FIV in Ungaria 66

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Joi , sa traiti!
Inca nu ma bag la somn, ca daca stau toata ziua in pat parca nici somn nu-mi mai este.
Asa ca mai stau putin pe aici.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Ok, pe loc repaus....
Beta pozitiv, 'nteles? Ca nu esti de capu' tau aici!

Mergi la inceput

goggy mi-am dat seama ca nu sunt de capu' meu aici, asa ca musai trebuie sa vin cu beta mare.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mare dreptate ai draga mea!
Exacat asta am simtit pe pielea mea. Primul esec nu a fost deloc 'degeaba'. La cateva luni sotul meu s-a imbolnavit, a urmat, cea mai grea perioada din viata mea (de aceea ET cu congelati a fost facut dupa 9 luni), pana la ET si pana la vestea ca Andreius este bine in burtica. Dupa asta, totul s-a schimbat, incet incet toate s-au aranjat si la aproape 6 luni dupa ce s-a nascut Andrei s-a facut si tati bine (are transplant de rinichi). Privind in urma nu ar fi fost alt moment mai bun in viata noastra sa vina Andrei. Din pacate nu prea realizam in prezent lucrurile astea.

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Va pup pe toate dragele mele

Reusitele prin FIV X% ,in functie de n factori
Reusitele prin inseminari Y%, in functie de m factori
Din pacate pe noi nu ne incalzesc aceste cifre si statistici. Conteaza daca TU faci parte din acele 10-15-20% sau care or fi cifrele.
La fel cum se intampla si cu medicii. Medicul care iti aduce reusita devine "idol" pentru tine, iar referitor la cel care nu-ti aduce reusita, incepi sa-ti pui o mie de intrebari.
Am ales procedura care trebuia, mi s-a dat tratamentul care era bun pentru mine, am ales medicul bun, am ales clinica buna ??? etc.
Eu cred ca pana la urma totul se rezuma la cat de mult ne iubeste Cel de Sus si prin cate trebuie sa trecem pentru ca sa ne spalam pacatele.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, sunt ortodoxa si am crescut intr-o familie normala, de oameni cu frica lui Dumnezeu.
Acum poate , la varsta la care am trecut de 20ani (pe un picior) mi-am dat seama ca nimic nu este intamplator si totul este dirijat de undeva de sus.
In urma esecului primului FIV am fost daramata. In urma esecului celui de-al doilea FIV am fost disperata. De data aceasta (la al treilea FIV), mi-am spus ca eu am facut tot ce este omeneste posibil, mai departe numai Dumnezeu este cel care va decide
De aceea apar si discutii contradictorii despre medici, sunt si ei oameni si pot gresi, pot fi obositi sau pot fi cu alte ganduri in minte. De cate ori nu vi s-a intamplat la serviciu sa aveti alte ganduri si cateodata sa fiti absente cu mintea, chiar daca fizic erati acolo. Asa si cu medicii au si ei problemele lor extraserviciu.
De aceea am apreciat acele fete care si-au spus punctul de vedere, referitor la medici.
Drega mea, m-am intins la vorba, dar vreau sa-ti spun sa te rogi Bunului Dumnezeu sa va ajute sa luati decizia cea mai buna, care sa va aduca pruncutul mult dorit, indiferent daca este inseminare sau FIV. Nu uita ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, deci prin medici pentru noi.
Am avut ocazia sa intalnesc multi medici, pana acum si sa stiti ca la medici cu experienta, in special chirurgi, am auzit de multe ori expresia, dupa ce primeau multumiri de la pacienti :" Nu-mi multumiti mie, multumiti-i lui Dumnezeu pentru ca El lucrat prin mainile mele".
Asa ca indiferent ca se numeste Krizsan, Zadori, Kovacs, Bodnar sau altfel, trebuie sa ne rugam pentru ei , ca Dumnezeu sa lucreze prin ei, sa ne aduca fericirea in casele noastre.

Va pup pe toate

Doamne Ajuta!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

goggy, cand ai punctia? pe 29 cumva?

