FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 11
alinamolnar spune:
ALRAK
Daca ai avea rabdare pana vineri cred ca testul ar fi mai relevant, dar daca nu mai poti sa te abtii iti urez multa bafta la test si asteptam vesti bune
Suntem alaturi de tine si gandeste pozitiv
ALRAK spune:
Tamaryllis Am discutat cu sotul si el zice sa mergem maine sa fac beta, ca nu crede ca mai am rabdare pana vineri.
Asa ca o sa mergem pe la ora 10, sa nu mai fie asa de aglomerat la Bioclinica.

Doamne Ajuta!
miki01 spune:
Alrak, bafta multa! DD sa fie cu tine! 
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
mirela2 spune:
alrak, tin pumnii si DD ajuta sa fie un beta cat china, sa visezi frumos si sa ne dai vesti bune, ca sa ne creasca moralul si noua cei care spera si se roaga pt un bebe.
pupici
de Craciun vom fi 2 in 1!
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cornelia1172 ALRAK sa fie cu noroc!!!!!!!! iti tin pumnii ![]() ![]() |
cornelia multumesc mult.

Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
Miki, Mirela multumesc si voua pentru gandurile bune. Chiar numai in Dumnezeu imi este speranta 

Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK Miki, Mirela multumesc si voua pentru gandurile bune. Chiar numai in Dumnezeu imi este speranta ![]() ![]() ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |
mamico, de ce nu dormi? bebe nu trebuie sa creasca?
fugi la nani

de Craciun vom fi 2 in 1!
miki01 spune:
Mirela, ca bine zici!
Am plecat, dimineata trage iar voinicul de mine!
Noapte buna sa aveti!
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
puffy10 spune:
Alrak multa bafta.
Daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce zic cei de la Giulesti, acolo se face test la minim 12 zile.
Acum eu te inteleg ca nu mai ai rabdare, asa ca .... du-te azi, dar nu prea e relevant daca sunt doar 10 zile.
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...