FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 4
goggy spune:
puffy, eu asa zic.... Spune-i ca vrei programare in decembrie ( sa zicem ) si macar scapi de un stres. Altfel, cand te hotarasti tu, poate nu are el locuri decat peste 2 luni si e mai nasol.
Eu as face si alta treaba. M-as duce acum la prima consultatie, sa vad macar cum sta treaba. Nu trebuie sa astepti pana ai bani de Fiv. Macar te vede si poate aprecia ce investigatii ar mai fi cazul sa faci, daca e cazul. Cand te hotarasti sa faci Fiv, mai bagi doar niste hormonale de Z3. E doar o idee...
miki01 spune:
Tamaryllis multumesc!
Da, am facut FIV in mai 2007-nereusit, la Giulesti, cu Dr. Dracea si a urmat norocosul ET cu 2 embrioni congelati in febr 2008 (am avut 5 embrioni congelati dar nu au rezistat decat 2).
Felicia da si eu imi amintesc de tine! Hai poate de data asta iti port noroc. Doamne ajuta!
Goggy cum sa nu-mi amintesc! Sigur ne vom vedea, noi avem programare pe 30 oct dar probabil vom pleca duminica spre casa. In functie de analize si ce imi va spune dr K planificam.
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
violeta70 spune:
Buna seara!
Numele meu este si sunt si eu o proaspata aspiranta la FIV. La sfarsitul saptamanii mergem la Szeged, la Dr. Janos Zadori. Este prima intalnire.
Am 39 ani si sunt din Bucuresti, dar vom pleca din Brasov.
Sper ca totul sa fie bine.
Daca aveti ceva sfaturi, m-ar ajuta mult.
Pupici
goggy spune:
Ma gandeam ca e posibil sa se suprapuna cu punctia mea dar daca plecati abia duminica, avem timp de o cafea
goggy spune:
Adriana, bine ai venit! Sper sa pleci cat mai repede ! ( a nu se lua ad literam, fetelor. E o glumitza )
Ceva info? De ce Fiv?
ALRAK spune:
Va pup pe toate dragele mele
tveety Din pacate traim vremurile statisticilor:
Reusitele prin FIV X% ,in functie de n factori
Reusitele prin inseminari Y%, in functie de m factori
Din pacate pe noi nu ne incalzesc aceste cifre si statistici. Conteaza daca TU faci parte din acele 10-15-20% sau care or fi cifrele.
La fel cum se intampla si cu medicii. Medicul care iti aduce reusita devine "idol" pentru tine, iar referitor la cel care nu-ti aduce reusita, incepi sa-ti pui o mie de intrebari.
Am ales procedura care trebuia, mi s-a dat tratamentul care era bun pentru mine, am ales medicul bun, am ales clinica buna ??? etc.
Eu cred ca pana la urma totul se rezuma la cat de mult ne iubeste Cel de Sus si prin cate trebuie sa trecem pentru ca sa ne spalam pacatele.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, sunt ortodoxa si am crescut intr-o familie normala, de oameni cu frica lui Dumnezeu.
Acum poate , la varsta la care am trecut de 20ani (pe un picior) mi-am dat seama ca nimic nu este intamplator si totul este dirijat de undeva de sus.
In urma esecului primului FIV am fost daramata. In urma esecului celui de-al doilea FIV am fost disperata. De data aceasta (la al treilea FIV), mi-am spus ca eu am facut tot ce este omeneste posibil, mai departe numai Dumnezeu este cel care va decide
De aceea apar si discutii contradictorii despre medici, sunt si ei oameni si pot gresi, pot fi obositi sau pot fi cu alte ganduri in minte. De cate ori nu vi s-a intamplat la serviciu sa aveti alte ganduri si cateodata sa fiti absente cu mintea, chiar daca fizic erati acolo. Asa si cu medicii au si ei problemele lor extraserviciu.
De aceea am apreciat acele fete care si-au spus punctul de vedere, referitor la medici.
Drega mea, m-am intins la vorba, dar vreau sa-ti spun sa te rogi Bunului Dumnezeu sa va ajute sa luati decizia cea mai buna, care sa va aduca pruncutul mult dorit, indiferent daca este inseminare sau FIV. Nu uita ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, deci prin medici pentru noi.
Am avut ocazia sa intalnesc multi medici, pana acum si sa stiti ca la medici cu experienta, in special chirurgi, am auzit de multe ori expresia, dupa ce primeau multumiri de la pacienti :" Nu-mi multumiti mie, multumiti-i lui Dumnezeu pentru ca El lucrat prin mainile mele".
Asa ca indiferent ca se numeste Krizsan, Zadori, Kovacs, Bodnar sau altfel, trebuie sa ne rugam pentru ei , ca Dumnezeu sa lucreze prin ei, sa ne aduca fericirea in casele noastre.
Va pup pe toate
Doamne Ajuta!
goggy spune:
Bai, eu am o problema. Unde e Avalon?
Avalon, draga mea, da si tu un semn de viata ca nu imi place linistea asta. Stiu ca zugravesti, da' intra macar sa zici ca totul e ok.
ALRAK spune:
ALINA si ADRIANA, un bun venit si o sedere cat mai scurta ca aspirante.
Aici o sa gasiti raspusuri la multe din intrebarile voastre, asa ca intrebati.
Adriana, sfaturi putem daaaaaaaaaa multe , dar ar fi bine sa ne intrebi ceea ce ai vrea sa sti.
tuturor si o seara linistita
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
goggy chiar asa UNDE ESTE AVALON?
Cred c-a terminat de zugravit camera puiutilor si acum o face frumoasa sa ii astepte acolo numai cu minunatii.
Avaloaneeee da-ne un semn de viata. Mai tii minte asa te striga Liana, oare ea ce mai face cu oltencuta ei iubita?
tuturor si o noapte linistita
Doamne Ajuta!