Puiuti de Randunici 2008!! (314)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

El cica nu o mai stie nimeni in afar de mine...Am intrebat pe mess "Cine esti???" si evident ca nu mi-a raspuns nimeni ff ciudat! Ma rog, intre timp Bit Defender scaneaza calculatorul de virusi...
Ramo, vroiam sa-ti spun ca la tusea asta aerosolii sunt cei mai indicati dar IN NICIUN CAZ nu te sfatuiesc sa te apuci de capul tau sa-i faci aerosoli cu ventolin, asta nu e medicament de dat dupa ureche. Incearca (stiu, teoretic e usor de zis, practica ne omoara) sa-i gasesti lui Andru un medic bun si fa dupa cum te va sfatui acela. Intre timp, daca ai aparat de aerosoli merge si cu ser fiziologic simplu, ala nu are ce rau sa-i faca. In discutia cu antibioticele insa m-am jurat ca nu ma mai bag...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo frumoase peisaje am vazut la munte, dincolo de toate tampeniile inghitite de la proprietara pensiunii...ce bine ca Vlad a avut copii de varsta lui sa se joace, am observat si eu diferenta la Muf, fata de cand e singur, doar cu adulti..e un scump Dudell, este tot mai expresiv, si freza ii vine tot mai bine, m-a spart...si tu arati bine si relaxata, in ciuda proprietaresei! ce mai sfaraia gratarul ala acolo!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

oh, mama!naty, va doresc din suflet la multi ani fericiti impreuna si sa razbiti toate cele!asa sa ramaneti si peste 70 de ani, cu aceeasi iubire reciproca in suflet!...vroiam sa zic ca ai descris cam cum stau lucrurile si la noi..
iar de faza cu messul, am patit asa cu Roxana, prietena mea cu bb Raul..ea are 2 conturi, dar unul nu-l folosea aproape deloc..si p-ala o tot vedeam eu logata...si am sunat-o si i-am spus, habar nu avea...dupa cateva zile, (in care imi si trimitea niste linkuri de pe id-ul ala, pe care nu le-am deschis niciodata), l-a sters...nu stie nici ea cum , cine, de ce se accesa contul ala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo!Chiar nu am retinut ca te-ai uitat la poze..
Dar acum eu sunt suparata pe tine ca nu mi-ai zis ca vi asa aproape de noi,la Poiana Marului avem si fini si prieteni buni,si daca nu te puteam ajuta cu cazarea macar ne vedeam.Plus ca ati trecut si prin Zarnesti..offf,offf
Am vazut ca ati fost si la Sinca Veche.Imi pare rau ca nu l-ati mai prins acolo pe Parintele Matei,un preot desavarsit.
Dar ce necaz am ca nu ai zis nimic!
Kya,vroiam sa iti zic ca nu cred ca Zana e o povara pt ai tai,dar poate sunt zile in care au si ei de rezolvat cate ceva si le e mai greu.Nu cred ca exista bunici care sa nu isi adore nepotii,si care sa nu fie fericiti ca isi pot ajuta copii.te
Luny,cate necazuri...cum a papat Mufarinul??azi am fost la Selgros si am luat branza de-aia Lacteea,ca tare mi-ai facut poftasi tocmai ce am biruit-o cu cereale Cheerios,sa nu radeti dar am asa niste pofte dulci-sarate
Naty,va zic de acum La multi ani fericiti impreuna!!!Sa va iubiti la fel de mult
Ioana,voi zice o rugaciune pt tata.Sa dea Domnul sa fie bine

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mergi la inceput

simo mai da-mi si mie datele de pe flickr sa vad baietii, ca nu am parola, user..
a, Mufa! de seara se pare ca a papat cascaval cu painica de casa, in parc, iar din budinca mea(maine o pun pe bucataras:))), vreo 3 guri..macar lapte bea, asta seara i-am facut 300 ml, cu 3 cupe de cereale, contrar principiilor mele de a nu-i da cereale in bibe, dar in situatia asta, nu mai conteaza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

simo mai da-mi si mie datele de pe flickr sa vad baietii, ca nu am parola, user..
a, Mufa! de seara se pare ca a papat cascaval cu painica de casa, in parc, iar din budinca mea(maine o pun pe bucataras:))), vreo 3 guri..macar lapte bea, asta seara i-am facut 300 ml, cu 3 cupe de cereale, contrar principiilor mele de a nu-i da cereale in bibe, dar in situatia asta, nu mai conteaza..

