FIV in Ungaria 66

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Avalon, LA MULTI ANI! Si un brat de

Luck, imi pare rau pt zona zoster. Am inteles ca apare si pe fondul unui stres puternic. Probabil ca sunt toate in lant, caci stresul influenteaza in mod negativ si sistemul imunitar. Acum trebuie sa iei vitamine, nu?
Nu inteleg ... cum adica laparoscopia diminueaza rezerva ovariana? Ce treaba are rezerva cu operatia....
Mie mi se pare necesara laparoscopia inainte de fiv, pt ca de ex eu aveam hidrosalpinx care nu se vedea la eco, deci care a fost descoperit la laparoscopie. Daca faceam fiv....clar nu iesea. Bine, nici fara trompe nu am avut succes, dar...data viitoare sigur voi reusi!
Kitta, Violeta, succes!
Kitta, imi aduc aminte (nu mai stiu exact pe unde am citit) ca ti-a pus Marinescu mai demult diagnosticul de hidrosalpinx. Pana la urma cum e? Ai lamurit-o? Sau imi amintesc eu gresit?
Dr K ce a spus referitor la cauzele esecurilor?
Casa de piatra! Si doi copii!

mai citesc ...si completez mesajul!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Luck merci mult!

Alrak, ce este PGD-ul? O analiza care se poate embrionilor inainte de ET? Este scumpa?

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Alrak
Foarte impresionanta "povestea celor doi ingeri". Am mai auzit-o dar nu mi-am amintit de ea decat dupa ce am citit-o acum.
Daca poti sa te abtii nu face testul, asteapta beta. Multa bafta..
Luck
Multumesc de urare si iti doresc multa sanatate (stiu ce dureroasa e zona zoster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Luck, iti dai seama ca daca e ca cineva sa fi dorit cel mai tare sa incep procedura cat mai repede...eu sunt aceea . Daca ai sti cat de tare ma dezamageste situatia... si mai grav e ca nu-s ce sa fac ... n-as schimba locul de munca, atat eu cat si sotul meu. Aici avem intelegere in ceea ce priveste plecatul in timpul programului, cand avem nevoie, fie ca arde la servici n-a zis nimeni niciodata nimic. Si asta e foarte important pentru noi.
Tare mult as vrea sa fac cat mai repede ...dar nu ne ajung finantele... si nici nu ne putem baza pe altceva sau altcineva.
Ce ma tine in priza e faptul ca zilnic va citesc, mai aud o parere, o idee, un sfat... altfel cred ca as claca.
Trag speranta totusi ca in primavara o sa incepem... ca se va redresa situatia si aici la firma...e foarte important si pentru moral treaba asta.

Alrak bafta multa in continuare si un beta mare sa ne aduci, joi.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Luck sa dea Dumnezeu sa fie bine si cu succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Fetelor mai stie cineva de Isa78 sau de Irinaflorea ?
Isa astepta ecograful, iar Irina a inceput stimularea.
As vrea sa stiu cum sunt.
Oricum va tin pumnii la amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tamaryllisda ai o memorie de elefant! Da, intr-adevar eu am scris, putin cei drept ca nu am insistat pe tema asta. M-a convins un dr. tot din Romanica ca daca nu au vazut cei din Autria de 3 ori la rand ceva suspect, se poate sa fii vazut Ciclopul ceva aiurea. Oricum cica ceva ceva tot se vde la ecografe 3D sau 4 D, iar credeti-ma ca la Innsbruck aveau un eco cu un keyboard de ziceai ca esti in cabina pilotului Deci, acum mi-a trecut. Multumesc de urari! Si sa stii ca 2 copii imi ies la testul meu miraculos de si eu ma minunez cum se va rezolva....

ALRAKpai tu esti aia cu 1 si bun. Si la 1 bucata era normal sa nu iti mai faca PGD. Asa m-au convins si pe mine la Budapesta ca daca sunt putini, nu se merita sa ii stirce, daca e sa fie bun dpdv genetic se prinde....De fapt si la Viena voiam sa le faca PBD si ne le-a mai facut ca erau doar 2 - 3. La Innsbruck am abut 5, le-a facut ceva pe acolo de fo cativa cromozomi si 4 nu au fost buni. 1 care a ramas singur in cursa chiar era apropape blasto la 4 1/2 zile, dar nu a vrut sa se prinda, o fi avut el ceva.
La FIV-ul asta am zis ca nu ma mai caut atata ca tot nu rezolv eu problema, dar nu stiu daca o sa pot, dupa cum vad ca m-am apucat deja de scris....
Avaloanete-au deconspirat fetele mai tarziu ce e drept, dar noi tot langa tine suntem cu . Unde ai fost vedeta la TV sa te cautam si noi? In rest esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Luck merci mult!

Alrak, ce este PGD-ul? O analiza care se poate embrionilor inainte de ET? Este scumpa?

Povestea puiului nostru

miki PGD -diagnosticul de preimplantare a embrionului (analiza genetica pe embrion) se face inainte de ET, se extrage o celula din embrion, aceasta nu afecteaza calitatea embrionului, si se fac analize genetice pe aceasta celula.
Se pot depista anumite malformatii genetice.
Cand am facut ET in iulie , la Szeged, era o doamna (47 ani) care a avut 3 embrioni si a solicitat PGD-ul pentru toti trei, urmare a rezultatelor a transferat un singur embrion ,care era OK din punct de vedere genetic, ceilalti doi prezentand malformatii genetice.
Din pacate eu nu am facut aceasta analiza, am avut un singur ovocit , nu putea risca sa se intample ceva la extragerea celulei) si nu stiu cat costa.
La momentul respectiv dna dr i-a spus dnei respective, ca mai are de achitat 30 euro, dar numai atunci cand vine factura de la Budapesta.
La Szeged nu se face PDG-ul dar se poate solicita si se face la Budapesta, dureaza o zi de la trimiterea celulei pana la primirea rezultatelor.
Unul din cauzele majore ale nereusitelor FIV, sunt embrionii care prezinta aceste malformatii genetice, nu mai spun de pierderile de sarcina din aceasta cauza.
Referitor la costuri doar asta am auzit (ce am cris mai sus) si nu am intrebat cat costa, s-ar putea sa fii fost o diferenta cei 30 Euro, ca acum, nu-mi inchipui ca numai atat costa, am mai scris despre asta si in iulie.
Nu este de neglijat acest PDG.
si o seara linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Alrak, merci mult de tot! Da, f interesant! Merita facuta daca sunt mai multi embrioni.

si aspiranta la bebe 2

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Kitta, stii cat costa PDG-ul pentru un embrion?

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput