Puiuti de Randunici 2008!! (314)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aniversare frumoasa Naty si Petrica! sa fiti fericiti!

Kya, o colega de-a sotului are firma de curatenie de care se ocupa sotul ei si uite-asa ne-a trimis o fata, ii platim direct firmei si e mult mai bine! vine la program, nu intarzie, pana acum e bine!

Multumesc din suflet pentru urari, le voi transmite sarbatoritului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!!

La multi ani Catalin!!

La multi ani cu sanatate si bucurii,Nati!!

Mimo am vazut pozicile si am citit si despre experienta voastra cu madame propietareasa O sa-mi intreb prietena-dar tare mult seamana povestile voastre din Poiana Marului

Andrutza dulce!Imi place mult pozica aceea in care va plimbati prin oras-ca fetele Maaai si ce animalute frumusele!

Nati-eu i-am dat ventolin dupa urechea mea lui Mihai si NU am sfatuit pe nimeni sa-l foloseasca!Asta asa..just 4 the record. Eu-atat timp cat nu am incredere 100% in parerea unui medic,altul nu am si posibilitati de deplasare in alt oras nu-s,prefer sa ma sfatuiesc cu voi,sa scotocesc netul si sa-mi ascult urechea

Ioana

fruntea lui Sam,dar si peDavid, mami si BB mic!

Va pup-fug la joaca!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Simo, imi pare rau de cucuiul Barosanului...si sa stii ca eu vazusem pozele tale de mult , am intrat acum sa vad daca ai pus ceva nou O burtica, ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Maia, condoleante! Imi pare tare rau! Sa se odihneasca in pace!

Ioana, multa sanatate tatalui tau!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, SOT DE BUBULINA!!!

_

Mergi la inceput

Multumesc, Cami!
Chiar vroiam sa-ti spun ca ieri am vazut o fetita care semana asa de bine cu fata ta, de-am crezut ca e ea , m-am uitat la bunic...nu l-am recunoscut...si apoi numai la fetita ma uitam...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Multumesc, Cami!
Chiar vroiam sa-ti spun ca ieri am vazut o fetita care semana asa de bine cu fata ta, de-am crezut ca e ea , m-am uitat la bunic...nu l-am recunoscut...si apoi numai la fetita ma uitam...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Hmmmm, adevarul este ca a avut cam des sedinte in Bucuresti randunoiul meu...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
LA MULTI ANI CATALIN! Multa sanatate si bucurii sa aveti in familia voastra superba!
Multumim pt urari, fetelor! Sarbatoritul doarme, saracul...Fuse la spital, consultat...nu mai era corp strain acolo, doar conjunctiva zgariata, i-a dat tratament, l-a pansat, a venit acasa conducand ca piratu' intr-un ochi, s-a mai zvarcolit de durere si apoi a adormit lemn. Asta e...
Bubule, poate imi dai si mie pe PM niste detalii cu fata de la curatenie. As chema si eu pe cineva, fie si doar o data la 2 saptamani pt curatenia mai "grea"-frecat, geamuri, locuri mai inaccesibile, din astea pt ca in rest deocamdata ma descurc singura, om vedea ce-o mai fi dupa ce ma intorc la serviciu
Zoze, da' nu stiu de ce ai luat-o personal, nici macar nu-mi aminteam ca ai zis tu prima de ventolin. Si apoi, dupa urechea ta e dupa urechea unui cadru medical, e cu totul si cu totul altceva, In alta ordine de idei, vroiam sa-ti spun ca, daca Mihaita are 93 de cm, banuiesc ca nimeni pe acolo nu te mai crede ca are doar 1 an si 7 luni, nu? Tu esti f inalta?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Mimo, naspa experienta cu pensiunea, dar au iesit niste poze suuuper. Si eu am avut aceeasi problema cu manuta lui Alex cand avea 1,5 ani, iar la 2,5 ani s-a repetat povestea si atunci a fost nevoie de ghips, din pacate

Mihu, foarte frumoase pozicile voastre. Andruta e o scumpa

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari si de pe aici in caz ca v-a fost dor de noi..
Maia,sincere condoleante si multa putere voua!
Mimo,am lacrimat cand ai pove de cotul puiului...mititelul..urmeaza pozele tale.
Cuscra,sa stii ca si eu v-am vazut pozele de pe flick-ul comun si parca am zis..oricum,eu vad toate pozicile mai devreme sau mai tarziu.Pupici voua.
Kya,noi ieri am fost la circ si probabil pe acolo ne vom plimba de acum inainte.La primarie sunt numai copilasi bolnaviori,mai nou,si tare mi-e frik..
Am vazut si Ursuletul mic-mic,dragul de el,ce vioi e!

Eu nu ma stresez absolut deloc ca Tea abia bajbaie cuvinte,e cam lenesa pentru ca desi am auzit-o repetand dupa mine de exemplu baie, ea spune doar primele doua litere din cuvant adik si banana si baia si barca e "ba".Intelege f multe,vb mult in chineza,vorba lui Luny,dar e mai lenesa,zic eu,desi ar putea..spune kk,desi nu face cand spune,fuge la baie,ia olita,se aseaza pe ea,sta fix 2 secunde si gata..Nu vrea sa arate/zica "pa",sa spuna cum o cheama,sa arate anul,dar sunt mandra tare de ea asa cum evolueaza,in ritmul ei.
Numai fontanela cu gauroaie ma tine in tensiune.
Operatia mea tot cu "aluna" e,nu pot sa-mi dau seama ce ar putea fi,poate stie vreo duamna dr,dr. meu e pecat din tara pana la sfarsitul lui oct. si tare greu imi e sa alerg prin spital dupa alti dr.
Socrela se simte cam rau,isi tot face investigatii toracico-abdominale,ieri am stat eu acasa,azi e Geo de serviciu.
La targ am fost in a 2 a zi si am scapat de-o grija:i-am luat super ghetute-pantofiori de la renumita firma oradeana.Pacat ca cizmulite nu mai aveau decat loz si nu mi-au placut,ca scapam si de grija asta...

Ioana,sanatate multa tatalui.
Naty,LA MULTI ANI fericiti impreuna!
LA MULTI ANI SOTULUI,BUBU!SA VA IUBEASCA LA FEL DE MULT IN CONTINUARE!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput