FIV in Ungaria 66

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Offff, Alrakma bazam pe o minune pentru tine ca sa ne mai ridice moralul. Asa trebuie iar sa ne sustinem una pe alta, ceea ce am facut-o de mult si o vom face in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui alsima

karla...nu stii cat de rau imi pare...
nici nu stiu ce as putea sa-ti spun...in afar de faptul ca sunt aici alaturi de tine si te sustin in continuare...

Doamne-Doamne va face o minune, ai sa vezi, poate atunci cand te gandesti sau cand speri mai putin...

Te imbratisez cu mare drag si sunt cu gandul alaturi de tine...

Luna MAI a fost luna MEA!!! :)

Alina multumesc mult. Voi continua lupta , insa voi merge pe FIV pe ciclu natural.
Voi ce mai faceti (tu si Alexandra), cum te simti, stai la patuc?
Iti doresc numai bine si sarcina usoara

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Of, Alrak ...

Am fost convinsa ca vei reusi ... chiar am crezut ca ne vei da o veste buna .
Nu cred ca m-am inselat, am incurcat putin data ... vestea buna ne-o vei da cu siguranta !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Abia astept acel moment. Sper ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa fie in viata aceasta

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Offff, Alrakma bazam pe o minune pentru tine ca sa ne mai ridice moralul. Asa trebuie iar sa ne sustinem una pe alta, ceea ce am facut-o de mult si o vom face in continuare!

KITTA offfff, nici nu stiu ce sa mai zic. Acum parca sunt teleghidata, am o stare foarte ciudata si nu pot iesi din aceasta stare.
Te pup si multumesc pentru gandurile bune si pentru sutinere

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinamolnar

ALRAK
Cred ca multe dintre noi te inteleg perfect. Sa nu se prinda embrionii e ca si cum ai fi pierdut o sarcina. Cel putin eu asa am simtit.
Imi pare tare rau, dar sper ca nu o sa te dai batuta ca ajuta DD.

alinamolnar din pacate pentru mine am trecut si prin pierdere de sarcina si prin 3 FIV-uri nereusite.
De fiecare data m-a durut groaznic si am suferit cumplit, insa cand am pierdut sarcina la 21 de saptamani simteam ca imi pierd mintile.
L-a simtit pe BB cum misca si dupa ce-am pierdul lichidul amniotic si ma rugam de medici sa faca ceva ca BB-le meu inca traieste, dar nu mai puteau face nimic .
Sotul meu se ruga la Dumnezeu sa nu ma piarda, pentru ca medicul i-a spus ca daca nu intervine chirurgical, cu hemoragia pe care o am s-ar putea sa nu mai apuc dimineata. OFFFFFF a fost cumplit.......

Avam nevoie de vesti bune acum. Gata au fost destule vesti proaste.
Va pup pe toate

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Fetelor va multumesc ptr. faptul ca sunteti alaturi de noi si suferiti la fel de mult ca si noi, dar eu sunt impacata sufleteste ca am facut tot ce a fost posibil si a tinut de mine ca om,am facut, restul a mai tinut si de DD, daca data trecuta am dat vina pe medici din Ro. acum nu pot sa reprosez nimic nimanui, din contra am sa ma rog sa-i dea sanatate dr. Maria C. sa poata ajuta si alte cupluri
sa-si realizeze visul.
Probabil DD are un plan cu noi si inca nu am realizat adevarata valoare si importanta a vieti, ma rog sa ne dea sanatate, in rest o sa le rezolv pe toate.
Am sa va citesc in continuare si am sa ma bucur alaturi de voi, de reusitele voastre si sa fiti optimiste fiindca fiecare dintre noi are un destin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Buna seara fetelor!
Va scriu din Brasov. Imi pare rau insa de vestile proaste.
Alrak, Denisa nu am cuvinte. Imi pare sincer rau de cele aflate. Dumnezeu sa va ajute si sa ne ajute pe toate.
mirela2 Doamne ajuta!
Maine dis-de-dimineata plecam spre Szeged.
La intoarcere va povestesc.
Doamne ajuta.
Adriana

drum bun, sa te intorci cu vesti bune.
samira, ma bucur ca esti bine.
karla, o sa fie bine
pupi fetelor si noapte buna

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Samira, multa bafta in decembrie! Ma bucur ca a mers asa bine intalnirea cu PK.

si bafta tuturor!

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Alrak, imi pare tare rau. Iti doresc numai bine, capul sus. Nici nu stiu ce sa-ti spun, cred ca treci prin momente grele.

Eu fetelor am fost ieri in Debrecen la eco si sunt putin derutata. Dr si eu, am vazut 3 saculeti de 3, 4 respectiv 5 mm. Eu nu mai inteleg nimic, la 2 sapt de la ET valoarea BHCG era 662,7 si mi-a zis ca s-ar putea sa fie 2 si acum imi spune ca sunt 3. Mi-a zis sa vin peste 2 sapt la eco ca s-ar putea sa se resoarba 1 sau poate 2. Voi ce ziceti, ca eu nu mai stiu ce sa cred?

Va pup pe toate si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Alrak si dd sa fie cu tine in continuare
Unde ai facut fiv?Ce a zis medicul?
Eu sunt programata in 20 la szeghed

si daca totul e ok in nov incep fiv sunt deja cu emotiile la pamant si cuo multime de ganduri care sa va spun sincer nu f.bune dupa 3 nereusite dar sper sa imi revin cu moralul
va
Samira mult noroc si sa te vedem si pe tine

Mergi la inceput