FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 15
alinamolnar spune:
ALRAK
Cred ca multe dintre noi te inteleg perfect. Sa nu se prinda embrionii e ca si cum ai fi pierdut o sarcina. Cel putin eu asa am simtit.
Imi pare tare rau

, dar sper ca nu o sa te dai batuta ca ajuta DD. 
Denisa
Cuvintele nu sunt de ajuns ca sa te faca sa uiti prin ce ai trecut. Daca ai ajuns in acest moment (al adoptiei) iti doresc sa gasesti un suflet minunat care sa aiba nevoie de tine asa cum ai tu nevoie de el cat mai curand. Multa bafta.
alinamolnar spune:
FETELOR, VA ROG, INCETATI CU VESTILE PROASTE
Daca are cineva vesti bune acum e momentul ideal sa ni le spuna pt. ca eu simt ca suntem cu moralul la pamant.

samira33 spune:
alrak....sunt alaturi de tine draga mea 
cuvintele sunt de prisos acum...stim aproape toate ce simti in aceste momente
dar soarele va rasari intr-o zi pe strada fiecareia dintre noi...si tu stii asta

samira33 spune:
am ajuns acasa azi-noapte si noi
intalnirea cu dr. K a decurs foarte bine
am fost poftiti in cabinet cu 10 minute inainte de programare....am stat de vorba o ora intreaga....l-am intrebat cate in luna si in stele....mi-a raspuns la absolut toate intrebarile....m-a ajutat sa-mi lamuresc o groaza de neclaritati
mi-a facut sonograma-are o mana foarte usoara......uter curat si normal.....ovare fara chisturi,in faza post-ovulatorie-foliculi prezenti in ovarul drept
apoi au urmat secretia si papsu...spermograma pentru sotulache
cu tot cu consultatie...41 de mii de forints
urmeaza EkG,hemoleucograma,hormonale...ii trimit rezultatele...iar dupa mesntra din noiembrie incep marvelonul-imi spune atunci cat sa iau.....deci stimulare si ET facem la inceput de decembrie
sunt incantata de dr......si sotulace il place.....mi-l imaginam mai batran......asadar...plecam la drum cu inima deschisa si cu incredere totala in medicul nostru
alsima spune:
karla...nu stii cat de rau imi pare...
nici nu stiu ce as putea sa-ti spun...in afar de faptul ca sunt aici alaturi de tine si te sustin in continuare...
Doamne-Doamne va face o minune, ai sa vezi, poate atunci cand te gandesti sau cand speri mai putin...
Te imbratisez cu mare drag si sunt cu gandul alaturi de tine...
felicia_ spune:
Ooofff,
Alrak...
Samira, te asteptam cu vesti! Ma bucur sa te vad asa optimista si increzatoare! I-a placut cartea ta dr K?![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
goldi spune:
Of, Alrak ...

Am fost convinsa ca vei reusi ... chiar am crezut ca ne vei da o veste buna .
Nu cred ca m-am inselat, am incurcat putin data ... vestea buna ne-o vei da cu siguranta ! 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 alrak....sunt alaturi de tine draga mea ![]() cuvintele sunt de prisos acum...stim aproape toate ce simti in aceste momente dar soarele va rasari intr-o zi pe strada fiecareia dintre noi...si tu stii asta ![]() ![]() ![]() |
SAMIRA multumesc mult

Ma bucur pentru tine ca totul a decurs bine la intalnirea cu dl dr.
DD sa ajute sa fie cu reusita.

tuturorDoamne Ajuta!
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Va scriu din Brasov. Imi pare rau insa de vestile proaste.
Alrak, Denisa nu am cuvinte. Imi pare sincer rau de cele aflate. Dumnezeu sa va ajute si sa ne ajute pe toate.
mirela2 Doamne ajuta!
Maine dis-de-dimineata plecam spre Szeged.
La intoarcere va povestesc.
Doamne ajuta.