FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 8
felicia_ spune:
Avalon, LA MULTI ANI! 
Kitta, draga de tine, ai ajuns si la unguri! Bafta! Stiu ca Rubia va face PDG, ca ei au pb cu cariotipul...
Si casa de piatra! Uite un motiv bun sa te casatoresti: sa nu mai dai declaratii inainte de fiv![]()
Luck, daca te programezi la dr grec, sa intrebi daca fac pe loturi! Eu asa am impresia, vazand ca programarile s-au facut toate intr-o zi...
Imi pare rau sa aud de zona zoster... sanatate multa! Incearca sa iti refaci sistemul imunitar, clar ca se aduna si stresul si tratamentele...
Alrak inca putina rabdare!
Puffy, stiu ca e greu, dar ai grija! Se aduna prea mult stress, si cu serviciul, si cu gandurile legate de fiv.. incearca sa le iei pe rand, ca altfel e greu sa faci fata...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
catalina2307 spune:
Avalon - iti spun si eu la multi ani si tot ceea ce iti doresti.
coltul meu de rai
ALRAK spune:
Dragele mele mi-am facut calculul si deabia joi dupa pranz o sa am 10 zile de la ET, oare cand sa fac beta joi sau vineri ?
ET l-am avut luni la orele 14,00.
Voi ce ziceti?
tuturor
Doamne Ajuta!
miki01 spune:
ALrak, eu l-am facut in Z10 (chiar daca ma chemase in Z12) si a iesit cam mic 22 si ceva dar mi-a confirmat sarcina, doar ca a fost nevoie sa-l repet in Z12. Facusem un test de sarcina in Z9 de la ET si iesise negativ - a fost ultimul. Hai nu te mai stresa, eu zic ca-l poti face joi fara sa tii cont de ora.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
irinaflorea spune:
Alina aici sunt, si continui cu tratamentul, am fost ieri la Debrecen, Dr. Bodnar a fost tare dragut, s-a uitat la foliculi, mi-a continuat tratamentul si ne mai vedem joi. N-am mai prea intrat pe forum ca nu prea am mai avut timp (a trebuit sa-mi reprogramez sedinta cu parintii si azi a fost si ziua mea
,si am la servici o multime de lucru...) asa ca nu am prea stat pe net. Dar m-am pus la curent cu vestile...va pup, si va tin pumni
Alrak esti tare de tot daca reusesti sa te abtii...
Luk 

KITTA spune:
Da, intr-adevar am discutat si faptul ca analizele noastre genetice facute in Austria sunt OK si asta nu inseamna ca ar fi probleme genetice. La mine au fost la unul cuplati 3 cromozomi si la altul cu unul mai putin sau cam asa ceva am inteles. N-au zis si cei din Austria ca asta nu e genetic si ca nu e repetitiva, deci doar trebuie sa mai trag niste lozuri.....
De cost, am auzit ca ar costa 50 eur/bucata analizata. Nu e scump fata de Austria 1500 eur - 5 bucati.
ALRAK spune:
IRINA FLOREA de ce nu spui asa, ca trecea ziua ta si noi nu-ti cantam LA MULTI ANI!

Sa fii sanatoasa, fericita si sa devii mamica foarte curand.
Mai spune-ne ceva de foliculi, cati, dimensiuni.
Si un buchet de 

pentru tine
Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
luck, doua saptamani voi sta la Szeged si inca doua voi sta acasa in varful patului, nu vreau sa risc nimic. Nu am chef sa merg imediat la serviciu si sa ma evervez, am doi sefi care fumeaza pe langa mine, nu as vrea sa risc in vreun fel implantarea embrionilor.
asa ca prefer sa stau o luna departe de ei.
fetele care merg pe 8 la Szeged, m-am gandit ca ar fi bine (macar cele din Bucuresti) sa ne unim si sa mergem toti in coloana "oficiala" tocmim si doua motorete cu girofare si portavoce sa ne deschida drumul

. SErios vb, daca merge vreuna din voi cu masina, mi ar place sa mergem impreuna.
pupici si la nani cu voi, mai ales cele care clocesc.
de Craciun vom fi 2 in 1!
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki01 goggy, cand ai punctia? pe 29 cumva? Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)Poze cu voinicelul nostru iubit Povestea puiului nostru |
Nu stiu sigur, depinde cand vine CM si cate zile de stimulare voi avea. Dupa socotelile mele, pe 23 ar trebui sa fiu in Z6 de stimulare, asa ca punctia s-ar putea sa fie pe 29 sau 30.
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Neatza viitoare mamici de ungurasi! Goggy, ce faci draga mea? Cand pleci la Budapesta? Kitta, bafta multa, sa fie cu noroc! Avalon, te-am vazut la televizor, arati f bine! ![]() Pupici, Raluca Baby de Natalia (03.09.09) |
Tocmai ce te-am sunat azi, ca mi se facuse dor...n-am avut noroc, da' mai incerc
Cred ca pe 23 plec, nu sunt sigura 100%, depinde de CM ( nu iau AC, ar fi fost mai simplu de programat ). Deja tai zilele din calendar, nu mai am rabdare...

Kitta, PGD se face sigur.