Puiuti de Randunici 2008!! (314)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Luny,tocmai ti-a zis Ramo.Dar sunt poze cam vechi...
Am uitat sa va zic ca azi Barosanelu meu si-a facut ditamai cucuiul si o gaura destul de adanca in frunte.Fugea dupa David prin curte si s-a impiedecat de radacinile unor brazi si poc direct pe burta si cu capul de radacini.Nu a plans mult dar i-a cam curs la sange.Acum i-am pus iaurt,sper sa i se mai duca umflatura si vineteala...David scumpul incepuse si el sa planga,credea ca e vina lui!Asa-i cu copii

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

bubitza barosanelului sa treaca repede

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

scurt pt Naty:
nu e neaparat virus.. si sotul meu mai intra de pe mobil si desi nu mai e logat tot ramane ca activ.. ramane undeva o codita pe acolo.. nu ca ar fi altcineva logat.. eu asa stiu..

revin..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Mimo f frumos montajul! si asa poftesc si eu la carnaciorii aia .. imi pare rau de manutza lui Dudel!

Ioana Doamne ajuta maine!

Ursulica am vazut noul membru al familiei!
Zozelici 92cm? ce mare e blondanetul!! ptiu nu fie de deochi!
Simo barosanelul accidentat!

si nu mai stiu ce am citit.. hai ca se incarca si pozele, ca ieri cand am vrut sa le descarc murisera acumulatorii.. acum i-am reinviat si i-am pus la treaba..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

gata si pozele.. n-avem noi peisaje frumoase la ca Mimo, dar va aratam niste animalute de aici incolo

Mica dansatoare
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vedeti cat e ceasul? Al meu s-a trezit cu ceva in ochi, ochiul umflat tare si ff dureros, i-am facut eu spalaturi abundente cu ser fiziologic dar degeaba asa ca s-a suit singur in masina si s-a dus la spital Ii intrase ceva de cand a dat o gaura in tavan cu bormasina dar culmea e ca nu l-a suparat deloc toata ziua...Mi-e asa teama, ca mai si conduce dar n-aveam cu cine sa o las acasa pe Iulia iar el nu mai rezista de durere pana dimineata

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Inca o data,

Catalin de Bubu!
Numai sanatate si fericire!

Multi ani cu fericire si intelegere, Naty si Petrica!

Naty, vreo veste de la Petrica?

Revin, ca am ceva de facut repede repede!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata! Luati de aici

Naty ce mai face Petrica? Cum e ochiul?

Simo probabil ca ai dreptate, dar prea ma enerveaza anumite chestii... eh, o sa-mi treaca! Barosanelul cu buba! Mi-am adus aminte de cazatura Sanzianei in coltul de la sertar si gaura ei din frunte... Of!

Mimo ce sa-ti mai spun... nasol faza cu pensiunea! Macar pozele sunt foarte frumoase!

Luny a papat Mufa budinca? Aveti vreun rezultat de la analize deja?

Noi am avut o noapte destul de agitata. De pe la 4 a tot inceput sa se foiasca, sa se intoarca, sa se ridice in fund (toate astea dormind!!!) Ofta dupa suzeta, plangea, maraia, se cuibarea la mine in brate.... nu stiu ce a avut! Probabil caninii care stau sa iasa!

Acum doarme intr-un zgomot infernal de bohrmasini, muncitori pe schela, strigate, ciocane, etc... Cum o putea nu stiu! Aaa, si mai are si mucisori, naiba stie de unde, ca ieri n-avea nimic.

Ma duc sa vad pozele Mihutei

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Luati si treziti-va!

Azi e ziua iubitului meu, avem de toate pentru toti, sa-mi traiasca si sa ne iubeasca ca pana acum

Naty, ce-a facut la dr? cum e ochiul? ce ghinion...

Sa va zic ce show am avut aseara
Inainte de culcare am pregatit cu Vlad cadourile lui tati si el scotocea si intreba daca nu e si pentru el ceva I-am zis ca tati vine tarziu, ma rog s-a culcat...pe la 1 si ceva se trezeste Vlad sa faca pipi si eu ma uitam la tv, apoi vine si se baga langa mine si zice ca el il asteapta pe tati sa-l pupe de ziua lui Bineinteles adoarme...vine Cata, ne pupam, Vlad se trezeste si direct la cadouri sa i le dea, chicotind de bucurie. Si se scoala si Stefu si vine buimac de somn si il ia in brate pe Cata si zicea intr-una tata . Apoi vreo ora am stat cand eu cand Cata cu ei in pat, ca Stef nu mai avea chef de somn

Acum m-a trezit fata de la curatenie, ca vine la 8 jumate si bineinteles ca Stef s-a trezit , restul dorm...

Edit: Am vazut pozele Mihutzei cu Stefu, care a facut ca toate animalele si imi arata nenea, bebe, catea Foarte frumoase, Mihu! face aparatul tau super pozele!

Mergi la inceput

La Multi Ani Cata!!! Sanatate si multa fericire!

La Multi Ani Naty si Petrica! Aniversare frumoasa si multi ani d-aici incolo plini de iubire!

Mergi la inceput

Bubu ce cadou frumos i-a facut Stefu lui tati!!!
Si ce te mai invidiez cu fata la curatenie... lasa ca ma fac eu mare

Mihu foarte faine pozele. Mi-a placut castorul

Mergi la inceput