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

miki cee ce ni se intampla nu ni se intampla de fiecare data cand vrem noi, ci doar atunci cand TREBUIE sa se intample. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.
Poate ai citi pe net "povestea celor doi ingeri"
Pe scurt:
Doi ingeri, unul mai in varsta si unul tanar, vor sa innopteze si bat la poarta unei case, le deschide usa un domn, iar acestia cer ceva de mancare si gazduire pentru o noapte.
Domnul, nu prea avea chef de musafiri, dar pana la urma ii lasa sa innopteze in grajd, aruncandu-le niste apa acolo, ca la niste animale.
In timpul noptii, ingerul mai in varsta vede ca in peretele grajdului este o gaura si repara zidul, iar dimineata ca multumire pentu gazduire ii spune ca i-a reparat zidul.
A doua noapte, din nou cei doi, trebuiau sa innopteze undeva, au batut la usa altei case in care locuiau doi batranei nevoiasi, le deschide usa batranica si ii invita in casa cu mare drag, de mult necalcandu-le nimeni pragul. Au fost foarte fericiti de oaspeti, i-a invitat la masa si le-au oferit patul lor sa se odihneasca, ei dormind pe jos.
A doua zi dimineata , batraneii erau foarte necajiti, din cauza ca singura lor sursa de hrana, vaca , le murise in timpul noptii.
Cei doi ingeri au plecat si cel tanar era foarte tacut.
La un moment dat a rupt tacerea si foarte suparat pe ingerul in varsta ,il mustrase ca nu a procedat corect.
Celui care le-a oferit o noapte de stat in grajd, i-a reparat zidul, iar batraneilor care i-au gazduit asa de frumos, a lasat sa le fie luata vaca.
Ingerul mai in varsta i-a spus apoi celui tanar:
Dragul meu lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. In gaura aceea din perete se gasea o comoara cu multi bani, eu am facut in asa fel incat acel domn egoist sa nu gaseasca banii aceia niciodata, pentru niciodta n-ar fi dat un banut unui om nevoias.
Iar la batranei , a venit moartea in timpul noptii sa-i ia sotia, iar eu am facut in asa fel sa nu-i ia sotia ,ci vaca.
De aceea ti-am spus ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

Sunt convinsa ca dupa esecul la FIV, dupa ce au aparut problemele de sanatate ale sotului tau, aveai impresia ca totul se prabuseste pe tine, dar Bunul Dumnezeu a facut in asa fel, incat sotul tau sa se insanatoseasca si sa fie bine, sa vina pe lume si BB Andrei si va ajuta sa vina pe lume siun fratior sau o surioara pentru Andrei.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Asa este draga mea!

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

miki cee ce ni se intampla nu ni se intampla de fiecare data cand vrem noi, ci doar atunci cand TREBUIE sa se intample. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.
Poate ai citi pe net "povestea celor doi ingeri"
Pe scurt:
Doi ingeri, unul mai in varsta si unul tanar, vor sa innopteze si bat la poarta unei case, le deschide usa un domn, iar acestia cer ceva de mancare si gazduire pentru o noapte.
Domnul, nu prea avea chef de musafiri, dar pana la urma ii lasa sa innopteze in grajd, aruncandu-le niste apa acolo, ca la niste animale.
In timpul noptii, ingerul mai in varsta vede ca in peretele grajdului este o gaura si repara zidul, iar dimineata ca multumire pentu gazduire ii spune ca i-a reparat zidul.
A doua noapte, din nou cei doi, trebuiau sa innopteze undeva, au batut la usa altei case in care locuiau doi batranei nevoiasi, le deschide usa batranica si ii invita in casa cu mare drag, de mult necalcandu-le nimeni pragul. Au fost foarte fericiti de oaspeti, i-a invitat la masa si le-au oferit patul lor sa se odihneasca, ei dormind pe jos.
A doua zi dimineata , batraneii erau foarte necajiti, din cauza ca singura lor sursa de hrana, vaca , le murise in timpul noptii.
Cei doi ingeri au plecat si cel tanar era foarte tacut.
La un moment dat a rupt tacerea si foarte suparat pe ingerul in varsta ,il mustrase ca nu a procedat corect.
Celui care le-a oferit o noapte de stat in grajd, i-a reparat zidul, iar batraneilor care i-au gazduit asa de frumos, a lasat sa le fie luata vaca.
Ingerul mai in varsta i-a spus apoi celui tanar:
Dragul meu lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. In gaura aceea din perete se gasea o comoara cu multi bani, eu am facut in asa fel incat acel domn egoist sa nu gaseasca banii aceia niciodata, pentru niciodta n-ar fi dat un banut unui om nevoias.
Iar la batranei , a venit moartea in timpul noptii sa-i ia sotia, iar eu am facut in asa fel sa nu-i ia sotia ,ci vaca.
De aceea ti-am spus ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