mamici_randunici si parola la fel ca la mail

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

El cica nu o mai stie nimeni in afar de mine...Am intrebat pe mess "Cine esti???" si evident ca nu mi-a raspuns nimeni ff ciudat! Ma rog, intre timp Bit Defender scaneaza calculatorul de virusi...
Ramo, vroiam sa-ti spun ca la tusea asta aerosolii sunt cei mai indicati dar IN NICIUN CAZ nu te sfatuiesc sa te apuci de capul tau sa-i faci aerosoli cu ventolin, asta nu e medicament de dat dupa ureche. Incearca (stiu, teoretic e usor de zis, practica ne omoara) sa-i gasesti lui Andru un medic bun si fa dupa cum te va sfatui acela. Intre timp, daca ai aparat de aerosoli merge si cu ser fiziologic simplu, ala nu are ce rau sa-i faca. In discutia cu antibioticele insa m-am jurat ca nu ma mai bag...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

am citit pe net despre ventolin,nu o sa fac nimic fara indicatia unui medic,am sa merg cu eurespal in continuare...vineri am mers la medic din acelasi motiv-ca sa nu-i dau medicamente dupa ureche,nu am facut asta niciodata,acum m-am hotarat sa-i dau eurespal dupa ce am discutat cu dana cumnata mea ...staim de eurespal de la tine,asa ca i-am pus cateva intrebari ei,ea mi-a pus cateva intrebari mie si asa m-am hotarat sa-i dau eurespal...m-am hotarat sa mai merg si joi la control,asa cum ne-a zis doctorita dar am sa-i zic ca i-am dat antibioticul , olgutza pentru idee..sa vad ce zice,macar sa-l asculte cu stetoscopul...sper sa gasesc un pediatru cat mai repede...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Maia, condoleante!

Olgule, e super dulce So-i! Si ce frumos sarata ea cu degetelul ca are 1 an si spune unu :))

Mihuta, abia astept sa vad poze din plimbarea de vineri, inca n-am terminat de citit, sunt pe la pag.8, sau poate inca nu le-ai pus (?)

Mimo, ce de patanii ati avut la munte! Bine ca nu a fost decat luxatie si ca v-ati prins la timp si s-a rezolvat repede.

Ariel, superbe pozele din Egipt! Ai o poza cu Yasmin, dar cred ca alea sunt flori de Plumeria, am si eu in curte, si am si jasmin, arata alfel. Si nu stiam ca palmierii aia sunt curmali! AM ramas masca! Si aia cresc p-aici intr-o veselie cu fructele alea portocalii atarnand, dar nu le mananca nimeni. in schimb toti mi-au spus sa nu las cainele sa se atinga de ele ca poate sa moara de la ele

Luny, am fost azi la pediatru si l-am cantarit pe Sean, nu are decat 10 kg (si cred ca e mai inaltut decat Matei, o sa-l masor cand se trezeste), asa ca nu te ingrijora tare de Matei ca se poate si mai rau

Blanka, ce mult ma bucur ca ai putut sa experimentezi ce inseamna alaptatul, fie si pentru cateva minute.

Nicoleta, curaj, daca te hotarasti sa intarci. Eu cred ca esti pe drumul cel bun. Cand alaptatul devine chinuitor tare...nu mai are rost, mai ales la varsta lui Matei. Sa stii ca SEan bea si acum din sticlele acelea cu capac sport, nu a acceptat altceva. Asa a baut si bea in continuare lapte si apa. Intre timp a invatat sa bea si din pahar/cana sau chiar direct din sticla. Noi nu am folosit si nici nu cred ca vom folosi recipiente pentru toddleri (sippy cup, canuta cu cioc, cu pai, iar de biberonul nici n-a vrut sa-l vada la vremea cand am incercat).
Sa stii ca imi fac si mie curaj odata cu tine, ca noi inca ne tzatzosim in timpul zilei. VAd ca mai este un pic de lapte, nu mult, doar asa, de-o dushca, si mi-e greu sa-l refuz ca asa mult ii place la sanul meu...off...dar macar nu mai avem probleme cu adormitul seara si peste noapte.
Sotul imi intra in concediu saptamana viitoare si poate reusesc sa-l intarc atunci, sa-l ocupam cu alte activitati, plimbari, poate mai uita de tzitzi, ca atunci cand suntem acasa vine si ma aduce de manuta la scaunul alaptarii si-l bate asa cu mana, adica-mi spune "stai jos ca avem treaba"

Vio 14s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,tocmai ti-a zis Ramo.Dar sunt poze cam vechi...
Am uitat sa va zic ca azi Barosanelu meu si-a facut ditamai cucuiul si o gaura destul de adanca in frunte.Fugea dupa David prin curte si s-a impiedecat de radacinile unor brazi si poc direct pe burta si cu capul de radacini.Nu a plans mult dar i-a cam curs la sange.Acum i-am pus iaurt,sper sa i se mai duca umflatura si vineteala...David scumpul incepuse si el sa planga,credea ca e vina lui!Asa-i cu copii

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput