FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BetaHCG <0,1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu a fost sa fie nici de data asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |
offffffff, nu mi vine sa cred

in doua zile am citit despre trei esecuri
of, ce greu au picat.
totusi, eu spun ca o sa fie bine, ai grija de tine alrak, pupi

de Craciun vom fi 2 in 1!
denisa220972 spune:
ALRAK sincer i-mi pare rau ,cuvintele sunt de prisos, eu m-am luptat 3 saptamani cu o hemoragie care a determinat oprirea din evolutie a BB.
Cine se ocupa cu prima pagina sa scrie sarcina oprita din evolutie 7 saptamani.
Stiu ca sunt vesti foarte proaste ptr. voi, dar trebuie sa fiti optimiste sa credeti in sansa voastra si ptr.fiecare exista un destin.
Ptr. noi este adoptia, abia astept sa-mi gasesc un sufletel sa-l cresc.
.
Atelocin74 pupici multi ptr.tine
puffy10 spune:
Of doamne Alrak, .... plang si eu.... si ma doare sa vad ce suparare s-a abatut si de data asta asupra ta.
Te rog din suflet, eroina din tine sa .... treci peste moment, plangi, descarcate... nu te gandi la nimic acum...
Iti mai dau un sfat, daca ai pe cineva apropiat prin preajma iesiti prin parc....nu stiu ...nu sta in casa....fa ceva...
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui puffy10 Of doamne Alrak, .... plang si eu.... si ma doare sa vad ce suparare s-a abatut si de data asta asupra ta. Te rog din suflet, eroina din tine sa .... treci peste moment, plangi, descarcate... nu te gandi la nimic acum... Iti mai dau un sfat, daca ai pe cineva apropiat prin preajma iesiti prin parc....nu stiu ...nu sta in casa....fa ceva... endometrioza, 6IA, 2FIV si inca mai incerc ... |
PUFFY acum m-am linistit (in sensul ca nu mai plang).
Astept sa vina al meu sot acasa, cam pe la 17, ca mai avea un curs de tinut, dragul de el ce le-o fi spus el oamenilor aia atatea ore, cand plangea sufletul in el. Asa ca astept sa vina si vom iesi putin la aer. Poate imi va face bine.

Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui denisa220972 ALRAK sincer i-mi pare rau ,cuvintele sunt de prisos, eu m-am luptat 3 saptamani cu o hemoragie care a determinat oprirea din evolutie a BB. Cine se ocupa cu prima pagina sa scrie sarcina oprita din evolutie 7 saptamani. Stiu ca sunt vesti foarte proaste ptr. voi, dar trebuie sa fiti optimiste sa credeti in sansa voastra si ptr.fiecare exista un destin. Ptr. noi este adoptia, abia astept sa-mi gasesc un sufletel sa-l cresc. .Atelocin74 pupici multi ptr.tine |
denissa offff doamne cu ce veste vii si tu.
Imi pare rau de tot, pentru ceea ce ti s-a intamplat.
Dumnezeu sa te intareasca si sa va ajute sa luati cea mai buna decizie pentru voi.

Doamne Ajuta!
tveety spune:
ALKAR imi pare nespus de rau pentru tine asa de mult iti tineam pumnii. Dimineata am intrat sa vad daca nu stii inca ceva, apoi pana acuma am avut de lucru la birou si nu avem timp sa intru pe forum 

DD sa-ti dea putere sa poti trece peste aceasta perioada a vietii tale si sa poti trece cu bine si din aceasta incercare grea in care te-a pus.
DENISA 
si tie si sa treci si tu peste aceasta incercare, cred ca este si mai greu sa pierzi un
dacat sa vezi ca nu s-a prins 
Mirela si eu astept testele de la HIV si hepatita B+C insa stiu ca va fi bine si la al meu a iesit negativ. Eu le primesc vineri pt ca ma cerut sa-mi faca si TSH, T3+T4 iar pentru ca in z3 TSH-ul meu a fost 3,6. Sper sa nu fie vreo problema ca am facut acuma in z18. Sunt doar curioasa la T3 si T4 si daca tot m-au intepat de ce sa nu vad ceva mai clar. Dna doctor de familie mi-a zis ca dace este in limite nu-mi da trimitere la endocrinolog doar daca imi cer cei de la Szeged. Vorioam sa ma duc singura dar al meu nu era de acord. Zice ca caut eu o boala care nu exista. Daca ceva nu este bine macar ma lasa sa ma duc la endocrinolog.
Nici eu nu am fost ieri seara eram prea suparata pe soarta. L-am sugeral la al meu ca totusi sa faca inca o spermograma inainte sa plecam la Szeged mai bine sa fie ceva recent daca nu putem rezolva acolo. Insa de data asta au iesit 1,8 mil/ml (avea 15,5 mil/ml in februarie, 11 mil/ml in lunie) 

eu care mai speram la IUI
sa fiu fericita dac nu trebuie sa se lucreze la sperma sa gaseasca ceva cu care sa-mi fertilizeze ococitle daca ajungem acolo. Doamna tu stii de ce faci asemena chestii da sa intelegem si sa putem accepta!
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
tamaryllis spune:
Alrak, imi pare f f rau! Cuvintele sunt sarace!

incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
tamaryllis spune:
| citat din mesajul lui denisa220972 ALRAK sincer i-mi pare rau ,cuvintele sunt de prisos, eu m-am luptat 3 saptamani cu o hemoragie care a determinat oprirea din evolutie a BB. Cine se ocupa cu prima pagina sa scrie sarcina oprita din evolutie 7 saptamani. Stiu ca sunt vesti foarte proaste ptr. voi, dar trebuie sa fiti optimiste sa credeti in sansa voastra si ptr.fiecare exista un destin. Ptr. noi este adoptia, abia astept sa-mi gasesc un sufletel sa-l cresc. .Atelocin74 pupici multi ptr.tine |
Denisa, imi pare nespus de rau!
Dumnezeu sa fie cu voi si sa va lumineze pasii sa luati cea mai buna decizie!Off! Ce de vesti proaste!
Avalonico, tu ce-ai patit de te-ai retras? Si noi pe cine mai intrebam una...alta?

incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
BoboMom spune:
Alrak, sa-ti ajute Dumnezeu sa mergi mai departe si sa reusesti cat de curand! 
Denisa
Multa putere!
Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)