FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 23
Liana30 spune:
moldoveancoooo cum draku le ai fatoo pe toate ?esti sigura ca-s bune rezultatele..doar stii ca s-au mai intamplat sa greseasca..te pup si sper sa fie gresite..
Laura sunt in zona astept sa-ti fac galerie![]()
samira puteai muma sa te bagi in seama ca doar noi toate suntem duse cu capu
te pup si stau la panda cu bata.
tamaryllis de ce nu deschizi tot tu..eu v-as deschide dar nu am asa mult timp si nu pot sa tin pasul cu voi.
goggy te pupacesc si abia astept sa-mi dai vestea ce-a mare..asa fatoooo imi place cum gandesti acum.
va pup pe toateeeee
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Tabitha spune:
Liana:
mi-i tare dor de tine....
Si revenind la subiect, cine stie cum de le am (sau daca le am). Amu, e tarziu sa le refac, ca sa stiu sigur, ca pana vin rezultatele e posibil sa fi facut si punctia si ET. Il astept pe Z. sa-si dea cu opinia si apoi informez lumea si ma conformez. De n-o fi sa fie acuma, o sa fie data viitoare, ca nu ne lasam pana nu avem bebele ce ne asteapta undeva...

tamaryllis spune:
M-am gandit ca poate cineva vrea sa deschida cap nou, de aceea am intrebat. Poate data viitoare, nu?

Avem capitol nou aici
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
claudia79 spune:
tamaryllis
fata saritoare! M-am mai linistit am citit undeva ca daca scade de la scaderea medicatiei e ok, nu afecteaza rezultatul ciclului.mie mi-au scazut doza de stimulare cu 2 zile inainte ca era prea mare estradiolul. poate asta era efectul scontat, sa scada. Ai dreptate, o sa vorbesc cu mediul maine la punctie. Proabil ca stie el ce a facut. Mi-am facut hcg aseara si am asa o stare de bineeeee...is foarte liistita si relaxata acuma, nu imi mai pasa de nimica.....poate o mai fi fost ceva substante in injectia aia inafara de hcg
tu cand incepi?