Sunt convinsa ca dupa esecul la FIV, dupa ce au aparut problemele de sanatate ale sotului tau, aveai impresia ca totul se prabuseste pe tine, dar Bunul Dumnezeu a facut in asa fel, incat sotul tau sa se insanatoseasca si sa fie bine, sa vina pe lume si BB Andrei si va ajuta sa vina pe lume siun fratior sau o surioara pentru Andrei.

Doamne Ajuta!

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, ma mut si eu la Unguroaice dupa ce fostam 2 ani Austriaca....e tot pe acolo din imperiul austro-ungar Vad fete cunoscute! Pe mine ma scuzati, dar nu prea am timp de scris, iar de citit, nici atat. Se vor intampla lucruri impotante in viata mea, in mai putin de 1 luna, adica ne legalizam statul impreuna de 7 ani, ca ne-am saturat sa tot dam explicatii pe la clinici, declaratii la notar de sute de eur, etc.....Si in alta ordine de idei, cred ca se apropie si FIV-urile mele (8 la numar nu mai spun istoria lor, ma rog, eu am numart tot....) de un sfarsit si apoi pregatim dosarul de adoptie, asa ca trebuie sa fim parnti morali, cu acte in regula.
Deci, pe scurt, am mers la Kovacs, si voi fi pentru FIV cam in a doua jumatate a lui Noiembrie. Voi reveni si cu schema mea de tratament....
Oricum, saracul, ma intreba speriat eu cand am de gand sa ma opresc, ceea ce in sinea mea mi-a deschis marele semn de intrebare? Pe mine una nu m-a dat pe spate sincer, fiindca dupa ce umblai prin Austria nu mi se mai pare nimic oooooau, cand totul este cum ar trebui sa fie de fapt. Deci, aici no coments.
Am doar o intrebare, ca nu am inteles prea bine, si nu din cauza englezei mele, la Budapesta nu se face PBD sau PGD? Pe mine, m-a "convins" ca la cat de putini am ce rost are sa ii mai deranjez cu astfel de analize care le si scade ratingul de implantare? Ma rog, cei din Viena erau de alta parere, pentru a-ti lua bani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata unguroaicelor

unde sunteti, toate clociti?
pupi, eu sunt la birou, am un stres ca tre sa anunt ca de joia viitoare nu mai vin o luna pe serviciu si nush cum sa fac. cei de aici nu sunt prea incantati cu ideea de a ramane insarcinata si nu e vb numai de mine, de orice alta angajata.
le ramane un calculator fara om si ii termina asta.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Neata dragelor!
KITTA cam multe ai adunat la viata ta... Sincer eu inainte de al doilea am zis ca e ultimul, dar fiindca nu s-a facut totul ca la carte am zis sa mai incerc inca unul si de data asta sa fac totul stas si apoi gata. Daca nici de data asta nu iese, tot la dosarul de adoptie ajung. Asa ca o sa incerc o aventura "ungureasca" si apoi ni se va decide soarta. Doar ca momentan, soarta e cam impotriva noastra . Dupa ce mai ieri eram convinsa ca primul control o sa il fac prin decembrie, s-ar parea ca o sa mai astept. Am prins ceva discutii pe la servici cum ca nu se stie daca vom mai lua si cei 75% din salariu, pana in decembrie, inclusiv. Asa ca pana nu am toata suma de FIV nu pot face nicio programare...
Eu sunt tare optimista asa ca stiu sigur ca vom iesi din impas... Dumnezeu e cu noi si ne va arata drumul ce trebuie sa il urmam.
Asa ca Goggy nu pot sa fac inca programarea....

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput