FIV in Ungaria 66

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

luck Nu rasusesti cutitul, eu sunt o tipa cu un psihic foarte puternic, care trebuie sa se ridice foarte repede, mai greu este cu sotul, eu cred foarte tare in destin,pana acum am incercat
sa-l schimb, nu am reusit. Eu sunt socata putin de conditiile din spitalele noastre, nu doresc nici la dusmani mei sa treaca prin ce am trecut eu in spital(am fost internata) imagineazati in camera unde se fac chiuretajele se fac internari,analize si medici discuta cazurile de la vizita iar pe tine te chiureteaza este groaznic.
In legatura cu cheagurile ar fi cam asa:
1.am un fibrom micut(neoperabil la momentul acesta)care a singerat.
2.De cand am CM intotdeauna a fost abundent,perioada lunga,dureri si cheaguri, am consultat foarte multi medici in aceasta privinta toti mi-au spus si m-au intrebat daca a fost altfel,nu asa a fost intotdeauna.
Sa stii ca mi-am facut si timpul de coagularea sangelui si a fost ok, ce nu mi-am facut a fost acel chiuretaj bioptic ptr.endometrita,dar asta ar insemna sa o am de 24ani.
Eu sunt impacata sufleteste fiindca am facut tot ce a tinut de mine, sau cum spunea una dintre fete "nu era timpul ptr.noi" sau "o barza zapacita a gresit drumul" si eu trebuie sa caut copilul(la adoptie).
Poate accept foarte usor ideea de adoptia fiindca ma "invart" in cercul lor (am un fin adoptat),varsta mea si sanatatea (ma lasa jucariile cum spune sotul)mai tare m-am stricat decat m-am reparat in toti acesti ani.
Te pup fii optimista si daca consideri ca trebuie sa mergi mai departe,mergi, fiindca dupa aceea iti poti reprosa "daca mai faceam si nustiu ce,poate reuseam" pana simpti tu ca poti fi linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

goggy...ai mp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, am o mare rugaminte la voi. Cine stie un nr. de telefon sau o posibilitate de a-l contacta URGENT pe dr. Zadori (in afara de mail, ca deja i-am scris de 2 ori azi), sa imi trimita si mie un PM (daca pe forum nu pot fi facute publice). Am aflat azi, dupa ce am inceput stimularea, ca am mycoplasma, ureaplasma si Candida Glabrata. Nu stiu daca sa continui sau nu stimularea. Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Tabitha, mult succes! Nu stiu ce sa-ti zic despre noile 'descoperiri', dar e f bine ca il anunti pe doctor. Cat despre injectii, si eu am facut cate 3 Menopur deodata si foloseam o singura fiola de ser in felul urmator: tragi serul din fiola, il bagi in sticluta cu praf, dizolvi, tragi continutul, il bagi in urmatoarea sticluta si tot asa cu a treia sticluta. Sper ca e destul de clar, in caz ca nu erai convinsa pana acum.

Liana, ma bucur sa 'te vad'! pentru tine si puiuta ta scumpa!

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Tabitha, si azi cred ca este cineva la clinica, macar acum, dimineata. Te rog sa suni si sa intrebi de Zadori, caci e posibil sa fie acolo.
Daca nu dai de el, trimite-i un mail cu subiectul very very urgent.
Mie mi-a raspuns si duminica la un asemenea mail.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Fetelor, nu vrea nimeni sa deschida capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

samira33..iti recomnad cu mare caldura hotelul CLASSIC din budapesta...e de 3 stele, am dat 50E pe noapte....sincer mam simtit fff bine..a un hotel cu 30 cam, e ca intro familie...patronii locuiesc tot acolo si sunt f de gasca...mancarea f buna...dar in schimb ei nu au restanurant..deci daca iti doresti si asta atunci imi pare rau..au doar ptr mic dejun......

eu daca va fi sa ma intorc in budapesta...la clinica sau orice in altceva..tot acolo voi sta la hotel

si de la hotel am facut 50 min mers leger pe jos la clinica....

e pe bulevardul mare hotelul..camerele sunt f mari..ai internet gtatis la hotel...tc

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Claudia, eu stiu ca dupa administrarea injectiei cu HCG, estradiolul mai creste, de aceea in hiperstimulare dr. fie amana administrarea injectiei, in speranta ca mai scade estradiolul, fie intrerupe stimularea, daca estradiolul este f mare. Cand am facut eu fiv, dr i-a intrerup unei fete tratamentul, caci estradiolul era f mare si i-a spus ca tocmai administrarea injectiei cu HCG poate duce la cresterea estradiolului. A incercat sa o lase 2-3 zile fara sa o mai stimuleze, in speranta ca ii scade estradiolul. In prima zi fara stimulare i-a scazut putin, iar a doua zi a ramas constant, dar era totusi f mare (parca aproape 5000) si pana la urma fiv-ul a fost intrerupt.
Cate zile au trecut intre ultima injectie de stimulare si injectia cu HCG?
Oricum, tu la punctie ii vei spune dr temerile tale si el este in masura sa te lamureasca cel mai bine. Si atunci veti lua si o decizie (referitor la amanarea sau nu a ET).
Dar o sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumesc pogonici pentru info ....o sa scormonesc si despre hotelul asta

buna dimi tuturor si o duminica placuta...si calduroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Laura: multumesc frumos pt. informatii. Asa face si asistenta mea, cum ai descris tu.

Tamaryllis: am incercat sa sun la clinica, nu raspunde nimeni. Nici ieri, la ora 13, nu a raspuns nimeni. Oricum, in dimineata asta am facut deja injectiile, ca asistenta a venit devreme tare, la ora 8 (ora 7 in Ungaria), asa ca sigur nu era nimeni la clinica pe care sa intreb... Mai astept pana maine dimineata raspuns la mail, dupa care sun si vorbesc cu dr., ca nu are rost sa mai fac si maine injectiile daca tot e sa intrerup tratamentul.

Sa aveti o duminica frumoasa.

Mergi la inceput