Puiuti de Randunici 2008!! (314)
Raspunsuri - Pagina 12
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=99c0784e23dcd3fa391812" target="_blank">poze din weekend Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
mda, salvat linkul sa-i arat barbatului unde si cu cine ma gaseste din 16 luna viitoare. Astept sa-si puncteze criticile la calitatea fotografiilor, alegerea subiectului/elementului bla bla bla
ca sa va
la megapixelii vostri bengosi. Si nu pot sa nu remarc (printre altele
gudinde spune:
Hello! Pup pe toata lumea!
Am venit suparata moarta de la servici dar o promisiune e o promisiune. Ei bine, i-am promis bubulinei ca postez pe bucataras reteta clatitelor brasovene (varianta mea simplificata, ca aia traditionala e mai laborioasa). Mi-am si pozat farfuria inainte s-o halesc rapid.![]()
Insa nu reusesc sa ma descurc. Nu stiu cum si unde se posteaza pe bucataras. Help somebody. Pleasssseeeeee. 
bubu05 spune:
Superb montajul, Mimo
Peisajele de vis si protagonistii frumosi foc!
Luny, tinem pumnii la budincuta!
Gecko 
bubu05 spune:
Andreea, te loghezi si apoi in dreapta e un buton mare adauga reteta. Stai ca intru pe mess 
natynic spune:
Vazut si eu montajul, cu Iulia in brate care dupa vaccinul asta parca a muscat-o strechea, e super-agitata....
Mi-au placut: peisajele; Teo; Vladut caruia ii sta acum super freza, are niste ochi bestiali si are fix expresia lui mami; porcii cu urechi lungi; carnatii pe gratar; si nu in ultimul rand Mimo care zambea cu toata fata, in ciuda lucrurilor horror povestite. Si...era o poza cu Dudel care n-am inteles daca era pusa invers sau era el cu capu in jos atarnat de o barna

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gudinde spune:
Pfuiiii! Am pus reteta. Butonul de adauga reteta era prea mare si nu avea gura ca sa strige![]()
Sper sa va placa clatitele. Se fac rapid si sunt delicioase.
Poza nu e cea mai artistica dar mie imi era foame. Rau!
ramo_cata spune:
mimo nu dau cu parul dar nici incredere nu mai am in ea...dr in acelasi bloc,la etajul 1 are cabinet de oftalmologie cu sotul si fi'su si se ocupa mia mult de asta decat de pediatrie,cu taote ca ea este medic pediatru...in fine asta cred si simt ca nu trebuie sa mai merg la ea si asta fac...ma seaca rau faza cu antibioticele date aiurea,si pe buna acu'hai sa zicem ca e vorba de tuse dar in trecut pentru un simplu rosu in gat....in fine sunt in cautare de pediatru sper sa gasesc ceva pe sufletul meu...pfiuuu am citit despre pensiune...
..iar montajul e superbb...l-am vazut cu andru ,ascultand muzica a inceput sa danseze lent..
bubu ups am uitat la multi ani catalin
clau m-am tot gandit la tine si am uitat nu esti invizilbila sa stii 
luny multa sanatate lui bbraul..
ioana
pentru tatal tau si doamne ajuta
gudinde
acu'intru sa vad si eu reteta
ma duc ca al meu randunoi "repeta" cu andru animalutele salbatice si domenstice...si ma tot intreaba cum face capra si cum face oaia..eu ii zic "capra face mee ,oaia face beee"..el zice ..ei face meee,nu e invers...pfiuuu ..va las revin mai tarziu....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:
Are cineva idee cum e posibil ca pe Mess sa-mi apara propriul sot ca fiind logat cand el NU este pe Mess?
El sustine ca e virus...eu nu inteleg nimic...
Ioana, maine sunt cu gandul la voi 
Maine aniversam si noi 2 ani de la cununie. Aniversarea ne gaseste iubindu-ne la fel de mult dar tensionati, poate prea tensionati de tot ce s0-a adunat in ultima vreme: faptul ca nu-si gaseste serviciu, faptul ca eu nu l-am inceput pe al meu (cu plusurile si minusurile ce deriva), mutarea (facuta cu mari, f mari eforturi de orice natura ar fi vorba), bolile Iuliei, bolile parintilor mei, diversi prieteni care ne-au dezamagit crunt, etc, etc. Asa ca, acum ne imbratisam si ne juram fierbinte, acum ne certam ca la usa cortului, intr-un soi de Montagne russe care ne oboseste destul de tare. Oricum, privind in urma, nu ma mai regasesc cu nimic in cea care eram inainte de el si n-as mai concepe viata fara el si Iulia (noi 3, dupa cum spunea si Olgutza). Ceva, cumva, va sparge tensiunile astea la un moment dat pentru ca una peste alta imi e bine cu sotul meu
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Naty, foarte frumos si sincer ai scris
, va doresc tot binele din lume, la multi ani fericiti in continuare alturi de scumpa voastra! 
Nico, cate ore ai facut cu avionul pana la Viena? ![]()
![]()
![]()
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Are cineva idee cum e posibil ca pe Mess sa-mi apara propriul sot ca fiind logat cand el NU este pe Mess? El sustine ca e virus...eu nu inteleg nimic...Ioana, maine sunt cu gandul la voi ![]() Maine aniversam si noi 2 ani de la cununie. Aniversarea ne gaseste iubindu-ne la fel de mult dar tensionati, poate prea tensionati de tot ce s0-a adunat in ultima vreme: faptul ca nu-si gaseste serviciu, faptul ca eu nu l-am inceput pe al meu (cu plusurile si minusurile ce deriva), mutarea (facuta cu mari, f mari eforturi de orice natura ar fi vorba), bolile Iuliei, bolile parintilor mei, diversi prieteni care ne-au dezamagit crunt, etc, etc. Asa ca, acum ne imbratisam si ne juram fierbinte, acum ne certam ca la usa cortului, intr-un soi de Montagne russe care ne oboseste destul de tare. Oricum, privind in urma, nu ma mai regasesc cu nimic in cea care eram inainte de el si n-as mai concepe viata fara el si Iulia (noi 3, dupa cum spunea si Olgutza). Ceva, cumva, va sparge tensiunile astea la un moment dat pentru ca una peste alta imi e bine cu sotul meu ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
f frumos ai scris
si la multi ani fericiti...e posibil ca altcineva sa-i stie parola..RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

(16 ani) si