FIV in Ungaria 66

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cris....mare atentie...costurile excesiv de mici pentru asa ceva....pot sa ascunda aspecte importante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

denisa
offffff , imi pare asa de rau !!!
Nu vreau sa rasucecsc cutitul in rana dar de unde aveai cheaguri de sange in uter ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ai zis !!!ai zis!!
suntem aci cu pumnii stransi te pupammmmm moldoveanco
va pup pe toateee care ma mai stiti

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor

ati scris nu gluma, pana acum am citit

tabitha bafta cu stimularea, sa ti creasca foliculi multi si babani.
samira bafta si tie in decembrie la Budapesta...am citit despre experienta ta cu cazarea....pot spune ca a fost fanny....noi data trecuta cand am ajuns la Szeged, am ajuns in jur de ora 5 dimineata, 6 ora Romaniei, si dai si cauta hotel....noroc cu GPS-ul..am dat cautare pe el la "cazare" si asa am gasit un hotel, eram prea obositi ca sa mai dormim in masina dupa atatea ore de condus......hotelul a fost ok.....curat...dar pt doua saptamani nu e de stat cu 46 de euro/zi.

in rest pupi si aveti grija de voi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

liana....si pe noi alea de nu ne cunosti de ce sa nu ne pupi???....poate se ia si la noi gravideala

mirela....asta este si parerea mea...pentru stat 2 saptamani trebuiesc niste conditii mai bune
noi am fost sa vedem pe viu mai multe hoteluri de 3 stele de prin apropierea clinicii....si le-am exclus pe toate din start....chiar si cateva de 4 stele am exclus-acestea fiind vechi si nerenovate
in consecinta am decis ca prefer sa dau mai multi bani pe o cazare buna,intr-un hotel renovat,cu camere mari-ca voi sta mai mult prin camera,cel putin pana vine si sotiorul si eu cam am si claustrofobie,simt ca ma sufoc in spatii mici
in momentul de fata am cam 4-5 hoteluri de 4 stele la care am fost si mi-au placut,pe care inca le mai studiez pe tripadvisor.com si pe michelin.com....si din astea urmeaza sa ma hotarasc la unu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Buna seara !
Am nevoie de experienta unora dintre voi care au reusit si care au hartiile de la analize. Eu am inceput un ciclu fiv din nou sunt in ziua 12 diseara o sa declansez ovulatia si am avut pana acuma rezultate ok, am 20 de foliculi intre 18-23 mm, ieri estradiolul era 3500, endometrul 11.... Azi m-a sunat asistenta cu indicatiile pt punctie si de curiozitate am intrebat-o cat a fost dimineata estradiolul.
Mai bine nu intrebam pt ca mi-a zis ca Estradiolul a scazut la 2850. Progesteronul nu mi l-au masurat:(( E grav? nu am apucat inca sa vb cu medicul dar din cate stiu eu asta inseamna ca a inceput luteinizarea. Asistenta mi-a zis ca daca declansez diseara nu conteaza ca a inceput sa scada. Dar eu stiu ....am auzit ca de la luteinizare si enometrul are de suferit ca trece in faza secretorie si atunci prefer sa congelez embrionii.
Mentionez ca sunt pe ciclu antagonist cu inhibare, dar estradiolul nu a scazut la prima adiminstrare in ziua a 6-a decat acuma in z.8-9.
Credeti ca e de la antagon?
Va rog sa imi scrieti daca ati mai patit careva sa scada estradiolul inainte de punctie, daca ati facut mai ales ciclul asta scurt cu Ganirelix, Orgalutran sau Cetrotide.
Ferice de cei saraci cu duhul ca aia nu stiu si nu le pasa. Ma puteti ajuta cu un pic de speranta sau macar cu experienta voastra? nu am zis la NIMENI de ciclu asta am vrut sa fie un secret, asa ca nu am pe cine intreba nimic.
Merci mult!Apreciez orice fel de incurajare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

samira va pup muma pe toate cum nu?sa dea DD sa se prinda la toate.
claudianu stiu ce sa-ti spun,,decat ca iti tin pumnii sa fie bine..te pup

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Multumesc Liana, poti sa imi tii celebrii tai pumni stransi?:)
Iti urez numai bine si sanatate familiei tale!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Multumesc Liana, poti sa imi tii celebrii tai pumni stransi?:)
Iti urez numai bine si sanatate familiei tale!

liana....si poti sa-ti mai faci aparitia pe aici si cu celebra bata cand vezi ca o luam pe aratura

sa va traiasca fetita,sa fiti sanatosi si fericiti toata viata
ti-am urmarit povestea-si tie si multor altor fete....da ,asa ,din umbra....cand mi-am facut contul pe site....tot imi venea sa ma bag in seama pe la diverse topicuri pentru ca multe dintre voi imi erati familiare....da' m-am abtinut...ca am zis sa nu ma credeti dusa u capu
da uite ca acu am prins curaj....m-am facut tupeista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Lianoooooooooooooo, te pupez . Sa fi atenta ca de data asta ma gravidesc...

Samira, baga si la fata niste nume de hoteluri din alea de zici ca ti-au placut

Mergi la inceput