FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 12
mirela2 spune:
neata fetelor
abia o astept pe alrak cu vesti bune bune
eu si sotu ne-am facut azi si ultimele analize, sper ca nu ne mai lipseste nimic (hiv-ul si hepatitele).
azi ne apucam sa ne facem bagajele, sa strangem, sa le organizam pe caprarii ca sa imi fie mai usor.
mi-e somn, as mai fi dormit.....
fetelor, cu beta mare va astept, ca sa bem si sa mancam bomboane

de Craciun vom fi 2 in 1!
puffy10 spune:
Alrak, dar unde ai zis ca faci testul? si mai ales in cat timp iti da rezultatul?
Hai cu beta mare!!!!!!1 

suntem alaturi de tine 

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
ALRAK spune:
TUTUROR SI MULTUMESC MULT PENTRU SUSTINERE.
Am fost la ora 10 la Bioclinica si am "donat" sange, la 12,30 sunt gata analizele 

Am niste emotiiiiiiiiiiiiiiii mari de tot.

tuturor
Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK TUTUROR SI MULTUMESC MULT PENTRU SUSTINERE.Am fost la ora 10 la Bioclinica si am "donat" sange, la 12,30 sunt gata analizele ![]() ![]() ![]() Am niste emotiiiiiiiiiiiiiiii mari de tot. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tuturorDoamne Ajuta! ![]() |
alrak...n ai idee ce emotii am eu pt tine. Doamne ajuta

ALRAK spune:
mirela esti o draguta 
.
Asa suntem aici traim la intensitate maxima toate momentele.
Multumesc mult.
Mai ai si tu putin si pleci spre Szeged. Doamne Ajuta sa fie cu reusita
.
tuturor
Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui ALRAK mirela esti o draguta ![]() . Asa suntem aici traim la intensitate maxima toate momentele. Multumesc mult. Mai ai si tu putin si pleci spre Szeged. Doamne Ajuta sa fie cu reusita . tuturorDoamne Ajuta! ![]() |
abia astept sa plec, dar in acelasi timp imi este atat de frica, de nu ai idee.
am mai facut azi si analize pt HIV si hepatite, pana maine cand vine rezultatul si la astea........mi-e asa....
o sa fie bine, pt toata lumea

ALRAK spune:
| citat din mesajul lui turqoise alrak, pentru tine sa vii cu beta mareeeeeeeeeeee.Doamne ajuta!!! |
Turqoise ce nick name frumos ai
. Multumesc mult pentru gandurile bune, astept cu nerabdare rezultatul , mai am o ora de asteptare
.Doamne Ajuta!
puffy10 spune:
Alrak, aici de ce nu face nimeni o listuta ca cea a Danei...e mai usor de urmarit si mai ales se vad mai usor reusitele... ![]()
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
turqoise spune:
alrak, am fost spiritual alaturi de tine de fiecare data, stiu ca esti fata curajoasa si optimista si te admir sincer pentru aceste calitati, imi doresc din suflet sa vii cu cel mai bun rezultat din lume, acel rezultat de care sa avem parte toate cele isi doresc puiutul mult asteptat
cred ca emotiile mele sunt la fel de mari ca ale tale