi inalte in fiecare zi pentru cateva zile
- animalele de companie sa fie verificate de veterinar (ca tot te intrebai de unde...)
PS. Nu dau vina pe pisici, spun doar ca pot fi o cauza. Oricum, cel putin un 50% din copiii pana in 10 ani au avut o data oxiuri asa ca posibilitatea de contact e mare.