FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 13
luck spune:
Avalon ,
ma roaga sa multumesc tuturor fetelor care au felicitat-o , sa va spun ca este bine ,si-a anulat contul pe forum si un va poate multumi personal.
LauraGarner, 
brrrrrr....injectii???
Nu,draga mea,aici suntem in Romania si nu suntem asa avansati.Mi-a dat acyclovir pastille si crema , un medicament cu b-uri si ibuprofen care este un antiinflamator.Azi noapte a fost din nou rau , am reusit sa adorm spre dimineata , acum vad ca incepe sa se traga roseata de pe corp , este asa mai rozulie.
Iti multumesc din suflet pt gandurile tale bune.
tamaryllis 
sar’mana!
Alrak 

am scos majoretele pentru tine , te asteptam cu beta maaaaaareeeeeeee !!!
miki01 spune:
Alrak, mai sunt 6 min, dar cred ca te uiti la ceas din minut in minut, nu?

Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Avalon, nu ne mai scrie? Nu pot sa cred.
Cu mare drag citeam postarile ei!
Miki,
si aspiranta la bebe 2
Povestea puiului nostru
zapp spune:
Alrak, am niste emotii de mooor...te asteptam cu rezultatul! Doamne ajuta!
Luck, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Stiu ca e f dureros si trece incet. Te pup mult si ai grija de tine.
zapp spune:
Alrak, imi pare foarte rau, nu am cuvinte...Nici nu stiu cum sa te imbarbatez. Sa stii ca sint alaturi de tine cu gandul si as vrea sa te strang in brate...Dumnezeu sa te ajute sa treci cat mai repede peste asta si sa mergeti mai departe.
fireyes spune:
Luck, la prednison, zona z. nu ma bag, pt ca stiu numa' ce scrieti voi pe aici, asa ca nu sunt bune sa sfatuiesc la capit astea.
De melatonina ziceam pt reglarea somnului, ca sa nu te mai chinuiesti cu insomnii (pe astea le cunosc
si intamplator ajuta si la calitatea ovocitelor (ca un fel de bonus:), dar habar nu am cum si daca interactioneaza cu alte tratamente de-ale tale.
sanatate multa!
miki01 spune:
Alrak, tare rau imi pare, draga mea! Nici nu am cuvinte. DD sa te ajute sa mergi mai departe si vei reusi sa-ti implinesti visul.
Miki,
si aspiranta la bebe 2
Povestea puiului nostru